Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - niles1983

1
slm kızlar.. dün 2 li taramaya girdim bebişin cisiyetinide söylediler :) kızım olcakmış çok mutluyum  :nazar:

ama sabahtan beri kızıma isim arıyorum şöyle doğru düzgün bi isim bulamadım daha erken ama olsun adı belli

olsun :) sabah uyandıgımda günaydın kızım diyorum hepte kızım olsun istedim :)

şimdiden ismiyle hitap etmek istiyorum. güzel kız isimleri paylaşırmısınız

he buarada hiç bişey bulamazsam Masal Ada olcak..
2
kızlar bugun 11+0 olduk haftaya 2 li tarama olcak

haftaya gittiğimizde cinsiyetini söylermi

siz kaç haftalıkken öğrendiniz  :opucuk: :nazar: :binkybaby: :aferin: :love9:
3
Anne Olmak İstiyorum / Sizce normalmi kızlar :)
21 Aralık , 2012, 17:11:51
Bugun doktora gittik  bebisimizin kalp atışlarını 2. kez duyduk ve hareketlerini gördük:) doktor cok hareketli dedi  :k06: resmen zil zip zipliyo gibi bı saga bı sola maşallah kuzuma  :nazar:
9 hafta 1 gunluk dedi 23.8 mm dedi sizce normalmi sizin bebisleriniz 9 haftalikken kac mm di
Hatirlamiyosaniz bile ultrason kagitlarinizdan bakarmisiniz benim icin  :k06: :opucuk:
4
Ya bı türlü beceremedim bide telefondan giriyorum pek anlayamadım. Çin takvimine gore bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum ama Ocak ayında doğdum Ocak 8 <--- Ocak'ta doğanlar yasına 2 yas ekliyolarmis filan ben 29 yaşındayım 83 dogumluyum. Son adet tarihim 13 Ekim ekimde hamile kalmış oluyorum demi ?
Şimdi yas 29 hamile kalinan ay Ekim diyemi bakicam yoksa ,
Yas 31 hamile kalinan ay Ekim diyemi bakicam ikisinede baktığımda birinde kız birinde erkek cikiyo
Kızmı erkekmi bilemedim yardımcı olurmusunuz kızlar  :opucuk:
5
Kızlar içtiğim mide bulantisi ilaçlarından fayda görmüyorum doktor vermediği sürece hiç bı ilaç içmedim her gittiğimde ilacı değiştirdik :( dramamine - metpamit - premesis - zofer <<< bunları kullandım o da yetmedi serum yedim o da fayda etmedi hemde hiç hiç hicccc içlerinde gene en iyisi zofer cikti ama genede bulaniyo hiç bisey yiyemiyorum parfüm kokusuna bile tahammülüm yok nasıl geçecek bilmiyorum sürekli midem azimda yazarken bile bulanıyorum  :crybaby2:

Sizin fayda gördüğünüz bı ilaç varmı ?????????????????
6
Anne Olmak İstiyorum / acillllllll:(((((((
01 Aralık , 2012, 13:59:05
kızlar 6. buçuk haftalık oldum ama kasıklarımda bi batma ve kahverengi akıntım var sizce neden böyle oldu normalmi kanamaya dönüşebilirmi kafayı yicem Allahım nolur bişey olmasın  :amin: :nazar: :crybaby2:
7
kızlar sabahları çok midem bulanıyo ilaçsız durduramıyorum. doktor mide bulantısı bebeğin canlı oldugunu gösterir dedi. şimdi birazcık bulantım gitse acaba canlı değilmi diye  tedirgin oluyorum  :k06: sonra saçmaladıgımın farkına varıyorum  :k06:

