15 Mayıs , 2024, 05:03:46

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KONYALI

3241
bılmıyorumki, hayırlısı artık ya....
sen kac yasındasın bıraz bahsedermısın kendınden..
3242
tek çizgi çıkıyor ıkıncı cızgı cıkmıyor bır turlu :violent1:
3243
merhaba kbyle, testın kutusunu attım am almanca yazıyordu, eşim almıştı eczanede, 15 tl ye almıs...neden cıkmadı bende bılmıyorum, ancak ben gecen sene doktora gıtmıstım hamıle olabılırsın demıstı, test sonucu cok garıp cıkmıstı. hanı ne var ne yok  :honk: doktor bıle sasırmıstı. gecenlerde doktora gıttıgımde burada bır yumurta var bebiş olur inş demişti. yumurtlama oldugunu dusunuyorum, ama yıne de kafam karıstı :icon_scratch:
3244
merhaba kızlar, ben bu ay adetımden sonra kullandım bu testı, ama bır sonuc elde edemedım. hemde yumurtlama gunlerım olarak hesapladıgım gunlerde kullandım dogrulamak ıcın, ama hep negatif cıktı ve bıraz canım sıkıldı acıkcası. yalnızca idrarınızı 4 saat tutmanız gerekıyor dogru sonuc alabılmenız ıcın. ben bekleyemedım  :honk:  bır gun 2,5 saat ancak dayanabıldım o gun ıkıncı cızgı hafıf sılık cıkmıstı...ayrıca cok su ıcmıceksınız testı yapmadan once. LH sevıyesını ınceltıyormus su...bır daha yapmayı dusunmuyorum acıkcası...markasını bılmıyorum attm kutusunu ama eşim eczaneden 15 tl ye almıs, bilginiz olsun
3245
birde bu ay ovulasyon testı aldım, ama hesapta yumurtlama gunlerım oldugu halde testler negaıf cıktı hep :honk: :honk:neden olabilirki bu???
3246
ya bende daha önceden kist yırtılması oldu, o zaman doktor şöle bir açıklama yaptı ne kadar mantıklı tabiki bilemiyorum ama, yumurtaların çatlamak istiyor bebk düşün demişti. ama biz o zaman korunduk, ben hiç hap falan içedim, eşim korundu...doktorada gıttım 3-4 ay önce çok erken dedi. ama bilemiyorum, artık bıraz daha bekleyıp gidicem tekrar...
3248
hosbulduk ılkaycım, senı ve problemlerını bılıyorum, umarım en yakın zamanda bebiş haberini verirsin bize. bende 3 yıllık evliyim, 3 olmya az kaldı yani..8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor :icon_pale: bakalım hayırlısıyala ne zaman olucak...ama bende tedirginlik yasamaya basladım artık
3249
Anne Olmak İstiyorum / bende yeniyimmmmm
23 Ocak , 2010, 18:40:29
kıslar yenı uye oldum, burayı kullanmayı msj yazmayı falan yenı ogrenmeye calısıyorum..bende bebiş istiyorum bende..... :binkybaby: :k06: :k06:
3250
kızlar merhaba hepinize..bende yeniyim, yaklaşık 8 aydır bebiş için uğraşıyorum ama tık yok...benide aranıza alırmısınız??? :occasion5:
3251
Tanışma Bölümü / Ynt: İLK MERHABADA BENDEN
23 Ocak , 2010, 18:33:54
MERHABA MELİSSA HANGİ ŞEHİRDENSİN KAÇ YAŞINDASIN BIRAZ BAHSEDERMISIN KENDINDEN
3252
Tanışma Bölümü / Ynt: İLK MERHABADA BENDEN
23 Ocak , 2010, 18:22:42
ARKADAŞLAR MERHABA, BENDE UZUN SÜREDİR SİTEYİ TAKİP  EDİYORUM. BENDE YAKLAŞIK 8 AYDIR BEBEK İSTEYİP HALA BİR YANIT BULAMAYANLARDANIM..BURADA SİZLERLE PAYLAŞARAK BİLMEDİĞİM ŞEYLERİ DAHA RAHAT KONUSABILECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM, BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ???