yeni doğacak bebeğimi evlatlık vermek istiyorum

Başlatan secil1682, 12 Nisan , 2013, 22:20:22

« önceki - sonraki »

secil1682

12 Nisan , 2013, 22:20:22 Son düzenlenme: 29 Nisan , 2013, 00:37:57 Emine
doğacak çocuğumu evlatlık vermek istiyorum doğumuma 1 aydan az bi zaman kaldı maddi durmum kötü olduğu bakacak durumum yok evlat edinmek istiyorsanız irtibata geçmenizi isterim bu konuda ciddi olanlar ******************** adresinden bana ulaşabilirler

bnsroni

Bu konuda maddi destek versek bebeğinin annesi ile büyümesi sorun olur mu??
Onun senın sevgını ıhtıyacı var bunu yapma sana destek olalım ???

Balböceği

Bu konuda ciddi misin ???:dontknow: insan açlıktan öleceğini bilse vermez  :sad1: yapma bence  :crybaby2:

laracroftt

:-ooo nasıl ya? Nasıl verırsın bebegını? Asla yapamam ben bunu, tas tasırım lımon satarım ac kalırım genede bakarım evladıma ...
Nasıl verıcem dersın? cok sasırdım...

almila__

boyle dusunmene sebep sadece maddı durum mu yoksa baska problemlerde mı var bebek istek dışı falan olabılır mı acaba
eger sadece maddı durumsa bı şekılde aşılabılır çunku

nazlıyarim

eğer eşin yoksa kadın sığınma evleri var sana işte bulurlar kıyma yavruna.bak ilerde çok sorunlar yaşarsın özlersin yavrunu yapma ne olur... :y25: 
BENİM HALA UMUDUM VAR...

ayy

ben inanmıyorum bunlara.sizde inanmayın kızlar duygu sömürüsü belkide bebek çalıp satıyordur bu vicdansızlar..hangi hamiş kadın bebeğini vermek ister yoksa :violent1: :violent1: :violent1:
git burdan yaralarımızı deşme :violent1: :violent1: :violent1: eger senin çocuğunsa devlete ver en güvenilir yer orası :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:

secil1682

istek dışı olan bi bebek bu tecavüze uğradım ölelikle olan bi durum bu ailem bu konuyu bilmiyo maddi durumum çok kötü yakında eve icra gelicek benim yüzümden neler yapıcam bilmiyorum

secil1682

benim kimseyi kandırdığım yok dolandırıcıda değilim sorunum olmasaydı bu yolu seçmezdim

✿گสЯเ_ќĮż✿

arkadaşım senin ne kadar ciddi ve doğru söylediğini nasıl  anlayacaz biz şakamısın sabah sabah :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

  
Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü!

Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?

laracroftt

cocuk esırgemeye vereceksın ozaman

Ama ıcra dıosun, maddı durumum kotu dıosun. Para karsılıgı cocugunu vereceksın,satacaksın yanı bellı senın nıyetın!!!

Yoksa burda olmazdın...

Balböceği


ayy

yalan söylüyorsun sen..sen ailenin dışında bi yerde yaşıyorsun haberleri yoksa.nasıl yaşıyorsun öyleyse tek başına.burdakileri salak mı sanıyorsun sen :caca: :caca: :caca:
eger bebeğini düşünüyorsan git esirgemeye ver..ama yok parayla satacaksan burda dolanma başka kapıya git burası öle böle bi form değil :caca: :caca: :caca:
ayrıca hiiç inanmıyorum tecavüze uğradığını gayet akıllı bi kadına benziyorsun akıllı ama vicdansız :violent1: :violent1: :violent1:
rabbim senin gibilere bidaha çocuk vermesin inşallah :amin: :amin: :amin: :caca: :caca: :cussing: :cussing: :violent1: :violent1:

veee eger tüm tedavilerimize rağmen bebeğimiz olmazsa ve evlatlık almaya karar verirsem gider esirgemeden güvenilir kanunlara uygun bir şekilde yaparım bunu..orda burda duygularımızı sömürmeye çalşıan insanlardan medet ummam :caca: :caca: :caca:

makaron

Arkadaslar aysem halki vahsedilen sey kedi yavrusu degil oyle internet sitesinden cocugumuvericem diye bisey olmaz. Eger durumun kotuyse gidersin cocuk esirgemeye usulune uygun verirsin. Evlat edinmek isteyen de gerekli sartlari sagliyorsa esirgemeden alir. Internetten bebegi alacak kisinin ruh hsli yerinde mi? Sapik mi hasta mi nerden bilipte vereceksin?

asya81

arkadaslar kadını yermeyelim dogruda soyluyor olabilir.ha bu yaptıgı dogruda değil kabul ediyorum
varsayalım gercekten tecevüze ugradı ve öyle böyle sakladı ailesinden dogumuda saklı yapıcak bişekilde ama esirgeme kurumuna nasıl verecek didiklemeyecekmi oradakiler anca kapısına bırakıp kaçabilir :y25:
herşeyi kenara bırakalım allah bir kapı açsın eğer samimiysen cocuguna kendin bak  gunahtır orda burda ziyan edip yıllar sonrada aramaya çıkarsın
ilerde evlat der yanar tutusursunda allah bir daha nasip etmez
sabi şimdi karnında bilse gelirmi dunyaya gunahsız  :crybaby2:
bazen biz bile evladımıza bakarken  çileden çıkabiliyoruz ki baska ellerde neler olur tahmin edemiyorum :crybaby2:
allah iyi vicdanlı insanlar cıkarsın bebeğin karsısına insallah çok kötü
cok üzüldüm bebeğin adına