Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - __nil__

136


DURU'M

doğum kilosu:3.600 boy:51 cm
1.ay: 4.200 7gr 55 cm
2.ay:5.500 gr 60 cm
3.ay:6.500 gr 63 cm
4.ay:7.500 gr 65 cm
5.ay:8.000 gr 67 cm
6.ay:8.700 gr 70 cm
7.ay:9.500 gr 73 cm
9.ay:10.500 gr 75 cm
9,5 ay:11.000 gr 76 cm

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:


137
gülcüm sen dr una sor yinede.bizimde hafif kızarıklıktı hatta eşimde dr a götürmek istemedi sakalımla öptüm diye oluo abartma dedi ama iyiki götürmüşüm ihmal etme sende.

bizim şimdilik yanaklarda bazen bi bakıyorum hiç bişi kalmamış gibi sonra 2 saaat geçio gene kırmızı kırmızı yanakları.inş artmaz ben korkuyorum kortizonlu krem kullanmaya.zaten dr umda daha kullanma dedi gerek yok dedi.
inş hiç gerek kalmaz.

ama şimdi bişi yedirmeye korkuyorum..çocuğum bi yumurtayla portakalı severek yiyiodu şimdi onları da kestim zaten dooru düzgün bişi yemio iyice şaşırdım ne yedirceğimi.
138
emolioum  diye bi nemlendirici.üzerinde cildi onarır nemlendirir atopik dermatite kaşıntısını önler filan yazıo.

şimdilik bunu kullanıyoruz.kortizona geçm edik şuan az durumDA diye.
139
itiraf ediyorum ablaa facebook şifreni biliyorum ve arada giriyorum napiiimm benim  facebookum yok öle arkadaşlara filan bakıyorum :k06: :k06: :k06:
140
cnm o kadarken bi ara duru da yaptı öyle.yemiyordu mama yı da emmeyi de istemiyordu bebekler dönem dönem apabiliyor öyle sabret cnm üzülme hallolur ek gıda geçmek cidden zor bende çok zorlandım hala mahvoluyorum yedirirken sağlıklı bişiler yemio çok inat ağzını açmıo saatlerce aç kalıo.dr bana kalsın aç olunca yer bırak açlıktan bişi olmaz diyor.peki bebeğinin keyfi nasıl huzursuz mu? belki diş çıkarcaktır
141
çok teşekkür ederim cnm cvbın için bizim şuan çok az belli oluo sadece yanaklarında ama bende artmasından korkuyorum.dr bu ara değişik bişi verdiniz mi dedi.bu ara ben yumurta sık yemişti bide portakal yemişti üstüste dr a dedim yapabilirmi olur dedi.şimdi onları kestik.yemekten sonra ağzını filan ıslak mendille silerdim onu bıraktım yüzünü yıkıyorum devamlı ve kremini sürüyorum.sık banyo iyi geliyormuş artık daha sık yıkıcam soğuk diye ihmal ediyordum ama artık yıkıcam.
bunun dışında geçen gün piriçunu muhallebisini inek sütüyle yapmayayım diye 1 yaş üstü pınar çocuk sütü ile yaptım çok az yedi ama acaba o mu dokundu bilemiyorum.

benim  kızım zaten bu olaydan önce emmeyi bırakmıştı cnm emmiyor artık.ama böyle beslemek de zor oluyor insan korkuyor ne vertceğimi şaşırdım.internette araştırdım en çok bu egzamayı yapan yiyeceklerden yemiyor artık inş geçer yaa
142
cnm hayır olsun inş rüyamda gördüm seni.annemlerin evde oturuyoruz siz oraya geliyorsunuz eşinle beraber oturmaya.beraber oturuyoruz izmire alışverişe geldik diyorsun böyle süs eşyaları arıyormuşsun filan.öyle karışık bir rüyaydı.hayır olsun nerelerdesin denk gelemiyoruz iyiymisin bebişin nasıl
143
selam kızlar ben geldim kızım uyudu bi yazayım dedim.genel durumu anltayım duru 11 kilo 76 cm boyunda.2 alt dişi çıktı tavşanımın.damakları hala şiş devamı gelicek sanırım.bunun dışında tutunarak kalkıyor ve tutunarak koltuk kenarlarında yan yan yürüyor.heryere emekliyor.su ile oynamaya bayılıyor banyodan çıkınca ağlıyor.istediği olmayınca bize sinirlenip bebek dilinde bağırıyor :k06:
devamlı tv ünitesinin önünde durup tvye yakından bakmak istiyor izin vermeyince ağlıyor.dişlerden dolayı yemek ve uykuyla aramız iyi değil.iştahı pek yok.kilosu iyi ama genede faydalı şeyler yemiyor hala yutma problemi yaşıyoruz.uyku desen bi ara iyiydi 11-12 gibi uyur sonra 3-4 kez kalkar sabahta 9 gibi kalkardı.
şimdi uyku düzeni mahvoldu bazen uyuyor uyanıyor ağlıo devamlı,bazen çok geç uyuuyor bazen sabahın köründe kalkıyor bazen bütün gece ağlaya ağlaya uyuyo vs. dr olabilir dişlerden diyor ama zıor gerçekten.

