Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - niles1983

196
Alıntı yapılan: z_eda - 20 Nisan , 2012, 00:38:39
canım sana gelen gerçekten çok gamsız bir anneymiş, kızmakla çok haklısın... senin çocuğun var mı bilmiyorum...

ben şuan 13 aylık bir kızım var, iki aydır yürüyor ve sürekli karıştırma ve koşturma peşinde.. kendi evimizi kızıma gçre düzenledim... başkalarını rahatsız etmemek için fazla ev ziyaretlerine gitmiyoruz ama geçen gün eşimin iş arkadaşı bizi yemeğe davet etti.. kabul ettik gittik. kendilerinin çocukları yok, yeni evliler... evin hanımınıda ben pek tanımıyorum, bir kere gördüm sadece..
oraya geldiğimiz andan itibaren kızım bir saniye totosunun üstüne oturmadı.. çocuk çıldırdı, heryeri karıştırmak istedi.. dolabları açıp dökmeye çalıştı, vitrini açıp içindeki dantelleri almaya çalıştı, vitrinleri yaladı, masa örtüsünün püskülünü kopardı, hanımın ders kitapları varmış koltuğun arkasında, onları bulup kağıtları buruşturdu. ve bunların hepsini ben arkasındayken yaptı... inan iki saniye kadının yanına oturup sohbet edemedim.. ne kadar yapma desem de durmadı, kucağıma alsam bağırıdıp kucağımdan indi.. evden oyuncak getirmiştim, oynasın diye, onların yüzüne bile bakmadı, ben ısrar edince oraya buraya fırlattı... hanıma kızım için mutfaktan bi kaç plastik leğen verebilir mi diye sorduğumda vermek istemedi maalesef  :'(  kızım en azından oturup oynar belki diye..

demek istediğim eminim o arkadaş da biz gittikten sonra benim arkamdan konuşmuştur ama inanki bunun benim terbiyemle alakası yok... o kadar mahcup oldum, her saniye 'kusura bakma nolur' dedim... ama yaptıklarını önleyemedim... önlememin tek yolu birdaha ev ziyaretlerine gitmemek oldu  :crybaby2:


OKADAR ÇOK YER KARIŞTIRMIŞKİ MESELA VİTRİNİ YALADI PÜSKÜLÜ KOPARDI DİYOSUN . PEKİ O PÜSKÜLÜ KOPARMA ESNASINDA SEN NE YAPIYODUN? ARKASINDAYDIM DIYOSUN MESELA GÖRMEDINMI YADA GÖRMEDIYSEN NEDEN BAKMADIN YADA İZİN VERDİN. YANLIS ANLAMA  BEN SENI YARGILMAK İÇİN DEMIYORUM SADECE MERAK ETTIGIMDEN ÖĞRENMEK İSTİYORUM. BAKIN BENM KUZENIMIN 2 YASINDA Bİ OĞLU WAR AMA  DÜŞMAN BASINA DİYEBİLİRİM. GENEDE ÇOK SEVIYODUM HERSEYI KIRSADA DOKSEDE MAHVETSEDE BANA BATMIYODU. CUNKU BENM BEBEGIM OLMUYO VE KUZENIMIN BUTUN HAMILELIGI BIYUNCA HEMEN HEMEN HEP YANINDAYDIM DOĞDUKTAN SONRADA HEP YANINDAYDM BÜYÜMESİNİ HEYCANLA BEKLEDIK GEL GELELIM BUYUDU ÇOK TATLI Bİ BEBEK. AMA KUZENIM VE ANNESİ OLAN HALAM BEBEĞE KENDI EWLERINDE HERESEYE İZİN VERIYOLAR HERSEYI KIRIP DOKUYO VE BIZIM EWE GELDIKLERINDE AYNI SEYLERI YAPMASINA İZİN VERIYOLAR. BİZDE 2-3 YILLIK EWLIYIZ ESYALARIMIZ YENI VE EVDEKI  PLAZMA TELEVIZYONA OYUNCAK FIRLATTI İÇİM GİTTİ  ÖYLE KOTU OLDUMKI AYYYY DEDIM. AMA NE ANNEDE TEPKİ WAR NE ANNEANNEDE TEPKİ .. TIK YOK. ELINE POĞAÇA VERIYOLAR ÇOCUK GEZE GEZE YİYO AZINDAN ÇIKARIYO YERE ATIYO.ONLAR GİTTİKTEN SONRA BEN RESMEN EVİ KALDIRIP TEMIZLIK YAPIYORUM.Bİ KAÇ KEZ KIZDIM ŞİŞŞŞŞTT BANA BAK GORUYOMUSUN 5 KARDEŞİ DEDİM DER DEMEZ AĞLADI SONRA ÜZÜLDÜM SEVDIM ALDIM KUCAGIMA ÖPTUM SUSTURDUM SONUÇTA ELİN ÇOCUGU DEİL YİĞENİM SAYILIR İÇİM ACIDI AĞLADI DİYE. NEYSE ARADAN Bİ KAÇ HAFTA GEÇTİ VE HALAM YANI ÇOCUGUN ANNEANNESİ DEDİKİ KALABALIK Bİ ORTAMDA. WALLA DEDİ YÜZÜME BAKARAK DEDİ BİDE BENİM TORUNUMA  HİŞT PİŞT YAPMA ETME DEYİNCE O İNSANA GICIK OLUYOM DEDİ. BENM TORUNUM HERŞEYİ YAPAR BEN ONUN Ç..KÜNÜ YERIM  İSTERSE HALININ ORTASINA S...AR DEDİ. OKADA R KOTU OLDUMKI  NERDEYSE AĞŞAYACAKTIM.O GUNDEN SONRA  FAZLA GİDİP GELMIYORUM.ARADIKLARINDADA Bİ BAHANE BULUYORUM..
197
tmm canım öyle yapıcam ..

