Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Dilek&Yusuf

46
Arkadaşlar 2.hamileligim 17.haftami bitirdim ama bebegimin hareketlerini hic hissetmiyorum bu normal mi sizce?şimdiden tesekkur ediyorum.
47
oğlum 4 yasinda ve evde cok sklyor sürekli skldm diyip duruyor ve sürekli bilgisayardan o olmazsa telefondan oyun oynamk istiyor oldgmz yere yeni geldik çok tanidgm yok çok nadir disari cikarabliyorm neler yapablrm sizce siz nasıl vakit geciriyorsunz cocuklarnzla   :icon_scratch:
48
sağoln arkadaşlar moralm bozulmştu sınava giremem diye ama cevaplar sevindirdi beni hepinize ayrı ayrı teşekkür ederm.
49
herşey nasip kısmet Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsn bundada vardr bir hayır. inşallah kazanrsn bende iktisat kazanmştm evlendğm için gidemedm açıktan adalet okuyorm 2.sınıfm nasipse bu sene bitirp önlisans olarak gireceğm.
50
sağolun arkadaşlar teşekkür ederm :flowers: :flowers:
tşk ederm poncik iyi dileklerin için. ;)
diğer arkadaşm seninde bebeğn hayırlı olsun Rabbim sağsalm kucağına almayı nasip etsn ne mezunusun?
51
 ;) ;) ;)arkadaşlar ben hamile olduğumu yeni öğrendm eylülde kpss sınavı var sınava girmeyi çok istiyordm doğum nasipse ağustosta olacak sorum şu ozaman bebek bir aylık oluyor sizce bebek durur mu sınava girebilir miyim ona göre hazırlanacğm da bi fikriniz var mı? ??? ???şimdiden teşekkürler. :flowers:
52
TAYİNİMZ MERKEZE ÇIKTIDA EĞER ARTVİN MERKEZDE OLAN VEYA BİLEN ARKADAŞLAR VARSA ÖZELLİKLE KİRALAR NE KADAR BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN CVP VEREBİLİR Mİ?
53
biz tedavi olmamştk doktor 1 yıl geçmesi gerekyor demşti bende yumurtalk kisti vardı ondn gecikmş olablr birincisi hamile kalınca gtmşti kist ama şimdi varmı bilmyrm bakalm hayırlısı cevp verdğnz için sağoln çocuklarnza ALLAH uzuuun ve hayırlı ömürler versn. :flowers:
54
arkadaşlr evlndkten sonra hç korunmamştk 8 ay bebeğmz olmamştı sonra oldu şükür şmdi 2 buçuk yaşında oğlum var :nazar:(Allah olmasını isteyen herkese nasip etsin)ikinci bebeği düşünsem yine böyle gecikir mi acaba olması şimdiden tşk ederm.
55
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Erzincan- (tayin)
07 Mart , 2013, 22:54:38
Canım öyle diyorlar geçen sene herkesn ilk tercihi çkmş bakalm bu sene nasıl olur eşim Samsunlu ben Trabzonluyum Artvinde şark diye yazdk bide eşimn abisi vr orda bkalm hakkımızda hayırlısı nereyse orası olsun.Sende canını skma aileden uzak olmak,sosyal hayatn olmaması buralarda skntı bide eşin işe gttğnde aklın hep  onda kalıyor ama Allah ne yazdıysa o olur can skmaya gerek yok cnm iyi arkadaşlklarn oluyor burda tabi insanları tanımayıda öğreniyorsun.sende şanslısın 1 yıl kalcaksn göz açıp kapayıncaya kadar biter bn ilk geldğmde hç bitmeyecek diyordm ama az kaldı şükür.son olaraak çalışmıyorm dışardan adalet okuyorm.amma uzun yazdm bende :k06: :k06:sen çalışıyor musn cnm gerçi bebiş olmş ALLAH analı babalı büyütsün.
56
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Erzincan- (tayin)
07 Mart , 2013, 12:47:03
Bizde Şırnaktayız burda doğu görevimiz bitti.Ama polislere  2.şark çıktıya ondan tekrar doğu yazalm demiştk yaptık tercihi Artvin.Samsun.Trabzon.rize falan yazdık.Eşim vazgeçti  Erzincandan yazmadık bakalm ne olur
Sukeyna bizede Şırnak tercih dışı çıkmştı geldk bitti Allaha şükür.Sizin ilk senenizmi orda ALLAH yardımcnz olsn inşllah
57
Sizin Seçtikleriniz / Erzincan- (tayin)
15 Şubat , 2013, 11:38:36
arkadaşlar aranızdA ERZİNCANda olan varsa bi sorum olacaktı eşim polis memuru tayin isteyeceğizde ERZİNCAN polisler için nasıldır lojmana hemen çıkarırlar  mı lojmN sıkıntısı çeker miyiz?
58
kızarıklık yok ama bazen yanma oluyor cnm
59
Anne Olmak İstiyorum / göğsüm acıyor.
13 Ocak , 2013, 11:01:10
arkadaşlar bu ay adetim 10 gn gecikmşti adet oldum sonra ama gögsüm ağrıyor adet oluncca geçerdi geçmedi özellkle sağ göğsüm dokununca acıyor sertlk var biraz doğum kontrol hapına başladm ondanmı diycem ama daha öncede çok kullandm hiç böyle bi yanetkisi olmamıştı sizce nedendr doktora gitmeli miyim gidersem nasıl muayene edecekler??
60
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Acaba?
07 Ocak , 2013, 22:41:32
biz kararsızız canım ya bi olsun diyoruz bi olmasın ama bu ay doğum kontrol hapına başladım adetim düzene girsn diye.