nasıl geçiriyosunuz bulantınızı kızlar cubuk kraker patates sarı leblebi bana çözüm olmuyo  sadece doktorun verdiği ilaç yarım saat sonra filan etkısını gösterıyo ama her seferındede ilaç içmek istemiyorum nolur nolmaz diye
8
Anne Olmak İstiyorum / Ultrason sonucum
21 Kasım , 2012, 14:17:11
Kızlar sabah ultrasona girdim ultrasonda aynen şöyle yazıyo. Fundus kavitede normal yerlesimli 7.8 mm lik gebelik kesesi izlenmektedir. Embriyonik pol ve yolk sac izlenmemiştir. Kontrolü önerilir. 
Buarada son adet tarihim 13 Ekim
Embriyonun gorunmemesi normalmi siz nezaman gördünüz boş gebelik olur diye çok korkuyorum.
9
Yok böyle bisey  her gece yada sabah uyandığımda resmen acıdan ağlıyorum farkında olmadan yuzustu yatmissam mahvoluyorum bukadar yeni bı hamilelikte bukadar acı normalmi? Uykudan uyandığımda sanki göğsümün uçlarını makasla kesmisler gibi acı. Ama 10 dk sonra hafifliyo. Sizindemi böyle oluyo yoksa bendemi bı anormallik var anlayamadım wallahi
10
çok mutluyum 453. 21 e yükselmiş. pazartesi görünür  gel bakalım ultrasonda dedi  :muzz: :hello2: :hieyt: :occasion5: :occasion14: :hello2: :muzz: :hello2: :nazar: :basardim:
11
Anne Olmak İstiyorum / Ya hamileymisim yaaa
10 Kasım , 2012, 22:09:08
Kızlar adetime 3 gün var kan testi yaptırdım 17.53 çıktı :) hamilemiyim ya ben inanamıyorum :)
12
Anne Olmak İstiyorum / Sizce neden
05 Kasım , 2012, 16:19:56
Kızlar adetime 1 hafta var kasıklarım çok agriyo bu ayda klomen kullandım sanki adet sancısı gibi sol tarafmdan bacağıma kadar agriyo sizce adetmi olcam yoksa yumurtamı catliyo yada yerleşmemi oluyo 1 hafta kala sizce ne olursa sancı yapar böyle
13
evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama olmuyo 4 yıldır bi çok doktora gittim ama hep tedavimi yarım bıraktım..1 kere yada 2 kere gidip devam etmedım..
en sonunda korkularımı yendim, ön yargılarımı attım, işimi gücümü bıraktım, herşeyimi erteledim ve ankarada oturmamıza ragmen kırıkkalede özel bi hastanede tavsiye üzerine bi doktora gittim. ilk defa 2 ay aynı doktorla devam ettim. geçen ay tahliller şeker yüklemeleri eşimin sperm testini  filan istedi yaptırdık butun sonuclar güzel çıktı.. sonra klomene basladık ama yumurtalar büyümedi 13 mm de kaldı bu ay tekrar adetimin 3. günü çağırdı  gittim (yani 2 gün önce ) 3 doz olarak tekrar klomen ve folikasit  verdi  cumartesi günü sabah idrara sıkışık olarak gel tekrar dedi. tmm dedim çıktım geldim bi hevesle ilaçlarımı kullandım 1. kutu bitti tam  2. kutuya baslıcam kiiiii bugun hastaneyi arayıp randevu almak istedim cumartesi günü doktor bey full malasef dedi. nasıl olur 2 gün önceden alıyorum randevuyu işte dedim. doktor bey çağırdı beni cumartesi sabah idrara sıkısık gel dedi. ben ankaradan gelıyorum doktor beyın takıplı hastasıyım gelmem lazım dedim. bi sanıye bi sorayım hatta bekleyın dedi. tmm dedim ama nafile sonuc değişmedi doluymus diye kabul etmediler doktor beni hatırlamadı heralde bende baska birsürü hastası var hangibirimizi hatırlasın diye düşünüp   sonra doktorun dahilisini biliyodum kapatıp dahilisinden odasına ulaştım ordaki hemşire yardımcısıyla görüştm o da malesef dolu dedi ağlamaya basladım telefonda sinirlerim okadar bozulduki bütün psikolojim alt üst oldu ben bu ilaçları boşamı içtim madem kabul etmeyecektiniz niye beni ta oralara sürüklediniz ilaçları verdinz cumartesi  sabahtan gel bakalım yumurtalar ne alem diye dedinz beni heveslendirip yolladınız siz insanlarla dalgamı geçiyonuz diye bağrınca  tmm cumartesi 11:50 ye yazıyorum randevunuzu dedi. ama okadar canım yandıki ve okadar sinirliyimki ben o doktora gitmemmmmmm  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: pislikler bütün gün akşama kadar ağladım halende aklıma geldikçe ağlıyorum Allaha havale ettim onları  :crybaby2:
