Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ecee

136
kızlar bügün doktora gittik.doktor ultrasonla baktı.bebegin kesesini net göremiyorumdedi.yani varla yok arasındaymış.kan tahlili istedi.onu verdim.sonucunu yarın alıcaz.aslında bugün alabilirdik ama eşimin işi dolayısıyla yarına kaldı.birde dediki doktor eger hamileysen geç döllenmiş olabilir dedi.yarın sonuç ne çıkacak acaba..eger sonuç negatif çıkarsa o zaman ben niye adet olmadım daha yaaaaaaaa......... :cildir: :cildir:
137
allah tüm evlat isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda nasipetsin inşallah :amin:
138
adetin sürekli olarak düzensizmi canım.yumurtlama gününü hesaplayarak hamile kalma olasılıgın çok yüksek bence bi dene derim...
139
amin rabbimhepimizin dualarınıkabul etsin
140
yaa inşallah diyelim.ama ben dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.ve hala adet olmadım.yarın allahın izni ile doktora gidicem bakalım net sonuç yarın belli olacak.sizi bilgilendiririm.bana dua edin arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..
141
amin kızlar..ayyyy siz hamilesin dedikçe içimibi sevinç aldı valla :hieyt:
142
bu ayın 17 sinde adet olmam gerekiyordu amaolmadı
143
canımmm yaaa allah tamamına erdirsin.inşallah bebegini kucagına hayırlısıyla alırsın.tebrik ederim :hello2:
144
kızlar herhalde hamileyim.dün test yaptım tekrardan ikinci çizgi silik çıktı.yarın doktora gidicem kan testi için bakalım hayırlısı yaaa......artık bugün geçmek bilmez.birde içimde anlamsız bir sevinç var egerki hamile degilsem herhalde çok üzülücem.neyse yarın hamile oldugumu ögrenirsem hemen sevincimi sizinle paylaşıcam...umudum çok allahım inşallah dualarımı kabul eder.... :love9:
145
canım çok geçmiş olsun rabbim acılarını tez zamanda iyileştirsin.fakat aklıma bişey takıldı.madem bebegin gelişimi durmuş niye kürtajla almadılarda kendiliginden düşmesini önerdiler onu anlayamadım.ya allah korusun parça kalma durumu olmazmı.
146
canım yaaa gerçekten çok zor allah yardımcın olsun.moralini yüksek tut inşallah hayırlısıyla tekrardan hamile kalırsın.
147
hayır olmazdı ben yazın boş gebelik yüzünden kürtaj oldum.ondan sonra adetim düzeli oldu ama bu ay hala adet olmadım  :dontknow:
148
bende listeye girmek istiyorum ama nedense olmuyor.adetim geçeli altı gün oluyor ama sonuç negatif :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
149
birdaha test yapayımmı yoksa azdaha bekleyeyimmi
:'(
150
zaten ben adetim 3 gün geçmişken test yaptım tek çizgi çıktı.bu gün hemen hemen altıncı gün...