29 Mart , 2024, 04:17:59

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - niles1983

106
Allah izin verirse  bizimkide temmuz 2013  :amin: :nazar:
107
aminnn  :amin: tşkr ederm canım  :opucuk:
108
çok mutluyum 453. 21 e yükselmiş. pazartesi görünür  gel bakalım ultrasonda dedi  :muzz: :hello2: :hieyt: :occasion5: :occasion14: :hello2: :muzz: :hello2: :nazar: :basardim:
109
ben 1 aylık hamıleym ama daha göremeyiz dedi pazartesi gel görelim dedi. sanırım 5. haftanın içinde görünüyo.
sen daha çok yeni evlisin acele etme bukadar:) hayırlısı olsun Allahtan
110
Alıntı yapılan: Valerya - 13 Kasım , 2012, 09:46:46
tebrik ederim sizi hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.
bende siteye yeni üye oldum ve anne olmak istiyorum .4 ay geçti ama hamile olamadım malesef.  klomen denilen ilaç nedir acaba? ve gebe kaldığınızı mı hissettiniz ve kan testi yaptırdınız yoksa hiçbir belirti yoktu da merak ettiğiniz için mi kan testi yaptırdınız? bende her ay kendimi acaba bu ay hamilemiyim diye sorguluyorum..


CANIM KLOMEN YUMURTALARI BÜYÜTÜYO YUMURTA ÇATLAYINCA SPERMLE BİRLEŞİP DÖLLENME OLURSA HAMİŞLE KALIYOSUN. BEN 2 AY KULLANDIM GEÇEN AY OLMADI 13mm DE KALDI YUMURTALAR 22 mm OLMASI GEREKIYOMUS OLMADI.. BU AY  KLOMENI TEKRAR VERDİ DOKTOR 3 DOZ KULLANDIM FOLİKASİTLE BERABER SONRA DOKTORA KIZDIM  YUMURTA TAKIBINE GİTMEDM :) AMA MERAK ETTIM ADETİME 3 GÜN KALA TEST YAPTRDIM 17.52 ÇIKTI ERTESİ GÜN 36.32 DÜNDE 87.52 ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR TUTTURDUK :) ALLAHTAN BİŞEY ÇIKMAZSA  :binkybaby:

SEN 4 AYLIK EVLISIN SANIRIM DAHA COK ERKEN HEMN OLMUYO DİYE UMUTSUZLUGA KAPILMA  ŞİMDİDEN BÖYLE YAPARSAN KÖTÜ EDERSİN. KENDİNİ ŞARTLAMA SAKIN. OLURUNA BIRAK KORUNMAYIN 1 YIL GEÇSİN Bİ
111
CANLARRRRRRRRRR ÇOK TŞKR EDERM HEPİNİZE HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN HEPİMİZİN  :amin:
BUARADA BUGUN SONUCUMU ALDIM 87.52 OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion5: :muzz: :hello2: :hieyt:

112
canım ben geçen yıl çektirdim rahim filmini tüpleri açıyolar ama 3-4 dk da bitiyo kendini sıkmaman gerekiyo filme girmeden yarım saat once bi ağrı kesici iç rahat geçer hayırlısıyla..

rahim filmini çektirdikten  sonra ilk 6 ay hamile kalma şansı çok yüksek diyo doktorlar. ama benmki olmamıstı. ben daha yeni klomenle hamile kaldım
113
bende şimdi senin diğer tarafta açtıgın konuya cvp vermiştim :)aynı anda yazmısız  :k06:

canım ben 3 gün kala yaptırdım 17.53 çıktı bi gün sonra 36.32 çıktı bugunde tekrar kan verdm sonucu yarın alcam.
bide dayanamadım idrara geçmişmi diye baktm  eczaneden test aldm o da çift çizgi çıktı :)
sende 3-4 gün sonra tekrar dene geç döllendiyse göremezsin o yuzden bekle azcık öyle yaptr ama kan testi yaptr Rabbim yumoşunu göbüşüne kondursun inşallah  :amin: :opucuk:
114
canım çok erken olmus ben 3 gün kala yaptırdım 17.53 çıktı  2 gün kala  tekrar yaptırdım yani dün 36.32 çıktı bugun gene kan verdm sonucu yarın alcam  sende en azından 3 gün kala yaptr en erken . Rabbim  en kısa zamanda  yumoşunu göbüşüne kondursun inşallah  :amin: :opucuk:
115
Alıntı yapılan: elfo - 12 Kasım , 2012, 09:38:52
nilcim çok mutlu oldum canım ya çok güzel bir haber bu. darısı isteyen tüm arkadaşların başına olsun. kese hvg değerin 3500 ün üzerine çıkınca görünüyor. şimdilik acele etme dua et. ben adetim 10 gün geçince 2217 değerini görmüştüm o gün doktora gittim kese yoktu doktorum aynen şunu demişti:" şu an ne senin elinden bişey gelir ne de benim. çok büyük bir yaradılış mucizesi bu."


canım hayırlısı oldun bakalım beklıyorum :) hergün test yaptırıyorum bugun doktora gittim  akşam oldgu için sonucu yarın alcam.. doktor  değer 2 katına çktıgı için düzenli oldugunu söyledi hep böyle olması gerektıgını sööyledi  haftayada gel keseye bakalım dedi amaaa 1 hafta geçermi bilmem :)
116
Alıntı yapılan: masal12 - 12 Kasım , 2012, 09:29:33
canımmmm ayy inanmıyorum yaaa sonunda oldu allahn izniyle sende anne olucaksın...
Canım benim çok sevindim çok tebrik edrimmm  allah ikinizi de korusun :nazar: :nazar: :nazar: uçuyosun mutluluktan dimi ?
allahım nolur bende yaşayım bu duyguyu allah tüm isteyen herkese versin yarabbim.....



canımmmm tşkr ederm inşallah olur inşallahhhhhh ben klomenle 2 denememde oldu darısı isteyen herkesin basına kuzumm :amin:
117
amin tşkrler canlar Allah razı olsun hepinizden  :opucuk:
118
Aminnnnn inşallah  :amin: :nazar: :amin: kurban oldugum Allahım isteyen herkese nasip etsin Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah  :amin:
119
Tskrler kızlar tekrar test yaptırdım yükselmiş 36.32 olmuş :)
120
Âmin kızlar hepinize ayrı ayrı cok tskr ederm Rabbim isteyen herkese nasip etsin :amin:  buarada ben yarını bekleyemicem bugunde kan testi yapcam:)