Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - niles1983

571
6 ekimde adet oldum
11-12 sinde bitti
yumurtlama ne zaman olmuştur?
normalde bi sonraki adetm 5-6 gün geri atıyosa yarın yada öbür gün adet olmam lazım
ama hiç belirti yok çok şükür :hieyt:
inşallah adet olmam ama şimdiden test yapsam çıkarmı?????
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana??????????
572
tatlım seni yanıltmak istemem ama zannediyosam çıkardıktan sonra hemen bi sonraki ay kalınabiliyo..
573
6 sından hesaplarsam 2 gün sonra adet olmam gerekiyo ama inşallah olmamm yhaa.. bekliyorum çok heycanlıyım çokk :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
574
amin tşkr ederm. yani ne biliyim rahat ediyim düğün üstü bide adetle uğraşmayım diye durdurdum ama hata yapmısım:( bak en basitinden günümü bile hesaplayamıyorum malesef. 6 ay bekleyemem gibime geliyo ama dediğiniz gibi hayırlısı olsun tabi.. tşkr ederm kızlar :opucuk:
575
Anne Olmak İstiyorum / nasıl hesaplıcam
28 Ekim , 2009, 13:28:13
slm arkadaşlar, ben 1 ekimde adet oldum ama 3 ekimde düğünüm var diye, bi yoğunluk içindeydik giden gelen son hazırlıklar stres felan..bende ilaçla adetimi durdurdum ve 5 ekime kadar ilaca dewam ettim 6 ekimdede tekrar adet oldum ve kaldıgı yerden devam etti12 ekimde adetim bitti. şimdi ben bu ay ki adet günümü 1 ekime göremi yoksa 6 ekime göremi hesaplıcam bilmiyorum :'( ama çok pişmanım keşke durdurmasaydım adetimi :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: hamileysem daha erken öğrenicektim 6 gün fark war arada.3-4 gün öncede eczaneden test aldm yaptm negatif çıktı  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
576
ne güzelllll bi haber Allah analı babalı büyütsün inşllah  :nazar: :binkybaby:
577
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: HAMİLEMİYİM
28 Ekim , 2009, 13:06:32
bende 6 ekimde adet oldum ama 12 ekimde bitti.bende aynı senın gibi bekliyorum test yaptm eczaneden çıkmadı ama testi çok erken yaptm sanırım.bekle bakalım normal şartlarda 3-4 gün sonra adet olmazsak hamileyiz demektir :k06: Allah hayırlısını versin.25 günlük ewliyim haliyle ilk denememiz inşallah olur çok istiyoruz :amin:
578
evet canım öncelikle Allah hayırlısını versin.benim bi arkadasımda doktora gitti yumurta olşmuş folekül gelişmiş dedi, yumurtayı çatlatmak için iğne yaptırmasını önerdi gitti iğneyi yaptırdı 3-4gün ilişkiye girin dedi. tam bilmiyorum bi süre sonra tekrar doktora gitti hamile kaldı şimdi bi oğlu war 1 yasında :aferin:  Rabbim sanada nasip etsin inşallah :amin:  buarada bende çok istiyorum 6 ekimde adet oldum 12sinde felan bitti bekliyorum inşallah olur. daha 25 günlük evliyiz :ehi: ama olsun yha hemen olsun beklemek istemiyorum.3 gün önce test yaptım ama çıkmadı tabi.biliyodum belli olmayacağını ama olsun merak işte ya tutmuşsa :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
579
bende bebiş istiyorum yha  :crybaby2:
son adet günüm 6 ekim
doğum tarihim 08.01.83
580
Belirtiler adet gününü 1 hafta 10 gün geçince başlarmış öyle duymuştum bende 6 ekimde adet oldum 1 kasımda tekar olmam gerekiyo galiba 4 gün war sabırla bekliyorum inşallah olmam.gerçi daha 25 günlük evliyiz  ;D ama olsun ya hemen olsun istiyorum Allahım hayırlısını versin inşallah..