Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Dilek&Yusuf

151
bende çok yakın olmak istemezdm ama 24 saatlik yolda çook uzak yaa en azından daha yakın olsa yılda 3_4 kere gtsm yeter şimdi yılda bi kere o da 20 gün kaynananda mı durcn kendi ailende mi?
152
Bence de psikolojik yani çünkü insan eşi varken, çocuğu varken ,bunun ailesine zarar verip eşini üzecegıni bilirken,Günahı bilip bunun günah olduğunu bilirken bunu yapıp sürekli devam ediyorsa mantıklı bir açıklaması yok,psikolojisi bozuk demektir.:)
153
Allah hepinizden razı olsun.Yarın doktora götüreceğim bazıları normal diyor oluyormuş bazen çocuklara öyle 3 yaşına kadar en azından içim rahat eder bi daha aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum
154
Tuğram prizle oynuyordu, fisi prize sokmaya çalışıyor yapma oğlum cıs dedim elinden aldım bir ağlamaya başladı nefesi kesildi, nefes alamadı,gözleri gitti beyaz yeri görünüyor bitek vücudu kasıldı nefes aldıramadim bi türlü en sonunda aldı ama öldüm inanın böyle bir korku olamaz Rabbime şükürler olsun binlerce kez.
155
evlendiğimizden beri öyle diyor ara ara yakalıyormuş eşi inkar ediyormuş bir değil iki değil güvenim kalmadı diyor.
156
benim de arkadaşım var bebeği var 4 aylık bilgisayarda daha önce eşinin bazı porno sitelerine girdiğini görmüş sormuş adam ben bakmadım yemin ederim falan demiş şimdi de cep telefonunda internet varya oranin geçmişinde görmüş adam yine bakmadım diyormuş bugün aradı geçmişi de silmiş telefondan diyor.ne yapacağını bilemiyor bana sordu siz olsanız ne yapardınız bebeği de var.adam da inkar ediyor.
157
ben trabzonluyum ama eşimn görevi nedenile şırnaktaym çok özlüyorum benm gibi olanlar var mı??
158
malesef canm herkeste aynı olmaz ama bn alıyorum nedense aşırı kilolu değlm zayıf olmaya alışmşm olmuyor böyle
159
  :sad1:sütü bıraktırdm kilo alıyorum ya özellikle göbiş çıkıyo napcm emzirirkn çok yiyordm şimdi yemekte yemiyorm fazla
160
bu konuyu açtığmda başarısız oldum dayanamadm emzirdim:)5 GÜN oldu tekrar başladm eltime gitmştm onun çocuklarıyla oynar klına gelmez dedim öylede oldu çikolata sürdm isteynce acıdı uf oldu dedm gündzleri hç istemiyor geceleri uyanınca skntı oluyor ve uyuturken hep emerek uyuduğu için biberona da alıştırmk istemiyorum o çok ağlıyor bn sallamaya çalşyorum gecelerimiz perişan bakalm ne olacak
161
Arkadaşlar bebeğim 20 aylık sütten kesiyorum dün başladım gündüz çok skntı çekmedim ama gece kalktı ne yaptıysam uyumadı ağladı durdu o ağlayınca öyle çok üzüldüm. Biberon da almadı.Neler önerirsnz teşekkür ederim şimdiden
162
olur inş.sıkıntı ypma herkesn kötü geçtiya taban puanlar düşer belki
163
bende 2008 ve 2010da girmiştm bu sınava göre çok kolaydı onlarda ama herkesn kötü geçmş sanırım herkes aynı şeyi söylüyor.
164
nasıldı sınav arkadaşlar zaman yetmedi ya türkçe soruları çook uzundu.
165
amin canm inş. Neyse iyi geceler Allah kolaylık versn.