hepinizede çok tşkr ederim. Allah razı olsun kızlar..
198
bencede öyledir. yumurta oluşcakta folekül gelişcekte çatlayacakta yerleşecekte ohhooohhooo tabiikide adet gününe yakın olur. haklısın.benmkide laf işte  :k06:
199
anladım ben bittiği gün birlikte oldum. demekki o yüzden öyle oldu. bakalım hayırlısını diliyorum Allahtan.. artık düşünmek istemiyorum ama genede takıyorum işte kafama. bu PKO << nekadar illet bişeymiş ya  :caca:
200
inşallah kızlar inşallah öyledir. peki yerleşme kanaması nezaman olur?
201
ya canım tek kist filan olmasında  pis kanı atmış olayım..
202
inşallah öyle bi durum yoktur yaa zaten polikistikover var :( bıktım tedavi görmekten... doktora gitmek bile istemiyorum içimden gelmiyo.. çünkü umudum yok :crybaby2:
203
kızlar 20 mayısta adet oldum 25 mayısta bitti 29 mayısta çamur gibi lekeler gelmeye basladı

30nda dewam etti bugun 31 i bugunde az bişey geldi....

bu lekelenmenin neden olabileceği hakkında bilgisi olan warmı ?

yerlesme kanaması adetten hemen sonra olurmu?

adetimin bittiği gün beraber olduk sizce ümit warmıdır?

bu kadar kısa sürede belirti olurmu v.s.. bildiğiniz ne warsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen  :flowers:
204
Anne Olmak İstiyorum / yumurtlama testi
16 Mayıs , 2012, 17:01:40
kızlar bu labaquck < yumurtlama testinden almıstım ama adetim bittikten 3-4  gün sonra hemen hemen hergün bu testten yaptım hiç pozitif çıkmadı yumurtlama günümü bulamadım.  nerdeyse 1,5 ay oldu halen testi tekrarlıyorum ama çıkmıyo. adette olmadım zaten adetim düzensiz. gebelik testide yaptım bi kaç kez hamişte deilim :(  anlamadım gitti. şimdi bişey sorcam  :icon_scratch: yumurtlama düzensiz oldugu içinmi adet olamıyorum adet düzensiz oldugu içinmi yumurtlamam da düzensiz
205
ewet hamile kalan çokmuş okudum bende hatta biride demişki kimyasal dediler zararlı dediler korktum  7 ay uğraştm olmadı en sonunda çaresiz preseed denedim ve ilk kullandıgım ay hamıle kaldım demiş
206
kızlar biraz araştırdım  preseed ile  hamile kalan çok kişi oldugunu okudum. hatta aylarca yumurtlama günü hesaplayıp hamile kalanmayanlar  preseed  1 ay kullanıp hamile kalan bi bayanın yazdıklarını okuyunca karar verdim sizce doğrumudur yaşanlar warmı? bide diyolarki sebepsiz hamile kalamama gibi durumlarla kullanılıyomus. spermlerin rahime kolayca dağılmasını felan sağlıyomus öyle yazıo yani. ne yapsam bilemedim 110 lira yaa çok değilmi sizce değermiki denemek istiyorum aslında aklımda kalmasın diyorum   :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
207
ohohohohohhhhhhhhhh  :occasion14: :occasion5: :muzz: :hello2: :hieyt: :flowers: :binkybaby: güzel haberler maşallahhhhhhhhhhh  :nazar: Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah :binkybaby:
208
ewet canım haklısın hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. başa gelen çekiliyo malesef Allah beterinden saklasın  :amin:
209
anladım canım yok neden kızıyım olurmu. tşkr ederm tamam gidicem yapcak bişi kalmadı napalım çare yok gene gitcez doktora :(
210
KIZLAR BEN YILLARDIR DOKTORA GİDİYORUM KİST YOK VE YILLARDIR ADETİM DÜZENSİZ SON ZAMANLARDA 4 AY ÜST ÜSTE DÜZENLİ Bİ ADET GEÇİRDİM O DA RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİKTEN SONRA  4 AY .. SONRA KESİLDİ 15 GÜN ÖNCE OLDUM ÇOK AŞIRI KANAMAM YOK NORMAL ADET AMA UZUN SÜRDÜ