25 Nisan , 2024, 13:44:33

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ecee

31
Alıntı yapılan: BaLkIzZzZ - 03 Şubat , 2010, 22:24:58
Alıntı yapılan: ecee - 03 Şubat , 2010, 21:52:06
sanırım tek yumurta ikizi oluyo.ikiz gebelikler nasıl oluyo hiçbir bilgimde yok.
inş hamileliğin rahat güzel geçer canım
inşallah canım yaaa.şimdiden bulantılarım fazlalaştı.doktorum metpamid diye hap verdi.kullanıyorum.hayırlısı olsun inşallah.
32
benim anneminde 8 sene olmamış.ben evlenince kaynanam acaba budamı annesine çekti diye söylendi ama ben hemen kızıma hamile kaldım sag saglim dogurdum şimdi 4 yaşında.ama yaklaşık bir senedir ikinci bir bebek için çabalıyorduk düşük kürtaj neler yaşamadımki.pisikolojim alt üst oldu.ama şu an allahıma binlerce kez şükürler olsunki tekrar hamileyim.uzun lafın kısası sakın üzülme vakti saati gelince allahın izni ile seninde hamile oldugunu duyar vesevincini birlikte paylaşırız.. :love9:
33
önce sewn kendi pisikolojini rahatlat.başkaları istiyorda olmuyor diye sakın kendini bunaltma.akışına bırak.gerçektende beklemek çok zor biliyorum ama ne derler sabreden derviş muradına ermiş. :love7:
34
gerçektende dualarımız sizinle :amin:beklemenin ne demek oldugunu bilirim.sizi çok iyi anlıyorum.
35
rabbim inşallah sizlerede nasip eder. :amin:
36
canım inşallah seninde hayırlı haberlerini burada birlikde paylaşırız.hakkında hayırlısı olsun.
37
Alıntı yapılan: ceyloşş - 03 Şubat , 2010, 23:23:41
ay ne güzel yaaa hayırlı olsun doktor ikisinide gördmü acaba ailede varmı canım ikiz
eşimin ailesindede benim ailemdede yok.şans bize denk geldi.doktorum birisinin kalp atışlarının var oldugunu digerininde net olarak belli olmadıgını söyledi.yani göz yanılmasıda olabilirmiş ama ultrasonda bende gördüm birisi yeni oluşuyor gibiydi.doktorum 15 gün sonra tekrar bakacak. :love9:
38
kızlar ii akşamlar diliyorum hepinize.buarada cevaplarınız bekliyorum.biraz kızımla ilgileneyim daha sonra tekrar görüşürüz :opucuk: :opucuk:
39
amin canım rabbim tüm elat isteyen arkadaşlarımızada nasip etsin.bencede bi doktora git kan degerlerini pek bilmem ama ultrasonda bebegin kesesi belli olur. :icon_thumright:
40
sanırım ikiz gebelikler genetik olur diye duymuştum.hamileligin hayırlı olsun seninde ikiz annesi olma ihtimalin yüksek.
41
ah canımmmm allah bagışlasın evlatlarını.iki bebek zor olur herhalde.ben ne yaparım bilmiyorum zaten bir kızım var birden 3 tane olacaklar..allahım hayırlısıyla gelişsinlerde başka birşey istemiyorum..sana yardımcı olan birileri varmı yanında.
42
24 yaşındayım ve 4 yaşında bir kızım vae 5 senelik evliyim.ikinci bebek içinde bir senedir ugraşıyoruz..valla içimi rahatlattın çok sagol yaaa :love9:
43
sema ben ikinci bebegimi tutturdum 8 haftalık gebeyim.darısı başınıza :flowers:
44
sanırım tek yumurta ikizi oluyo.ikiz gebelikler nasıl oluyo hiçbir bilgimde yok.
45
canım bugün doktor tek kesenin içerisinsde iki bebek ihtimali çok yüksek dedi.birinin kalbi atmaya başlamış ama eger varsaki bigeri çok küçük 15 gün sonra tekrar gidecegim.sence bu normalmi