20 Nisan , 2024, 00:26:33

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ecee

1
arkadaşım iki aylık bebişle otobüs yolculugu çok sıkıntılı olur.hem havalarda tam olarak ısınmış degil.bende amasyalıyım ancak okullar tatil olduktan sonra annemlere gidicem anaokulunda bir kızım var.hem o zamana kadar havalarda ısınırr.. :icon_thumright:
2
merhaba kızlarrr..ben çok uzun zamandır siteye girmemiştim...benimde 30 aralık dogumlu bir oglum oldu.çok şükürler olsunki saglıgı çok iyi.bende sadece anne sütü veriyorum.doktorumuz gelişimi gayet iyi diyor.şu anda 7 kilo olduk.rabbim hepimizin çocuklarını korusun.herkeze hayırlı geceler.. :wave:
3
selam kızlar.geçensene 3 aylık gebeligimin boş gebelik oldugunu ögrendik ve kürtajla aldılar.doktorum 1 kez adet görmen yeterli dedi bende onu dinledim ve adet sonrası tekrar hamiile kaldım oda yerleşemeden kendiliginden düştü.tekrardan doktoruma gittim aynı şeyleri söyledi.bende onun tavsiyelerin yine uydum.adet sonrası yine hamile kaldım.hamileligimin 3üncü ayında sürekli lekelenmeler oldu.(bu arada ikiz bebeklere hamileydim)bebeklerin kalp atışları durdugu için malesef son gebeligimde hüsranla sonuçlandı.ve kürtajla yavrularım gitti.....tahlilerdi tetkiklerdi patolojisiydi ne gerekiyorsa yaptırdık herşey normal çıktı.hatta eşimle ikimize kromozom analizi bile yaptılar oda normal çıktı.ve ben 6 aydır korunuyorum.artık gözüm korktu...fakat bu ay korunmayı bıraktık ve adet olmama 10 gün var inşallah hayırlısıyla hayırlı bir bebek sahibi olurum..kızlar dua  edin neourrr.
4
bencede yumurtlama döneminde oldugun içindir.her fırsatı degerlendirmenizitavsiye ederim. :k06:
5
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: adetime 10 gün var
21 Eylül , 2010, 14:37:27
aminnn :love9: :love9:
6
bence ilişkilerinizi ev ödevi yapar gibi degilde daha sıcak yaşayın.inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur..
7
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: adetime 10 gün var
21 Eylül , 2010, 14:30:59
bugünden itibaren benimde adetime 10 gün var inşallah bende olmam sizde olmasınız. :love9:
8
eglenmek için birebir... :toothy10: :toothy10:
9
Alıntı yapılan: Aşkım Aşkım - 12 Şubat , 2010, 00:08:01
mrb bayanlar!
Siteye giriş yapalı epey oldu.Paylaşımlarınız çok hoşuma gitti.Bu ilk mesajım.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Ben de 3,5 yıllık evliyim.Çalışan bir bayan olduğum için doğum öncesi izindi ,sonrasıydı,ailemden uzak oluşumdu (bakıcı problemi )derken erteledik bu zamana kadar.Artık yaza tam kararımızı verdik.Çok istekliyiz.Yalnız sorunum şu: Hamilelik öncesi tüm tahlillerimi , gereken tüm sağlık sorunlarımı gözden geçirdim.Sadece tahlilimde hepatite karşı bir bağışıklığımın olmadığı ortaya çıktı.Doktorum da bana mesleğimden dolayı (öğretmen ) bunu kesinlikle vurulmamı ileride bir sorunla karşılaşmamam açısından önemli olduğunu söyledi.Bu aşı 3 dozda oluyor ve ben 1.dozunu oldum.Ve şu an adetim 2 gün gecikti.Karnımda , kasıklarımda her zamankinden farklı bir ağrı var. Ğöğüslerimde de aynı şekilde.Acaba hamile olabilir miyim?Eğer evet ise aşının üzerinden 2 ay geçmesi gerektiğinden yan etkisi  olur mu?Adetten 2 gün geçti.Test yapsam çıkar mı? Sevk alıp doktora gitmek için de erken diye düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
canım öncelikle hoşgeldin diyorum inşallah hayırlıhaberleri sendende alırız.adetim geçeliiki gün oldu demişsin bebce en azından bir hafta geçsin test yap egerki pozitif çıkarsa muhakkak doktoruna danış.
10
yelizcim gözün aydın canım.sen,n adına çok sevindim.rabbim inşallah bebişlerimizikucagımıza almayıda nasip eder.canım bulantın varmı.ben fena durumdayım.
11
Jinekoloji / Ynt: ufff çok acıtıo
07 Şubat , 2010, 16:18:50
tek yumurtalar.fakat biraz benimde canım sıkkın dün ayakta çok kaldım birz arkadaşlarla gezdik.akşama hemen lekenmem gelmiş inş bişi olmaz.kendimi hemen dinlenme moduna aldım.
12
Jinekoloji / Ynt: ufff çok acıtıo
07 Şubat , 2010, 16:12:10
ah canım yaaaa.inşallah hemencecik olur.
13
emelcim geçmiş olsun canım rabbim bebişini bagışlasın.bende 8hafta 2 günlük hanileyim.aynı problem bendede var.benim bebegimin kalp atışları duyuldu.ve şuanda lekelenmem devam ediyor.tavsiyem bol bol dinlen ve yat canım inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız.
14
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: kizlar akintim cok
07 Şubat , 2010, 16:00:28
inşallah hamilesindir canım.allah tüm bebiş isteyenlerin dualarını kabul etsin. :amin:
15
Jinekoloji / Ynt: ufff çok acıtıo
07 Şubat , 2010, 15:54:28
benim tavsiyemde ılık su ve dar olmayan pamuklu çamaşır tercih et.geçmiş olsun.