Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - niles1983

21
evlat edinme şartları nelerdir arkadaslar bilen warmı?
22
ya arkadaslar 10 gün gecikti adetim bi türlü adet olamıyorum adetlerim zaten düzensiz ama bu sefer sanki

adet olcakmısım gibi oluyo yani kahverengi lekeler geliyo yada ilişki sonrası  az bi kanama gibi kırmızı pembe

sonrada kahverengi lekelenmeler oluyo sonra geçiyo aralıklarla  tekrarlıyo ama bi türlü  adet olamıyorum acaba

hamılemıyım dedım adetım 3-4 gün geçtiğinde test yapmıstım negatif çıktı şimdide gene hayal kırıklıgına

uğramamak için test yapamıyorum. sizce neden böyle oluyo bi fikriiniz warmı? ama sakın doktora git demeyin

ben doktora gitmekten  bıktım artık gitmicem hepsi baska bişey söylüyo psikolojimi yerlebir ettiler  :caca:
23
kızlar 20 mayısta adet oldum 25 mayısta bitti 29 mayısta çamur gibi lekeler gelmeye basladı

30nda dewam etti bugun 31 i bugunde az bişey geldi....

bu lekelenmenin neden olabileceği hakkında bilgisi olan warmı ?

yerlesme kanaması adetten hemen sonra olurmu?

adetimin bittiği gün beraber olduk sizce ümit warmıdır?

bu kadar kısa sürede belirti olurmu v.s.. bildiğiniz ne warsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen  :flowers:
24
Anne Olmak İstiyorum / yumurtlama testi
16 Mayıs , 2012, 17:01:40
kızlar bu labaquck < yumurtlama testinden almıstım ama adetim bittikten 3-4  gün sonra hemen hemen hergün bu testten yaptım hiç pozitif çıkmadı yumurtlama günümü bulamadım.  nerdeyse 1,5 ay oldu halen testi tekrarlıyorum ama çıkmıyo. adette olmadım zaten adetim düzensiz. gebelik testide yaptım bi kaç kez hamişte deilim :(  anlamadım gitti. şimdi bişey sorcam  :icon_scratch: yumurtlama düzensiz oldugu içinmi adet olamıyorum adet düzensiz oldugu içinmi yumurtlamam da düzensiz
25
kızlar biraz araştırdım  preseed ile  hamile kalan çok kişi oldugunu okudum. hatta aylarca yumurtlama günü hesaplayıp hamile kalanmayanlar  preseed  1 ay kullanıp hamile kalan bi bayanın yazdıklarını okuyunca karar verdim sizce doğrumudur yaşanlar warmı? bide diyolarki sebepsiz hamile kalamama gibi durumlarla kullanılıyomus. spermlerin rahime kolayca dağılmasını felan sağlıyomus öyle yazıo yani. ne yapsam bilemedim 110 lira yaa çok değilmi sizce değermiki denemek istiyorum aslında aklımda kalmasın diyorum   :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
26
Anne Olmak İstiyorum / LÜTFEN YARDIM :(
26 Mart , 2012, 12:31:40
kızlar ben 27 kasım dan beri adet olamıyodum ( 4 ay)   inatlaştım söktürücü kullanmadım yaklasık 15 gün once adet

oldum ve halen yogun bi şekilde dewam ediyo. ŞİMDİ BENM ADETİM  BİTTİKTEN SONRA YUMURTLAMA

