Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sedos1

1
merhaba;
anne adı; seda
rumuz; sedos1
bebek adı ; belli değil
cinsiyet; erkeke
doğum tarihi; 27 Nisan
Doğrum yeri; istanbul
2
merhaba sibel. biz oğluşumuzla iyiyiz. yanlız son 2 haftada çatılarımda ağrı oluyor ara ara. özellikle uzun süre oturup kalkınca hissediyorum. doktor normal genişliyorsun dedi. . birde bende sırt ağrılarım oluyor. o da yanılmıyorsam yanlış oturma pozisyonundan birde toplam 10 kilo aldım. ondan olabilir diye düşünüyorum. bende çok alışveriş yapmadım. biraz kardeşim biraz eltim birşeyler aldı. birde çok fazla birşey almıyorum çünkü şuan hep kışlık ürünler var.
3
sevgili safakrazi bebedor un sitesine girdim hakikaten çok cici şeyler var. ama ne yazık ki fiyatları yazmıyor. şampuan v.s. markasına karar vermedim. ama annemler tek tek dalin almışlar. inşallah 3 -4 hafta sonra bende havuzlu hana gitmek istiyorum. senin aldıklarında hayırlı olsun. bebişinle güle güle kullanın.   :wav:
4
arkadaşlar merhaba. benim daha doğumuma var. (27 nisan gibi) oğluşum için biraz alışveriş yaptım. fakat neler gerekli. temel eşyalar nelerdir. önümüzdeki ay eminönüne gitmek istiyorum. hastane şekeri, bebek hastane çıkışı, kendim için gecelik vs. almak istiyorum. açıkçası daha nelere ihtiyacım olur bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. okuduğum kadarıyla havuzlu hanın alt katında güzel şeyler var. benim sormak istediğim havuzlu handa ana kucağı, bebek çantası. v.s. bulunur mu? fiyatlar nasıl?
5
sibelcim. bir yandan yatak bir yandan beşik diyorum yatay yaparsam o cicili bicili uyku setlerinin ölçüsü uymaz. bu arada ben  dolabı sürgülü ve ortasından renkli vitray camlar geçsin istiyorum ama istediğim camlar biraz pahalı. yada biz boyamaya çalışacağız. diğer boş kalan yerlere ise çeşitli çicgi film karekterleinin resimlerini basıp taktaya göre  kesip yapıştırmak istiyorum. ben anlızca beşik, dolab ve duvara birkaç pano yaptıracağım. inşallah odamızı tamamladıktan sonra resimlerini koymak nasip our. bu arada filli boyanın sitesinde bebek odası için güzel şeyler var. bir bak istersen
6
arkadaşlar. ben henüz oda konusunda hiç çalışmaya başlamadım. piyasa fiyatlar yaklaşık 2,500 ytl. eşim dışarıdan mlz. alıp kendi yaptıracak. (hem daha uyguna mal edeceğiz) renk olarak açık turuncu ve ağırlıklı krem rengi düşünüyorum. ama beşik mi yaptırsam yoksa tek kişilik yatak mı yaptırsam kararsızım. tabi tek kişilik yatak yaptırsam bile yanlarına korkuluk yaptıracağım. fikirleriniz nedir.?
7
sibel çok teşekkür ederim. bu arada tarihlerimiz çok yakın. ne güzel seninde prensesin olacak.
8
ne mutlu bana bizimde cetvelimiz var artık. 100 günüm kalmış
9
sibel ve adalet teşekkür ederim. safakrazi; benim 50 lik test de 137 çıktı. maksimum 140 olması gerekiyor. doktor dikkat et dedi. özellikle beyaz ekmeği, hamur işlerini, tatlıyı yeme dedi. şuana kadar 10 kilo aldım. oğluşum ve ben sağlıklı olamalımda Allahın izniyle verilir kilolar.
10
sevgili şafakrazi ve pammuk_larasıla güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet 3.trimestıra giriyorum. Çok şükür. Geçen haftalarda şeker testi yaptırdım. tam sınır çıktı. Ama çikolataya dayanamıyorum. Bu arada bende sizler gibi cetvel hazırlamak istiyorum ama yapamıyorum. :crybaby2:
11
hoş bulduk. herkese günaydın. aslında yazmaya korktum. bu benim 3. hamileliğim. Birincisinde 5 haftalıkken düşük yaşadım.  :crybaby2:2.sinde ikili teste bebeğin ensefali olduğunu öğrendim(yani bebeğin kafatası gelişmemişti) 3,5 aylıkken aldırmak zorunda kaldım. :crybaby2: bunlar beni çok yıprattı. İnşallah Allah oğluşumuzu hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder.  işte benimde hikayem böyle
12
merhabalar. benim adım seda. ilk defa yazıyorum. aslında daha önce bebek.com forumdan yanlızca sizleri okuyordum. bende şuan 25 hafta 4 günlük hamileyim. Allah nasip ederse oğluşum olcak. Allah hepimizinkini bizlere bağıışlasın. doğum tarihim 27 Nisannnn. Sanki daha çok var