Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ecee

166
bircan bende senin gibi boş gebelik yüzünden kürtaj oldum.ne kadar güzel sen hamilesin senin adına gerçekten çok sevindim.rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah.inşallah bende ve buradaki arkadaşlarımda senin gibi tez zamanda hamile kalırız.
167
canım daha evliliginin ilk aylarındasın bu kadar panikleyipde kendini strese sokma.hayırlısıyla eminimki hamile kalırsın.benim görümcem aynı senin gibi evliliginin ilk aylarında korundu daha sonra hemen bıraktılar oda kendine çok stres yaptı ama stres yaptıgına degmedi bile evliliginin yedinci ayında hamile kaldı.inşallah bu ay yada birkaç ay sonra KIZLAR BEN HAMİLEYİM diye yazdıgını görürüz. :)
168
saglıkla ve hayırlısıyla inşallah bir dahakine tutar canım.
169
inşallah canım inşallah
170
kızlar yaaaaaa bende herhalde hastalanıcam herhalde ama daha net degil inşallah olmam yaaaaa :-\
171
bi tane kızım var eger bir daha hamike kalırsam ki inşallah kalırım ikizlerim olsun isterim.bana güzel geliyor.zaten ev işleri ne kadar yapsana bitmiyor.....olsun yaaa isterim ;D
172
allah bagışlasın.aslında ikiz bebeklerin olmasıda güzel bi kerede iki tane doguruyorsun cazip geliyo.fakat senin için zor oluyordur.
173
dua ederken bende dil alışkanlıgı oldu buradaki arkadaşlarım içinde dua ediyorum :)
174
balkız sende adet olayım diyemi dua ediyorsun.. :)
175
kızlar bende kızımı dogurduktan sonra spral taktırmıştım.çıkarttıktan sonra bende hemen hamile kaldım fakat devamı gelmedi oda ayrı bişey
176
kızlar dinimiz aslında okadar güzelki bir çok dua ile istedigimiz herşeye rabbimin izni ile kavuşabiliriz.fakat biz kulları olarak o kadar bencilizki eger duayı istedigimiz bişey için ettiysek vede hemen olmadıysa çabucak dualarımızın devamlılıgından vazgeçiyoruz.dinimizde şöyle buyuruyor``aşırılıktan kaçının.ibadetin sürekliligi daha makbuldür``yani demek istiyorumki arkadaşlar bizler sürekli dua etmeliyiz.bi istedigimiz olunca bırakmamalıyız.rabbim tekrardan hepimizin dualarını kabul etsin ve bebişlerimize kavuştursun. :amin: :amin:
177
benim bir tane dünyalar tatlısı 4 yaşında kızım var ikincisi olsun diye çalışıyoruz.gerçekten annelik duygusunu tatmanızı isterim muhteşem bişey :love3:
178
aslında ben bu yaz tekrardan hamile kaldım fakat gebeligim boş oldugu için sonlandırıldı.şimdi tekrardan başladık.inşallah kızıma bir kardeş daha istiyoruz tabi hayırlısıyla diyelim...
179
gerçekten dua ederken kendimi alıştırmışım bu sitedeki arkadaşlarım içinde dua ediyorum.rabbim hepimizi sevindirsin inşallah
180
kızlar bende agustosun 13ünde boş gebelik yüzünden kürtaj oldum.bana doktorum bir ay korun yeterli dedi.ve benim hemen hemen 2 ay olucak yeni bıraktık korunmayı.fakat rahimde agrı falan çok şükür hiç yaşamıyorum.eger dayanılmayacak kadar çoksa yinede önlem amacıyla bi doktora git hemde hamilelik öncesi tekrardan muayne olmuş olursun.. :icon_thumright: