Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hafsa su

1
allah eşlerimizi bize bağışlasın.10 aydır evliyim.ama sanki yıllardır yanımda hep o varmış gibi.bu ayrılklar çok zor geliyo bana. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :flowers:
2
en son ne zaman sarıldın eşine?ben 5 gündür sarılamıyom eşime. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
3
offfff kızlaaaar nerdesiniz.kimse yok mu nolur yalnız bırakmayın beni. :flowers: :flowers: :flowers:
4
slm kızlar ben geldim.nasılsınız?gecenin bu saatinde ne yapmak istersiniz?ben eşimin yanında olmak isterdim.5 gündür şehir dışında.çok özledim
onu. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
5
iyi geceler kızlar uzun bi aradan sonra tekrar sizinleyim.bu arada bal böceği hamiş misin?
:love7:
6
 :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:bizler bu kadar anne olmak isterken anneliğinin bebeklerinin kıymetini bilmeyenlere çok kızıyorum. :violent1:allah ıslah etsin....
7
iyi geceler  :icon_thumright:
8
yaaaa...ancak evlendikten sonra tanıdın eşini sen de benim gibi öyle mi?
9
maşaaallah allah bir yastıkta kocatsın.ne kadar nişanlı kaldınız?
10
hayırlı olsun canım.sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik geçirirsin inş.
11
hımmmm...ya ben sabah 8 buçuktan beri bişey yemedim.kafam durmuş kusura bakma.doğru söylüyosun canım benim yaaa.üzüldüm şimdi.eşinle nasıl tanıştın sen sivsta o italyada?
12
bu ay olur inş.canım.
13
inş canım..
14
tşkkr ederm..hepimize inş.
15
sevdacım en az 3 ay diyo doktorlar kanaman ve ağrıların geçince kounmak kaydıyla eşinle ilişkiye girebilirsn.geçmiş olsun.sağlıklı bi bebişin olur inş.