19 Nisan , 2024, 07:23:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ecee

46
hiç ikiz annesi olan yada çevresinde böyle bişey olan yokmuuuuuuu :dontknow: :dontknow: :dontknow:
47
öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum.8 haftalık gebeyim bugün rutin kontrolüme gittim ve doktorum bana tek kese içerisinde ikiz bebek olabilecegini söyledi.15 gün sonrasına randevu verdi net olarak sonuç ozaman belli olacak.başına böyle bi olay gelen varsa lütfen bana yardımcı oalbilirmisiniz kızlarrr..şimdiden teşekkür ederim..
48
canım moralini bozma allah ne verirse hayırlısını versin.belki düşündügün şeyler olmaz moralini yüksek tutki hayırlı şeyler olsun.saglıcakla..
49
canım kaç haftalık oldu
50
aynen bende hiç duymadım.allah allah ne degişik şeyler var yaaa
51
ayyyyyy ne kadar güzel hepimiz hpimiz için rabbim tez zamanda hepimize inşallah hayırlı evlatlar nasip eder :love9: :love7:
52
kızlar bence gereksiz yere ilaç kullanmak her anlamdaq zararlı adetliol yada olma.kolay kolay şuram agrıyo buram agrıyo diye ilaçiçen bir insan degilim.ve bahsettigişniz ilaç doz olarak çok yüksek daha az dozda olan agrı kesiciler var bence kullanıyorsanız bile onları kullanın.
53
kızlar adetiniz geçtikten bir hafta sonra test yaparsanız net sonuç verir.iki gün geçtiyse bebiş varsa bile belli olmuyor.
54
canım çok sevindim allah trüm evlat isteyen kardeşlerimizede nasip etsin.tebrik ederim. :love7:
55
tekrar hamile kalman için engel degil.ilk adetini olduktan sonra normal birşekilde bebiş çalışmalarına devam edebilirsin canım.başarılar :k06:
56
Alıntı yapılan: GizEmin - 09 Ocak , 2010, 13:24:51
slm arkadaşlar ben gizem  bu soteye yenı üye oldum çok güzel b,ir site tesadüfen buldum...bende anne olmak ıstıorum adetıme ıkı gun var aslında delı gıbı test yapmak ıstıorum ama sabretmeye calısıorum kafama da cok takmak ıstemıorum Allahım ısteyen herkese anne olmayı nasıp eder ınsallah..
hoşgeldin canım adetin geçtikten sonra test yap bence kesin sonuço zaman belliolur.
aslında bende çokheyecanlıyım bugün normalşartlarda adet olmam gerekiyor fakat adet belirtisi hiç yok.bir ikigün geçsin test yapıcam.
57
rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin.tebrikler arkadaşım.darısı bizlere inşallah. :love3:
58
Bebeğimi Kaybettim :( / Ynt: o artık yok :((
06 Ocak , 2010, 21:03:20
Alıntı yapılan: vuslat - 06 Ocak , 2010, 00:39:34
Dün kanamam olduğu için dr a gittim  5 hafta olması gerekirken 1 buçuk hatalık çıktı dr gelişmeyen gebelik olabilir dedi ilaç verdi bi tane içtim hemen akşama ama sanırım işe yaramadı. nys hayırlısı dedim kendimce baktımda şimdi bi düşüğü yaşayan bi tek ben değilmişim bide şükür kürtaj filan gerekmedi az önce fena bi kanamayla bebeğim benden ayrılıp gitti. burda olmasada en azından ahirette bi evladım var artık  ;) bu işin güzel yanı tabi.. bi kaç günlüğünede olsa bunu yaşamak güzeldi.. nys allah düşük yaşayanlara sabır versin ve en kısa zamanda isteyen herkese nasib etsin bu arada bi sorum olucak......  

 DÜŞÜKTEN SONRA 3 AY KORUNMA VERİYOR DR LAR DEĞİL Mİ.. BU SADECE KÜRTAJ OLANLAR İÇİN Mİ GEÇERLİ ACABA ?
canım yaaa çoküzüldüm allah sabır versin aynı acıları bende yaşadım ben hem kürtaj hemde düşükyaşadım.evet canım dr 3 ay kotunma veriyor.sabret eminim bu sabrının sonu selamet olur inşallah.
59
Alıntı yapılan: ♫♥♪.ραραтуαм.♫♥♪ - 06 Ocak , 2010, 20:54:46
biz bebiş e karar verdik bol fındık fıstık keciboynuzu pekmezi yedik oldu  ;)

aynı şeyleridenedik ve halada deniyoruz ama yaşadıgım 2 gebeligimde saglıksız oldu.ben düşünüyorum kızıma hamile kaldıgımda ne yaptık diye ama aklıma bişey gelmiyor.çünkiona evliligimin ilk ayında gebe kaldım ve şimdi 4 yaşında.
60
gerçekten hayalleriniz okadar güzelki sanki benim duygularımı ifade ettiniz.bende birgün hamileyim bu sefer bebegimin kalp atışlarını duyabildim diyebilecekmiyim :dontknow:ama inanıyorumki en kısa zamanda bu duyguları gerçekolarak ifade edecegim :love9: