Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ecee

16
medinecim öncelike hayırlı olsun diyorum.lekelenmene gelinnce gayet normal bişey.ben 8 fafta 3 günlük hamileyim.hamileligimin başından beri taki geçen haftaya kadar lekelenme hatta kanama sorunu yaşadım.gece acil kadın dogum doktorlarına iki kez gittim.fakat herşeyin normal oldugunu kesenin oluştugunu söylediler 10 gün yatma şeklinde dinlenmeyle beraber progestan isimli ilacı verdiler.bir haftadır çok iyiydim.dün çok ayakta kaldım ve yoruldum bugün lekelenmem hafif gelmeye başladı.yani sana tavsiyem canım bol bol dinlen ve yarın bi doktora görün muhakkak ilaç tavsiye edecek.malesef bizim gibi istisnalar bu şekilde hamilelik geçirecek canım.rabbim bebegini sana bagışlasın.hayırlı hamilelikler.
17
inşallah hepinizin hamilelik sevinçlerini birlikde paylaşırız.ikinci çizgiye gelince silik olarak çıksa bile hamile oldugunu belirtir.çünki ben öyle ögrendim şimdi 8 hafta 2 günlük rabbime çok şükürler olsunki hamileyim..şimdiden sizleride tebrik ederim.
18
bencede ne oldugu fark etmez rabbim yeterki eli ayagı düzgün saglıklı versin.rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir..
19
neyse canım hadi ben kaçıyorum kızımın uyku vakti geldi mızmızlanıyor.ii geceler :wave:
20
şuanda durumları nasıl.birbirlerine benziyorlarmı.
21
inşallah hayırlısıyla saglıklı olsunlarda biri geriden gelsin.seninde tek yumurta ikizleriydi dimi balkızz
22
canım benim benimde aynı olmuşdu ban doktorum 10 gün yatak istirahati verdi.ilaçlarımıda düzenli kullandım şuan rabbime çok şükür iyiyim.sana tavsiyem bol bol yat dinlen.
23
çok sagolun kızlar yaa moralede ihtiyacım var çünki doktorum birinin kalp atışlarını duydu birisi ise eger varsa kalp atışı yok vede çok minik bu yüzden korkuyorum.rabbim ne verirse hayırlısını versin.
24
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: lekelenme
04 Şubat , 2010, 22:29:57
yelizcim içini ferah tut canım ben 8 haftalık hamileyim.benimde bir haftadır lekelenmem yogun bir şekilde oldu hatta gece bi özel doktora gittik kese yerinde dediler kalp atışı için erken dediler.canım iki gün öncede kendi doktoruma göründüm kalp atışı başlamış dedi ve progestan verdi.allaha çok şükür lekelenmemde kesildi.sen önce moralini yüksek tut.
25
slm kızlar benim eşimin ailesindede kendi ailemdede ikiz bebek yok.8 haftalık gebeyim doktorum tek bir kesenin içinde iki tane embiriyo oluşmuş dedi.15 gün sonra tekrar gidip net olup olmadıklarını ögrenicez.rabbim hepinizin gönlüne göre versin.
26
ilk defa duyuyorum ayrıca dogumda sadece 50 tl yardım ediyorlar diye biliyorum.ama gerçekdende böyle bişey varsa süperrrr :hello2:
27
Alıntı yapılan: ஐ̵̡Ӝ♥ღ♥ღYELİZ♥ღ♥ღ̵̨̄ ̵̡Ӝ ஐ - 04 Şubat , 2010, 11:15:48
ben pek anlamam ikizden ama tek kese olunca öteki nasıl beslencek  :icon_scratch: :icon_scratch:

allah yardımcın olsun canım :amin:
sagol canım
28
inşallah sizlerde bir an önce hamile kalırsınız.
29
aşk olsun olurmu öyle şey.birbirimize destek oluyoruz. :icon_thumright:
30
üzmezde inşallah hemencecik gelir annesi