bu arada durunun yanakları hafif kızarıklık oldu dr a götrdük alerjik egzama başlangıcı dedi.1 yaşında kadar biçok bebekte olurmuş yumurta portakal vs. gibi alerji yapabilcek gıdaları kestik.bide losyon veri dr ilaç vermicem dha dedi. artarsa da kortizon gerekirmiş çok korktum inş artmaz.

yemek saatlerine gelince eğer iyi günündeyse 3-4 saatte bir değilse canı ne zaman isterse.
ben sabah uyanınca kahvaltı yediriyorum bulamaç şeklinde.sonra sebze yada yoğurt artık evde ne varsa yada çorba onları yemezse aptamil veriyorum.sonra bikaç meyvenin suyunu sıkıyorum elma armut muz vs. içine bebe bisküvisi katiyorum veriyorum.bazen muhallebi yapıyorum pirinçunundan. öyle idare ediyoruz işte.

144
bebeğimin yanaklarında kızarıklık vardı dr a götrdük alerjik egzama ama başlangıç daha dedi.bir losyon verdi şimdilik ilaç vermicem dedi.
eğer artarsa kortizonlu ilaç gerekirmiş inş artmaz böyle bişi yaşayan varmı neler yapmak lazım artar diye korkuyorum :crybaby2:
145
canancım hem şaşırdım hem de çok sevindim allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla kucağına al inş.
146
Diyet / Ynt: dukan diyetiyle zayıflama
29 Aralık , 2012, 19:26:27
ya allah bu dukan amcadan razı olsun cnm tabi senden de ben ne zamandır duyuyordum ama cesaret edip araştırmamıştm geçen gün araştırdım ve dün başladım.tabi  önce testi doldurdum.

benim vermem gerekn çok kilo var ondan bana 6 gün atak süresi verdi.dün başladım inanırmısınız bugün tartılduım 2 kilo eksikti ben hala şoktayım hemde dün hiç açlık yaşamadım.süper bişey ya.
bu atak dönemi benim açımdan daha zor çünküet vs gibi şeylerle pek aram yok ama genede iyi gidiyor bide et sevenler için yemede yanında yat hem tok kal hem zayıfla süper yaaa..

147
kahvaltıda benim kızım da bulamaç şeklinde yiyor tek tek yemiyor.

paşamm arkadaşım dr 5.5 aylıkken yumurta vetrdimi bizim doktor 6 aylık başla önce -1/8i sonra yavaş yavaş arttır  demişti.
148
Diyet / Ynt: dukan diyetiyle zayıflama
22 Aralık , 2012, 12:52:49
cnm bende istiyorum yapmak biraz anlatırmısın kitap mı almalıyım çok aç kalınıo mu vs. neler yiyosun
149
Diyet / Ynt: dukan diyetiyle zayıflama
22 Aralık , 2012, 12:52:22
cnm bende istiyorum yapmak biraz anlatırmısın kitap mı almalıyım çok aç kalınıo mu vs. neler yiyosun
150
Doğum / Ynt: DOĞUM ÇANTASI
22 Aralık , 2012, 12:50:56
normal külot dikişe denk geliyor tavsiye etmem.
gecelik daha rahat wc ye girerken hemen yukarı çekiosun vs.
çok kalın alma hastaneler zaten çok sıcak oluo sadece eve giderken giyevceğini kalın alırsın.