25 Nisan , 2024, 18:46:44

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Dilek&Yusuf

106
tşk ederm cnmm çok sağol
107
çiş konusunda skntımız kalmadı yapıyor gelnce söylüyor ama ilk gün yapmştı kakasını ondan sonra yapmadı korkmuştu korkma oğlm kötü bişey değl dedm gülmştü sonra yapmadı daha demn ağladı bez bez diye durmadı hç mecbur taktm takar takmaz kakasını yaptı napsm acaba
108
geçmiş olsun cnm Allah bi an önce yüzünüzü güldürsün inşallah :amin:
109
evet 8 aykaldı cnm siz nerede otuuyorsunz?
110
bende öyleydim cnm ama buranın stresi iştahımı açıyor 8 ay kaldı 8 ay daha böyle devam ederse bir tosuncuk olarak dönecm sanırım:)beni aslında şu süt işi mahfetti sütüm olsun diye yemeye alışmışm ozaman kilo almıyordm tabl bi bıraktık olanlar oldu
111
 :flowers: aynen millet bi strese girsn tığ gibi oluyo benm daha çok ylyip içesim geliyo:) nasılsın balböcüğüm görüşmeyeli?
112
bu arada kızın çok tatlı maşallah;)
113
cnm teşekkür ederm de şuan alamıyorm şırnaktaymya güvenli olmadığı için çıkamıyorm eşimide işe araç götürüp getiriyor internetten siparş vercm artk o da kaç güne gelir bakalm.
114
çiş olayı neyse de büyük olayı tam bi kabusmuş her çömeldi kaka yapck zannedym hep öyle yapıyordu bezliysen bugn bi kere yaptı normal tuvalette nedense öteknde ikisini de yapmıyor ilk başta korktu da sonra alıştı görnce:)
115
evet cnm Allaha şükür az kaldı.Bi kurtulsak şurdan birşey soracaktm cnm bizimki dünden beri kakasını yapmadı hç acaba yapmak mı istemiyor klozete henüz adaptör almadığm için rahat edemiyor sanırım orda yapmıyor normal tuvalete
kakasını yapnca korkar mı acaba
116
aynen öyle cnm bi yere gidemiyosun bi parka iniyorum korkuyla zaten başka bi yere gttğm yok markete gdyrm marketn arabasıyla dönüyorz hemen.
117
kızz o kadar konuştuk tanışalm:)senin ismn burcu mu nerelsn?bn dilek trabzonluyum eşim samsunlu ama şırnakta görev yapıyor burdayz şmdilk 8 ay kaldı şükür.çalşmıyorm evdeym dışardan adalet bölümü okuyorm;)
118
 :-\ben daha kolay olur diyordum ama banyo pijama ve külot yığınına döndü sk sk götrmeme rajmen çıktktan az sonra altına yapıyo gece ne yapacz bakalm daha uyumadı uyandırsm kıyameti koparır
119
sağol cnm teşekkür ederm desteğn için :flowers:
120
teşekkür ederimmm;)