29 Nisan , 2024, 19:07:23

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Dilara Ebrar

31
Alıntı yapılan: duygusu - 07 Kasım , 2014, 09:07:59
Bende de hamılelik sekeri cıktı doktorum meyva yı gunde 1 adet yemem gerektıgını söyledı hamur ısı zaten yemıyorum 2 aydır dıkkat edıyorum gecen ay hıc kılo almadım bu ayda 2 kg almısım toplam 7 kg aldım 33. Haftanın ıcındeyım dogana kadar cok dıkkat etmeye calısıcam

bende toplam 
kg aldım.ama hepsi ekim ayının başına kadardı.sonrasında hiç almadım.bebeğin kilosu normal.2600 kg.ben veriyorum o alıyor.bizde 34+5 olduk. :)
32
Yemek Muhabbeti / Ynt: Bugün Ne Pişireceksiniz?
06 Kasım , 2014, 17:07:15
köfteli patates
pilav salata

banada közlenmiş patlıcan  :icon_thumright:
33
Alıntı yapılan: _inci_tanem_ - 03 Kasım , 2014, 17:29:04
benim bildiğimde kadın doğumcu takip ediyo gebelik şekerini elzem bir durum olursa yönlendirir.

evet oda zaten bu seker değeri beni aşar sen endokrinolojiye git diyerek yönlendirmişti.yazık oda insülin kullanmamı istemiyor.sen bide dahiliyeciye git dedi 2 gün önce.
34
Alıntı yapılan: makaron - 03 Kasım , 2014, 09:06:12
Canım kadın doğumcu anlamaz olur mu, ben gunde 5 defa seker olcer kağıda yazardım kadın doğumcu haftada bır bakar yeme onerısı soylerdı. Hatta insuline baslama zamanını o soylemişti. Benim şekerim çoktu. Ama sıkı takiple hiç bir sorun yaşamadım

evet canım bende günde en az 4-5 kez ölçüyorum.her kontroldede tabikide kadın doğumcu bakıyor.ama bu konuyla ilgili bi doktorun önerileri daha önemli diyor.bakalım son 3 haftamız.
35
Alıntı yapılan: _inci_tanem_ - 29 Ekim , 2014, 09:50:28
konuyla ilgili pek bilgim yok canım ama dr.ne derse yap bence önemli şeker çünkü bebişin ve senin için kadın doğum dr.ne diyo ondanda bilgi almalısın ayrıca yediklerine içtiklerine dikkat edersen düşüyomuş sağlıkla atlatırsınız inşallah  :amin:

canım kadın doğumcu pek anlamazda hemen dahiliyeyeye gönderir.ama ben onuda atlayıp doğrudan endokrinolojiye gittim. :-\ :-\ :-\
36
ohoooo bu başlıktan açılmış daha önce ama kızlar maşallah herşeyi yiyip içiyorlarmış.

sabah kahvaltıda;domates,salatalık,peynir ve çay

ara öğün : 1 bardak süt ve bi kaç tane fındık

öğle yemeğinde ;minik bi kase üzeri yoğurtlu sebze kavurması (pırasa,kereviz,ıspanak gibi..)salata,bol yoğurt

ara öğün :ayran yada yine süt

akşam yemeğindede aynı öğleyin gibi bişiler.

kepek ekmeği bile yemiyorum.meyveyide bıraktım. :tongue3: :tongue3:
                 
37
kızlar yaaa ...azcık bakındımda böle bi başlık göremedim.bende şeker çıktı.napacağımı bilemiyorum.endokrinci insülin kullan diyor hemde günde 3 kez.ama ben cesaret edip başlayamadım.diyet değiştirdim.ama çok zorlanıyorum,çok az şey yemem gerekiyor.hatta hiç bişi  :y25: bebeğimin kilosu ii.33+1 deyiz.bu durumu yaşayan varmı.ben napcam  :dontknow: :dontknow: :dontknow:
38
kızlaaaar 28 haftalık hamileyim.nasipse bi kızım olacak.bu başlık varken yenilemek istemedim.ama kızıma SARE ismini düşünüyorum.sizce nasıl ?? ??? ??? ??? ???
39
Alıntı yapılan: AYŞE TEYZE - 07 Nisan , 2013, 22:34:33
ebrarcım o ilaç dimiii :y25: :y25: :y25: :y25:
ben zayıflamak yada kilo almak için ilaç içmeye karsıyım.dr vermedği sürece canım :opucuk: :opucuk:

bitkisel bişimiş.metabolizma hızlandırıcı.yarın almayı düşünüyorum bakalım. :icon_scratch: :icon_scratch:
40
kızlar ii akşamlar lotus 100 hakkında ne düşünüyorsunuz.kullanan varmı :dontknow: :dontknow:
41
HAMAK.... BİRE BİR  :icon_thumright: :icon_thumright:
42
kızlar bende başladım dün diyete. :occasion14: doğum yapalı 17 ay oldu.ama hala doğumdan çıktığım andaki kilodayım  :tongue3: :tongue3: sabah simit börek çörek.öğleyin pide tost pide tost  :tongue3: gına gelmişti artık.allahtan almadım aynı kiloda kaldım  :ehi: :ehi:

dün başladım biraz sağlıksız bi diyet ama olsun.sabah sadece eti form.öğleyin salata.akşamada sebze yemeği,yoğurt.
aralarda bol bol tarçınlı yeşil çay.1 haftada neler olacak bakalım  :dontknow:
43
ama insan çok zengin olsa bile evde sıkılır.yani ben öyleyim.evde 4 gün kaldım.aman allahım hasta gibi oldum  :cildir: galiba alışmışım çalışmaya .tek sıkıntı oğluuuuum  :crybaby2: :crybaby2:
44
bence tabikide çalışmalı.herşeyin bi zorluğu olduğu gibi onunda oluyor.oğlumu sabah evde bırakıp çıkmak o kadar zorki anlatamam.ama herşey onun için.Rabbime bin şükür durumumuz iyi.oğlum daha 1 yaşındayken onun için yatırım yapabiliyorsak iyi yaşayabiliyorsak eve 2 gelir girdiği içindir.

ama görceli bi konu tabi.mesela evde oğlumla vakit geçirmekle para arasında bi kıyaslama bile yapılamaz.ama herşey onun için :love9: :love9: :love9:
45
Alıntı yapılan: malkoçoğlu - 08 Mart , 2013, 15:05:02
dılaracım aynen canım ;)
Cocuk o uyku duzenını kendı olusturuyor
Ve gunduz uykusunu 2den 1e kendı dusuruyor
Demekkı hala ıhtıyacı var bırak uyusun
Gece sana sıkıntı vermıorsa sorun yok :)

gece bana bi sıkıntısı olmuyor evet.ama yazık bide galiba gündüzleri evde sadece bakıcıyla koca gün evdeler ya çocuğun haliyle yapcak başka bişi olmuyor yavrum oda uyuyor.yeni bi ortam yada bi arkadaş olduğunda uyku muyku gözü görmüyor. :love9: :love9: