16 Nisan , 2024, 15:40:18

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - niles1983

61
kızlar sabahları çok midem bulanıyo ilaçsız durduramıyorum. doktor mide bulantısı bebeğin canlı oldugunu gösterir dedi. şimdi birazcık bulantım gitse acaba canlı değilmi diye  tedirgin oluyorum  :k06: sonra saçmaladıgımın farkına varıyorum  :k06:

nasıl geçiriyosunuz bulantınızı kızlar cubuk kraker patates sarı leblebi bana çözüm olmuyo  sadece doktorun verdiği ilaç yarım saat sonra filan etkısını gösterıyo ama her seferındede ilaç içmek istemiyorum nolur nolmaz diye
62
ben doktorumdan okadar memnunumkiiiiiiii öyle iyi bir doktorki seninle herşeyi konusuyo ne sorsan sıkılmadan defalarca kez cvp verıyo esprili insanı rahatlatıyo nezaman gitsem içim ferahlıyo. Allah ondan bindefa razı olsun  :amin:10 numara 5 yıldız bir doktor Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin  :amin: :nazar:
63
canım hiç olurmu öyle şey ben adetime 3 gün kala yaptırdım 17 çıktı . hiç bi sorun olmadı şimdilik devam ediyo çok şükür. korkma yukselır hergun yaptır kan testi yada 2 güne bi sürekli katlanıyo değerler. Allah hakkında hayrlısını versın canım benım  :amin: :nazar:
64
korkma strese girme kalp atıslarınıda duymussun oh ne guzel rahat ol senın stresin bebişe geçiyo.zaten düşüğü engellemek için müdehale etmiş telaş yapma canım  :opucuk: bizde haftaya duycaz kuzumun  kalp atıslarını Allah izin verirse  :muzz:
65
Hayirdir inşallah.. Hayra yor hayır olsun canım
66
Canimm üzülme kac gunün gecti ?
67
Hadi gözünüz Aydın canım hayirli uğurlu olsun Rabbim kucağınıza almayida nasip etsin :nazar: :nazar: :amin:
İnşallah degerinde kat kat katlanır 211 se 3 hafta filandir cnm
Sakin benm gibi strese girme moralini yüksek tut internetten çok araştırıp kafanı karıştırma :)  :flowers:
68
Alıntı yapılan: fıstık - 13 Kasım , 2012, 23:24:04
idrar testi için 10 gün geçmesini beklemelisin ve sabah yapmalısın

çok erken henüz  :icon_thumright:



10 gunmuuu  :k06: kız olurmu öyle şey  10 gunüm gecti benim keseyi bile gördük :) idrarda adet günümde cikti :)
69
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Ultrason sonucum
23 Kasım , 2012, 11:49:33
Cnm üstten görmesi icin 5000 i allatan görmek icin 2000 i gecmek gerekiyo 211 çıktıysa 3 haftalıksin sanirm :)) hayirli olsun :)
70
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Ultrason sonucum
22 Kasım , 2012, 18:44:26
Kızlar doktordan geldim çok şükür güler yüzlü iyi bı doktor buldum zaten herkesin çok övdügü bi doktordu onun muaynehanesine gittim anlattım durumu once normal ultrason sonra vajinal ultrasona aldı  dün 7.8 mm lik kese bugün 9 mm olmus  embriyonun gorunmemesi çok normal karından görünmesi icin 20mm vajinal ultrasondan görmek icin 15 mm olması gerek dedi hersey çok iyi ilerlemiş degerler ultrason filan guzel seyretmiş neden bukdar strese girdin merak etme 1 hafta en geç 10 güne kalp atışlarını bile görürüz dedi. Yarım saat konuştuk. Bozulmuş pisikolojimi düzeltti öyle gönderdi artık başka doktora gitmem ben cokkk sevdimm cokkk. Allahım herseyin hayırlısını versin inşallah  :amin: :nazar: :amin:
71
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Ultrason sonucum
22 Kasım , 2012, 11:56:33
Cokta zor durumda kalırsam baktiririm napiyim artık :( merakıma yeniliyorum ben ya.. Sabirsizim iste  :caca:
Ama napiyim yillarimin tek hasreti   :nazar: :hello2:
72
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Ultrason sonucum
21 Kasım , 2012, 17:17:34
Âmin canım inşallah hayırlısı olsun :amin: :nazar: :amin:
73
He cnm buarada hamile kalmak ne zormus diye bı konu acmissin bizde 4 yıl uğraştık neler çektik bilsen doktor doktor gezdik tahliller  filmler parçalar otlar çöpler kürler  ufff dualar Meryem süresi 4444 ne yol varsa denedik ve ilk defa çift çizgiyi kanda pozitifi keseyi gördük ama okdr hayal kırıklıklarımız olduki öyle inanılmaz geliyoki ben Allah izin verirde bebegimn kalp atışlarını duyarsam iste ozaman inanicam.
Sakin isyan etme bikma umudunu yitirme hiccc ama hiç ummadığın anda bebisin gelcek sana görürsün selinde demişti dersin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah  :amin: :nazar: ( Meryem süresini oku)
74
Cnm valla kilodan sorun çıkmadığını bugün 2.kez gördüm. Biri bnm zaten 90 dan fazla kilom hamileyim.. Bugün hastanede bı kadın gördüm enn azzz 120-130civari ve hamileydi gayette mutluydu.
Doktorlar bana 80 kiloyken bile zayiflamazssan hamile kalamazsın demislerdi :) şimdi 90 küsürüm duşun yani
75
Kac kilosun cnm suan