23 Nisan , 2024, 23:02:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ecee

122
evet canım kürtajdan sonra kanamam bir ayı tamamladı.daha sonra ilk adetimiolduktan sonra doktorum çalışmalara başjayabilirsin dedi.benimde hemen tuttu.en son adetimi bayramın ilk günüolmuştum yani 20 eylül.....inşallah sizlerede rabbim nasip etsin :love3:
123
canım benim daha çok yeniymiş.ultrasonda belliolmadı.kan sonucumda ögrendik.80.15 çıktıyani dört haftanında altında bebek.yeni yeleşmiş
124
amin canım..gerçekten çok mutluyumama yine öyle olursa diye içimde bir şüphe var
125
Alıntı yapılan: swen - 30 Ekim , 2009, 14:42:36
canım tebrikler allah sağ sağlim kucağına alamayı nasip etsin ne kadardır bekliyordun sorun falan varmıydı  :muzz: :muzz:yaşasın ne güzel bi haber inşallah allahım banada kısmet etsin
amin.inşallah seninde hamile oldugun haberini alırız.
126
kızlar ben bu ayın 17sinde adet olmalıydım fakat olmadım.bu pazartesi doktora gittik ultrasonda bişey belli olmuyor var gibide yok gibide dedi doktorum.emin olmak için kan testi verdim sonucu salı günü aldım ve hamileymişim.fakat çok yeni oldugu için ultasonda görünmedi.doktor yeni yeleşiyo dedi.inşallah bi sorun çıkmaz perşembe tekrar gidicez..
127
canım sagol.darısı sizlerin başına inşallah :amin:
128
listeye benide ekleyin arkadaşlar bende hamileyimm :hello2: :hello2:
129
kızlar kan sonucum belli oldu ve hamileymişim.ama daha çok yenioldugu için ultarasonda görünmemiş.doktor yeni yerleşmiş dedi haftaya perşembe tekrar gidecegiz..agustos ayının ilk haftasında boş kese yüzünden kürtaj olmuştum.tekrar böyle olucak diye çok korkuyorum rabbim inşallah bu acıları kimseye yaşatmaz..anne olmayı bekleyen arkadaşlarımada allah tez zamanda bebişlerini gönderir inşallah.. :hello2: :hello2: :hello2: :flowers:
131
kızlar sagolun yaaa moralimibiraz düzelttiniz.neyse yarınnet sonucu bildiririm. :opucuk:
132
yaptım ikinci çizgi silik çıkıyor
133
hatta ultrason kagıdı elimde bakıyorum bakıyorum hiç keseye benzer bişey yok ama doktorum var gibi sanki dedi emin olmakiçin kan tahlili verdim
135
inşallah yaaaaa.bu sabah erkenden kalktım doktora gitmeden önce tekrar idrar testi yaptımikinci çizgi yine silik çıktı.doktorumada söyledim ama kan sonucunu bekleyelim dedi.birde ben adet olacagım zaman gögüslerim şişer bacaklarımagrır ama bu sefer hiç belirti yok...ve bu ayın 17sinse adet olmalıydım.. ???