29 Mart , 2024, 13:20:30

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ecee

106
kızlar ilişkilerinizi sıcak hale getirin kendinizi ev ödevi yaparcasına şartlamayın :k06:
107
hayırlısıyla kendi bebeginikucagına alırsın inşallah. :love9:
108
kızlar merhaba benimde 4 yaşında kızım var.bizde yaklaşık bir senedir çocuk istiyoruz ama nedense saglıksız gebelik yaşıyorum.agustos ayında boş kese yüzünden kürtaj oldum.geçen ay tekrardan gebe kaldım fakat gebeligim ilerlemeden kendiliginden düştü.doktorum üç ay korunma verdi ve folik asit ile çinko vitamini üç ay boyunca kullanmamı önerdi.moral olarakda yıprandım.artık yeni bir gebelikten hem çok korkuyorum hemde çok istiyorum.
109
kızlar hayırlısı olsun diyelim hayırlı olur inşallah.rabbim evlat isteyen bütün kullarının dualarını kabul eder inşallah
110
neyse kızlar hepinize ii akşamlar diliyorum kızımı uyutayım...ben kaçarrrr :hello: :hello:
111
biraz dogal yollardan şifa arayalım arkadaşlar.ne kadar güzel her derde her hastalıga degişik bitkiçayları var.bundan sonra altarnetif tıbbı destekliyorum.ilaçlar gözümükorkuttu artık.
112
gerçektende çok zor kızlar insan psikolojik olarakda çok yıpranıyor.yani benim şu yakın dönemde hem kürtaj hemde düşük biraz dengemi bozdu.artık bu sene bana ugurlu gelmedi diyerekden bebek planını 2010 bırakıyorum..gerçekten gereksiz yere kulanılan ilaç konusunda sakın esnek davranmayın
113
kızlar ben bir çocuk annesiyim.ikinciçocuk için ugraşıyorum.boş gebelikyüzünden agustos ayında kürtaj oldum ve biraz ara verdik bebek için ve geçen ay tekrar hamile kalmıştım fakat oda hüsranla sonuçlandı sebebi ise kesenin rahime yerleşdigi zamanlarda gebe oldugumu bilmeyerek dişimi çektirdik ve ilaç kullandım.işte bu sebeple bu gebeligimde sonlandı..yani size tavsiyem eger gerçekten planlı bir gebelik düşünüyorsanız yediginiz içtiginiz şeylere dikkat edin ve gereksiz yere ilaçkullanmayın. :crybaby2:
114
unutmamam gereken bikızım var geç kaldım bayyyyy
115
neyse kızlar kızımı kreşten almaya gidiyorum saati geldi.sonra görüşürüz kızlarrrr :wave:
Alıntı yapılan: VADİ - 30 Ekim , 2009, 15:29:46
geç meç boşver ben zaten biliyordum bebeğim senın hamiş oldugunu hatta hamileler listesine hep eceyi de yazın dedim  :muzz: tekrar tebrik ederim
canım çok sagol yaaa perşembe tekrar kontürolüm var artık ne olacak ozaman belli olur herhalde güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlarrr :opucuk:
116
vadicim benim geç döllenme olmuş kan sonucum 80,15 çıktı.
117
sagol canımmm
Alıntı yapılan: SeRaP-27 - 30 Ekim , 2009, 15:17:58
yaa benim toplasan 5 gün ancak oldu oda leke gibi biraz biraz neden acaba ?
bende bir hafta net kanama gördüm doktorum bana bir ilaç verdi kanaman olsun için temizlensin dedi o ilacı kullandıktan sonra kanamam devam etti.
118
evet canım kürtajdan itibaren olan kanama net 15 gün ara lekelenmeyle hemen hemen 30 günübuldu
119
evet canım ama öyle degilmalesef.benimçok yeniymiş geç döllenme.daha yeni yerleşmiş.perşembe günütekrar gidicez inşallah bi sorun çıkmaz.
120
normalde adet düzensizligim hiç yok 28ila30 günde bir adet olurum.