Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tummy

1
ben de bingonun deterjanını kullanıyorum, boya ve parfüm yok içerisinde hem de ekonomik
2
güneş yanıklarında kullanıyordumm ben onu gerçekten güzeldi, bebişime de alayım 19 TL ye buldum iyi mi fiyatı?
3
chicco nun go diye bir modeli var ben onu kullanıyorum, hem uygun fiyatlı
4
desitin tavsiye ederim pişiklere çok iyi geliyor, pişik önleyici olarak da sebemed tabi bunun  yanında totosunu kuru tutmakta çok önemli :)
5
ben de çok araştırdım wollex, concord, jane çook güzel markalar onlara da bak derim peg prego da güzel. ben oğlum da chicco kullanmıştım sonra da başka bir arkadaşıma verdim ama en mühimi hafif olsun katlanınca küçülsün çocuğu çok sarsmasın ne fiyat aralığında bir şey alacaksın ?
6
lansinoh ve medela nın göğüs ucu kremleri çok faydalı, kesinikle tavsiye ederim
7
merhaba, desitin pişiklere çok iyi geliyor biz çok faydasını gördük ama bu süreç boyunca da ıslak mendil yerine her seferinde yıkayın yavrucağın poposunu ve kurulayın ..
8
Merhaba, ben de yeni katıldım foruma hem sorularıma yanıt bulurum hem de bilgilerimi paylaşırım diye.
benim 8 yaşında bir oğlum bir de 1 yaşını doldurmak üzere bir kızım var. oğlum için bübshen ürünlerini pişik için desitin kullanıyordum hala de bübshen e devam ediyorum banyo ürünü olarak, kızım da sebamed ve uni baby de kullanıyorum. mühim olan içerisinde paraben sls gibi kimyevi maddelerin olmaması, bunlara dikkat edin.