Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - sudenaz85

1
kızlar çok kötüyüm çok ateşim  38  grip heryerimi sardı nefes dahi alamıyorum hapşururken bebeğe zarar verceğini düşünüyorum.uyuyamıyorum ilaç almadan atlatmak çok zormuş dayanamıyorum yediklerimi kusuyorum kendimi geçtim bebeğe bişey olur diye korkuyorum.ne yapmalıyım dr.minoset içebilirsin dedi içmedim yaa yardım edin bana :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
2
kızlar benim tahliller çıktı dr.a gösteremedim daha ama kafama takıldı bi sizde yorumlarmısınız.

PRO negatif olması gerekirken pozitif
BLD negatif olması gerekirken pozitif
LEU negatif olması gerekirken pozitif
Eritrosit 0-4 olması gerekiyo bende 9
Lölosit 0-5 olması gerekiyo bende 24
yassı epitel 12
bakteride az yazıyo  :y25: :y25:
acaba manter olduğu içinmi böyle çıktı sizinde elinizde sonuçlarınız varsa bakabilirmisiniz.
4
kızlar burdaki sitelerde güzel şeyler yazmış benimki kız sanırım bütün yollar kıza çıkıyor  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: hergören de kızım olacak dio :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14:

sizde bakın şu linklere
http://www.hthayat.com/cocuklu-hayat/gebelik/gebelik-sureci/haber/654267-kiz-mi-erkek-mi
http://www.baktabul.net/anne-ve-bebek/230200-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etmenin-36-eglenceli-yolu.html
5
Anne Olmak İstiyorum / böyle olan varmı
03 Ocak , 2013, 13:31:09
kızlar dün kendi dr.um haricinde bi dr.a daha görüneyim dedim kendi dr.um haftaya çağırdı ben dayanamadım dün gittim ulrtasonda gebelik var daha 5hafta yeni bitmiş dedi netten hesaplıyorum 7 ye girdi görünüyo kalp atışını sordum daha çok küçük dedi 2 hafta sonra gel dedi ben anlamadım bu işten ve korkuyorum 20 kasımdan hesaplayınca 6 haftalık yani duyulması gerek sizlerin kaçıncı haftanızda duyuldu?
6
ya kızlar canım ciğer kebabı çekti yedim sonra elimle ağzımın kenarını sildim bebekte leke oluşurmu :y25: :y25:
7
Yaşasın Hamileyim :) / Hamişim de hamişimm
21 Aralık , 2012, 15:32:05
kızlar şükürler olsunki kan tahlilimdede hamile olduğum çıktı 5. haftanın içine girdiğimi söyledi hemşire :nazar: :nazar :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
:occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14:
8
Anne Olmak İstiyorum / Test yaptııımm
20 Aralık , 2012, 15:21:15
kızlar şuan çok farklı duygulardayım testimin fotosunu yollayım bakın  silik çıktı 2. çizgi ama benim elim ayağım titriyo
9
arkadaşlar araba almayı düşünüyoruz acemi olduğm için sıfır almak istemiyoruz 2. el ama hangi markayı alsak karar veremedik otomatik vites ve dizel olsun istiyoruz ne önerirsiniz. :honk:
10
Anne Olmak İstiyorum / İlginç birşeyy
14 Aralık , 2012, 10:43:41
kızlar sabah namaza kalktım ateşim 36,8 kılıp yattım sabah 8de tekrar ölçtüm 37 direk kalktım testi yaptım dayanamadım malesef tek çizgiydi  :crybaby2: sonra tekrar yattım üzgün şekilde şimdi baktım diğer çizginin yarısı var ama tam değil baktığımda 1,5 çizgi görünüyo  :dontknow:  :dontknow:nasıl iştir ya acaba daha adet günüme var ondanmı  :sad1:
11
kızlar benden 2 gün kahverengi akıntı geliyor yumurtlama zamanında bunu yaşayan oldumu??
12
bi tanıdığıma dr. kilo vermen gerek yumurtalık etrafını yağ sarmış demiş gerçekten varmı böyle bişey ya okadar kilolu insanlar çatır çatır doğum yapıyor :toothy10:
13
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum güzel bi site:)
benim adetime 1 hafta var bugün dr. gittim vajinadan kontrol yaptı şikayetim adet düzensizliğiydi 2 aylık evliyim hamilelik adına bişey söylemedi hamile değilim sanırım ama daha adet günüm gelmediği için acaba görünmedimi?