14
Anne Olmak İstiyorum / Kan sonucum
06 Ekim , 2012, 13:53:32
Kızlar adetime 4 gün var kan testi yaptırdım 0.29 çıktı sizce yükselme ihtimali varmı yoksa negatifmi  çok cnm sıkıldı yaa
15
doktor adet sötürücü vermişti 11 eylülde adet oldum şimdi yumurtlama zamanım nezaman oluyo? yumurta gerekli buyukluge ulaştıktan kaç gün sonra çatlar?
kasıklarım acaippp ağrıo sankı gaz varmıs gibi ama gazda yok böyle bi ağırlık takmıslar sankı göbegime  özellikle de sağ tarafımda batma gibi bişey oluyo. ve akıntım var böyle şeffaf yumurta akı gibi 22 sinde doktora gittim yumurtalar 13 mm demişti büyüyüp çatlamıs olabılırmı kızlar nolur yardım acillllll :opucuk:
16
arkadaslar  biz uzun süredir bebek istiyoruz ilaç tedavisi filan sonuç vermedi bu yuzden Ankarada iyi bir tüp bebek merkezi arastırıyoruz. ama çok endişeliyim yani korkuyorum canım yanarmı yumurtalar toplanırken yada transfer edilirken anestezi yapıyolarmı v.s.. birsürü sorular var kafamda o kadar uğraş sonucunda sonuc alamamak korkusu filan..
tedavi görenler hamile kalanlar yada kalamayanlar nasıl evrelerden geçtiniz ne gibi uygulamalar yapıldı nekadar zaman sürdü. yani ilk gittiğinz günden en son gebelik testi yapılana kadar geçen süre ne kadar süre? lütfen yaşayanlar bilgilendirebilirmi  kızlar lütfen yarımcı olun  :opucuk:
17
Anne Olmak İstiyorum / Yumurta takibi
22 Eylül , 2012, 12:18:43
Klomen kullandım doktordan az önce geldim yumurtalar  13 milim çıktı kızlar en az kac olması gerek sizce hamile kalma şansım varmı  13 mlm cokmu küçük
18
Anne Olmak İstiyorum / klomen
17 Eylül , 2012, 17:10:59
kızlar klomenle  yumurtası oluşanlar  yada hamiş kalanlar varmı?
doktor bana günde 2 tane iç dedi bende sanah akşam içtim şimdi bi bu akşam içicem bide yarın sabah bitiyo ilacım. ilaç bittikten 1 gün sonra idarara sıkışık olarak gel dedi. çarşamba günü gidicem ama  ne için gidicem onu bilmiyorum yani yumurta oluşmuşmu diyemi bakıcak sizce kızlar??? tecrübesi olanlar bilgi verebilirmi?
19
Anne Olmak İstiyorum / yardım kızlar :((((
07 Eylül , 2012, 10:55:43
mrb kızlar yha en son adetim 20 temmuzda olmustum  ağustos ortalarında 1-2 defa pembe akıntı gibi bişey geldi okadar yani adet olamadım. şimdide doktor klomenle tedaviye baslayacaktı ama adet olamadıgım için söktürücü verdi ilaç bittiiii ama adet olmadım yaa delircem. ve 3 gündür mide bulantısından doğru düzgün bişey yiyemiyorum. bunca belirti warken kesin haileyim demek isterdim ama geçen hafta ultrasonla muayene oldm öyle bişey olsa doktor görmezmıydı hamılesın yada yumurtan catlıo v.s. gibi
kafam çok karısıkkkk  :crybaby2:
20
adetin 3. günü klomene baslıyorum ilk deneme olcak doktorumu çok sevdimmmmm.. adet  düzensizliğim oldugu için  sıkı bir yumurta takibi yapılcak. şimdilik söktürücü kullanıyorum folikasit kullanıyorum adet baslaynca 3. günü muayeneye gidicem duruma göre klomenin dozunu belirleyecek doktor.
klomenl hamıle kalanlar warmı kızlar 6 ay bu sekılde denıcez eğer olmazsa aşılama << o da olmadı tüp bebek.. ama ne olursa olsn bu sefer ne doktorumu ne de tedavimi yarım bırakmıcam.. % 90 şansım oldgnu söyledi çok mutluyum hayırlısı neyse o olsun .. :amin: