26 Nisan , 2024, 03:02:09

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ecee

151
iyi olur ögrenmiş oluruz
152
yasemin hayırlı olsun canım allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah.darısı olmayan tüm arkadaşlara diyelim..
153
kızlar yaaa test yaptım negatif çıktı ama ben hala adet olmadım.bu ayın 17sinde olmalıydım ama olmadı bu ne şimdi :dontknow:...eger pazartesiye kadar olmazsam gidip kan testi yaptıracagım.
154
çok şiddetli agrıyla cuma akşamı gittik d,şçiye ve hemen çekilmesi gerek dedi.bende çektirdim.inşallah bişey olmaz yaaaa...ben bugün test yapayım içim rahat etsin :dontknow:
155
kızlarrrr meraktan çatlayacagım.ben bu ayın 17 sinde adet olmalıydım ama halaolmadım acaba hamilemiyim.egerki hamileysem tabi çok isterim ama cuma günü diş çektirdim mecbur kaldıgım için.inşallah bi sakıncası olmaz..bu arada test yapmaya korkuyorum.
156
inşallah.aslında kasıklarım çok agrıyor birde karnım çok şiş.genelde adet olacagım zaman gögüslerim agrır bu sefer hiç agrım falan yok.inşallah diyelim hayırlısı olsun :amin:
157
anlattıgın şeyler düşük gibi ama net bi fikrimde yok :dontknow:
158
kızlar benide ekleyin 17 ekim adet tarihim inşallah bende olmam
159
Bebeğimi Kaybettim :( / Ynt: BOŞ GEBELİK
10 Ekim , 2009, 00:18:12
rabbim ne eylerse güzel eyler.bizim yüzümüzüde inşallah güldürür.
160
neyse kızlar ben kaçtım hepinize ii geceler :opucuk:
162
bu ay şu testlerdeki iki çizgiyi bende görürmüyü acaba :dontknow:
163
insanın bekledigi bişey olunca çok uzun geçiyo zaman
164
ayyyyyyyyyy ne güzel hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah.bu ay çok hamile haberi aldık valla bereketli gececek herhalde bu ay.inşallah bende bu ay sevincimi sizlerle paylaşırım ama umudum kırılmaya başlıyor herhalde hastalanacam gibi ama inş olmaz.darısı bizlerin başına diyelim. :amin:
165
üzülme canım insan kendini strese soktukça ve her ilişkide acaba bu sefer tuttumu diye düşünmek bile seni daha çok sıkıntıya sokar.bide sana tavsiyem ilişkinizi bir ödev gibi degilde daha sıcak yaşayın..