GERÇEKLEŞİRMİ ??? YANİ ADET DÜZENSİZ BİLE OLSA ADET BİTTİKTEN SONRA YUMURTLAMA OLURMU
27
ÖKSÜRÜĞÜ BIÇAK GİBİ KESEN FORMÜLÜ YENİ BULDUM:))))
ÖZELLİKLE FARANJİTİ OLUPTA KURU ÖKSÜRÜĞÜ OLANLAR. SABAHA KADAR UYUTMAYAN ÖKSÜRÜĞÜ ANINDA KESMENİN TEK FORMÜLÜ 1 TANE SOĞANI 4 E BÖLÜP 1 BARDAK SU İLAVE EDİP KAYNATIN 5 DAKİKA KAYNATTIKTAN SONRA ALTINI KAPATIP BİRAZ SOĞUMASINI BEKLEYİN İÇEBİLECEĞİNİZ ILIKLIĞA GELDİĞİNDE SUYUNU SÜZDÜRÜP BARDAĞA KOYUN İÇİNE 1 TATLI KAŞIĞI BAL KOYUN KARIŞTIRIP İÇİN. YARIM SAAT SONRA ÖKSÜRÜKTEN KURTULUN :) AMA ASLA SİGARA İÇMEYİN WALLA BEN 2 GÜNDÜR SİGARA İÇMİYORUM :)
28
ÖKSÜRÜĞÜ BIÇAK GİBİ KESEN FORMÜLÜ YENİ BULDUM:))))
ÖZELLİKLE FARANJİTİ OLUPTA KURU ÖKSÜRÜĞÜ OLANLAR. SABAHA KADAR UYUTMAYAN ÖKSÜRÜĞÜ ANINDA KESMENİN TEK FORMÜLÜ 1 TANE SOĞANI 4 E BÖLÜP 1 BARDAK SU İLAVE EDİP KAYNATIN 5 DAKİKA KAYNATTIKTAN SONRA ALTINI KAPATIP BİRAZ SOĞUMASINI BEKLEYİN İÇEBİLECEĞİNİZ ILIKLIĞA GELDİĞİNDE SUYUNU SÜZDÜRÜP BARDAĞA KOYUN İÇİNE 1 TATLI KAŞIĞI BAL KOYUN KARIŞTIRIP İÇİN. YARIM SAAT SONRA ÖKSÜRÜKTEN KURTULUN :) AMA ASLA SİGARA İÇMEYİN WALLA BEN 2 GÜNDÜR SİGARA İÇMİYORUM :)
29
KIZLAR SON 3 ADET GÜNLERİM
5 EKİM

7 KASIM
27 KASIM

KASIMDA 2 DEFA OLDM YANİ !

İNTERNETTEN Bİ SONRAKİ MUHTEMEL ADET GÜNÜM 23 ARALIKMIS AMA BEN DAHA OLMADIM ACABA HAMİŞ

OLDUGUMDANMI YOKSA ADETİM GENEMİ DÜZENSİZLEŞİYO..?

TEST YAPSAM BUKADAR ERKEN ÇIKARMI ACABA YOKSA YAPTIRMASAMMI AYYYY ÇOK KARARSIZIM NEDEN ADET OLMADIM HEM BEN BİLEMİYORUM  :dontknow:
30
ben hemen alt komuşama sesleniyim YETER ARTIIIIIIIKKKKK SUSUNNNNNN  veletlerinize sahip olun evdede top oynanamazki. o kocanada söyle  bağıra bağıra konuşmasın biz onun size ettiği iğrenç küfürleri dinlemek zorundamıyız yaa. şuan bile adam çocuklara bağrıyo heralde bugun izinli karısıda çalışıo işte  dioki  bu bebeleri sen çıkardın tepemize bi gün senide döveceeem diryaaaaa
(karısının adı derya ama o dirya dio )  :k06:

gerçekten bıktık ya  yaz gelsin hemen taşınıcam bu evden  kırıkkale türküleri dinlemektende bıktım. zaten 15 senem kırıkkalede geçti davul zurna seslerinin arasında geçti en güzel yıllarım. ewlendim ankaraya geldm kurtuldum dedim. ama alt komşumda kırıkkaleli oldugu için davul zurna dinlio. hatta bide o da eşlik ediyo o da şarkı sölüyo sesi güzel olsa hadi neyse  ama yeter yaa  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
31
Anne Olmak İstiyorum / adetim düzenlimi
01 Aralık , 2011, 12:32:38
5 EKİM
7 KASIM
27 KASIM   :icon_scratch:
32
kızlar bu forumda Anne Olmak İstiyorum << bölümü dışında diğer bölümleride inceliyormusunuz. çok güzel bölümler var mesela eşlerinizi baba olma istiyorum bölümüne yönlendirin onlarda bilinçlensin. ilişkiler  bölümü var ben ora çok gülüyorum  stres kalmıyo  :k06: mesela hayvanlar bölümü var sadece 1 konu açılmıs  :'(  şaşırdım hemen bi konu açıp yumurtasndan çıkarken bile elimle yardım edip büyütğğüm muhabbet kusumu anlattm . daha doğrusu onu  nasıl konusturdugumu filan :) forumda çok güzel bölümler var. her nekadar Anne Olmak İstiyorum bizim vazgeçilmezimz olsada diğer taraflarıda ziyaret etmeyi ihmal etmeyn ben çok eğleniyorum :) sizede tavsiye ediyorum  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: 
33
onunla konuşmak gerekir..
çıkardığı seslerin aynısını sizde çıkarın o da sizi taklit etmeye başlayacaktr. ne dersenız onu diyecektir. sizin  söylediklerinizin aynısı kuşunuzdan  duymak sadece  15-20 gününüzü alacaktr.
28 yasındaym yasımdan çok muhabbet kusum oldu. şuandada ewde 1 anne kuş 1 baba kuş 9 tanede çocukları var  :k06:
çocuklardan birini onlardan ayrı tutuyorum ismi pamuk  4 aylık bembeyaz  ve dişi olmasına rağmen  8 kelime biliyor:) öğrenmeye dewam ediyor:)  kafes kapısı  sürekli açık  ewin her köşesinde onun oyuncakları war. mutfakta yemek yaparken tw izlerken  yemek yerken v.s hep kafamızda soframızda geziyo biz ne yesek o da yemek istiyo geçen gün çiğköfte yiyoduk geldi elime kondu  illaha tadına bakacak kovuyorum gitmiyo uçuyo bi tur atıp geri geliyo al dedim ye ozaman sen bilirsin bi lokma aldı ama cik cik cik dio bi yandan da uçuyo ağzı yandı kuzumun :)) ewimzn bebeği şimdilik o. ama Allah nasip ederde bi bebişimiz olursa papucu dama atılırmı bilemm artık. yok yok kıyamam ben pamuğuma  :aferin: :)
34
rahim filminden sonra resmen adetim düzeldi die  şaşkın şaşın seviniyodum

ekim ayının 5 nde

kasım ayının 7 snde

adet olmuştum  aralığın da 7-8 yada 9 nda olurum  olmazsam da inş hamile kalırım diye ümid ederken bugün adet oldum  :dontknow: adetime daha ortalama 10 gün var ya nasıl olur bu  :BangHead: :violent1: :caca:

koca koca pıhtılar geldi sabah şimdide azaldı. anlamadım gitti nasıl bişey bu yaa :caca:
35
yarın yumurtlama dönemimin son günü ve biz sadece dün ve geçen hafta cuma beraber olabildik. geçen hafta zaten yumurtlama günüm deildi.  hesaplayıcılara göre 21-26 kasım. yani yarın bitiyomus yumurtlama günüm. biz yarından sonrada  devam etsek hamile kalma olasılıgım olurmu?

çok canım sıkkın tam yumurtlama günümün oldugu günden 2 gün önce çalışmaya baslayaktıkki o akşam yemeğinde balık yedik. 1-2 saat sonra akşam otururken aptal gibi  bi bardak süt içtim. balık yeyince süt içilirmi hiçç unutum işte. o gün zehirlendim hastane serum derken daha yenı kendıme gelıyorum.gitti yumurtlama günlerim  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

hamile kalabilmek için illahaki yumurtlama dönemi şartmı bunu merak ediyorum?
36
bana yardımcı olurmusunz
37
KIZLAR ADET GÜNÜM YARIN AMA BEN 8 GÜN ÖNCE KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM HEMŞİRE ÇOK ERKEN ÇIKMAZ DEDİ AMA BEN GENEDE YAPTIRDIM 00.08 ÇIKTI NEGATİF OLDUGU İÇİN HEVESİM KALMADI ŞİMDİ KALKIP GİTSEM KAN TAHLİLİ YAPTIRSAM GENE NEGATİF ÇIKARSA ÜZÜLÜRÜM GİBİ GELİYO  :icon_scratch:
SİZLERİN KAÇ GÜNÜ WAR?
38
kızlar ben adetime  tam 1 hafta kala kan tahlili yaptırdım. 00.08  çıktı  :crybaby2: yani negatifmiş. sizce çokmu erken yaptırmışım.  1 hafta önce çıkmazmıydı kan tahlilinde? yada hamileysem  en azından değeri biraz fazla olması lazım değilmiydi şuandada 4 gün var adetime yerımde duramıyorummmmmmm. 
39
göbeğimdeki anormalliği yeni farkettim  çok aşşağı imiş gibi yani böyle resmen farkediliyo neden acaba  :dontknow:
40
5 ekimde adet oldum,  11 ekimde bitti,   14 ekımde rahim flmi çektirdim

16-18-20-22 ekimde çalıştık

sizce bugun 24 ü ama  dewam etmelimiyiz yoksa edersek zararlı olurmu bilmiyoruz

yumurta oluşmuşsa veya çatlamak üzereyse yada  çatladıysa falan ilişkiye  devam etmek zararlı olurmu?