29 Nisan , 2024, 08:53:59

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aleyna635

1
kızlar yaklaşık 50 günlük bir oğlum var.çok şükür fazla sorunu yok derken.oğlum günlerdir kendine alışkanlık haline getirmiş gbi kendini kasıyor geriyor.yaparken ağlamıyor ağlasa ya gaz diyecem ya da bir yeri ağrıyorda öyle yapıyor diyecem.ama sanki huy edinmiş gibi her uykudan uyanınca ya da mama yedikten sonra sımsıkı kendini kasıyor.haliyle mamadan sonra böyle olunca yediklerinide kusuyor.siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı? ya da bu konuda bilgisi olan var mı?lütfen bilgilerinizi paylaşın...
2
kızlar silikon ucuda denedim şırınga ucuda denedim.oğlum göğsüme dayadım mı başlıyor ağlamaya.hiç almak istemıyor.ama pompayla çekip kaşıkla yediriyom öyle alıyor.bu da ne zamana kadar böyel sürecek bilmiyom.yinede yardımınız için tşk ederim. :'(
3
slm kızlar 6 günlük bebeğim var.sütüm geldi  çok şükür ama başka sorunumuz var.göğüs uçlarım yok denılecek şekılde az olduğu için bebeğim emmekte zorlanıyor ve dolayısıyla istemıyor.aç kalmasın diye doktor mama yedirmemizi istedi.ama ben illa ki benım sütümden faydalansın istiyorum.kaç gündür denemediğim şey kalmadı.ağlamaktan çatlıyor ama istemıyor yinede göğsümü.pompayla çekip kaşıkla yediriyorum ama nereye kadar.pompayı kendimizle mi gezidrecez sürekli.sizin bildiğiniz bir yöntem varsa göğüs ucu olsun diye.yada bebeğim emsin diye okunacak bir dua varsa lütfen yardımcı olun bana.
4
ya beni de aranıza alın. 5 aralık gibi doğum tarihi.şimdilik 11 haftalık.rabbim herkesin kucağına almayı nasib etsin...
5
kızlar meryem süresinin gerçekten faydası çok bizim burda da yapılıyor.ama bizim biraz daha farklı yaptık.şimdi hac dan gelen hurmalar olur ya ondan 41 tane hazırlatık küçük poşetlere sarıp.poşetlere sarılmasının nedenı el değmeden temiz kalsın diye.çünkü sonunda o hurmaları yiyecektik.41 hurma hazırladık.bunları ayrı ayrı 41 kişiye dağıttık.üzerine okunsun diye .herkesin bir tane meryem süresi okuma şartıyla dağıtıldı.ve onlar okunduktan sonra tekrar geri topladık.ben ve eşim her sabah aç karnına birer tane yedik.sonun da bir tane kaldı onu da yarı yarya bölüp eşimle yedik.gerçi biz daha yemeye başlayalı bir hafta olmuştu ben hamıle olduğumu öğrendim.ama olsun sonunda bizim nıyetimize okunmuştu bile onlar.yani ben de duanın büyük faydası olduğuna inanıyorum...
6
Alıntı yapılan: nazlıyarim - 06 Nisan , 2012, 17:42:37
  :nazar:  tebrik ediyorum allahım hayırlısıyla kucagınıza almayı saglıkla büyütmesini nasip etsin.tüm hamişler içinde inşallah.
ah darısı tüm bebiş isteyenlerin başına gelsin inşallah
herşeyin sonu sabırmış bunu anladım ve her kapıyı açanda duaymış.bol bol dua edin.rabbim sizlerede nasip etsin... :amin: :amin: :amin: :amin:
7
cnm ben pınar için biliyordum daha.madem onun tamamlanmış bu okuduklarım sıradaki arkadaşlarıma gitsin.
200 tane okudum...rabbim hayırlara vesile etsin inş. :amin: :amin: :amin:
8
Alıntı yapılan: melek100lü - 06 Nisan , 2012, 16:56:48
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN SENİN GİBİ DÜŞÜNEN HERKESDEN İNŞALLAH  :amin: :amin:
:amin: :amin: :amin: CÜMLEMİZDEN.DUALARIMDA OLACAKSINIZ HER ZAMAN.ÇÜNKÜ SADECE BİRBİRİMİZİN SIKINTISINDAN BİZ ANLARIZ.BU BİR SINAV HEPİMİZ İÇİN.SADECE BOL BOL DUA EDİN....
9
Alıntı yapılan: serserim - 06 Nisan , 2012, 17:09:36
Alıntı yapılan: aleyna635 - 06 Nisan , 2012, 17:05:46
Alıntı yapılan: ♥ PaPaTyaM ♥ - 06 Nisan , 2012, 17:04:00
cnım değerin güzel artmış ikiz ihtimalide olabilir dr. danışmadını usg ye girsen kese görünür bu değerle
DOKTOR 3 HAFTA SONRA KONTROLE GEL DEDİ.HERHALDE O ZAMAN HERŞEY BELLİ OLUR...

CANIM EĞER İKİZ İSTİYOSAN İNŞALLAH ÖYLEDİR HERKES İSTEMİYOR CANIM ÇÜNKÜ İNŞALLAH HADİ BAKALIM HAYIRLISI :amin: :amin: :amin: :amin:
YOK BİZ İSTİYORUZ ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE İKİ GEBELİĞİM HÜSRANLA SONUÇLANDI.7 YILDAN SONRA BU OLUNCA VE BENIM YAŞIM 34 EŞİMİN  44 OLUNCA.BİZDE İKİZ OLSUN BİR DAHA OLMAMASINDAN KORKUYORUZ.YOKSA AYRI AYRI BÜYÜTMEK DAHA GÜZEL OLURDU BELKİ HAKLISIN...
10
CNM YAT DİNLEN BENDE YENİ HAMİLEYİM MECBUR KALMADIKÇA KALKMIYORUM.RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.BİZEDE PİYANGO ÇIKMIŞ GİBİYİZ.7 YILDAN SONRA TEDAVİSİZ RABBİM VERDİ.EŞİME VİTAMIN İLAÇLARI MACUNLAR SAYESİNDE...
11
Alıntı yapılan: ♥ PaPaTyaM ♥ - 06 Nisan , 2012, 17:04:00
cnım değerin güzel artmış ikiz ihtimalide olabilir dr. danışmadını usg ye girsen kese görünür bu değerle
DOKTOR 3 HAFTA SONRA KONTROLE GEL DEDİ.HERHALDE O ZAMAN HERŞEY BELLİ OLUR...
12
Alıntı yapılan: serserim - 06 Nisan , 2012, 17:02:38
Alıntı yapılan: aleyna635 - 06 Nisan , 2012, 17:01:45
SAOLUN KIZLAR.BENİM SON ADET TARİHİM 29 ŞUBAT İDİ.BU DEĞERLERE GÖRE BAZI ARKADAŞLAR ÇOĞUL GEBELİK OLABİLİR DEDİLER.SİZCE DE OLABİLİRMİ??

CANIM YAPTIĞIN TESTE KAÇ HAFTALIK ARALIKTA GÖRÜNÜYOR
CNM HAFTALIK FALAN OLARAK YAZMIYOR.SADECE PAZARTESİ GÜNÜ GİTTİĞİMDE DOKTOR 3 HAFTALIK YAKLAŞIK 1 AYLIK DEDİ.BUNA GÖRE DEĞERLER YÜKSEK DİYENLER OLDU...  :honk: :honk: :honk:
13
Alıntı yapılan: serserim - 06 Nisan , 2012, 17:01:24
Alıntı yapılan: aleyna635 - 06 Nisan , 2012, 16:57:36
KIZLAR BU İKİNCİ TAHLİL YAPIŞIM.BUGÜNKÜ DEĞERİM 11317,94 SİZCE NE KADAR İYİ DAHA ADETİMDEN BİR HAFTA GEÇTİ.PAZARTESİ GÜNÜ BİRDE YAPMIŞTIM TAHLİLİMİ O ZAMAN 2710,48 İDİ.SİZDE ARADAK FARK İYİMİ???

CANIM 11.317 Mİ İKİZ OLABİLİRMİ ACABA  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
BİLMEM BENDE MERAK EDİYOM.KEŞKE İKİZ OLSA VE ANNELERİNE TUTUNSALAR.ÇOK İSTİYOM İKİZ OLSUN.7 YILDAN SONRA RABBİM YÜÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN... :amin: :amin: :amin: :amin:
14
SAOLUN KIZLAR.BENİM SON ADET TARİHİM 29 ŞUBAT İDİ.BU DEĞERLERE GÖRE BAZI ARKADAŞLAR ÇOĞUL GEBELİK OLABİLİR DEDİLER.SİZCE DE OLABİLİRMİ??
15
KIZLAR BU İKİNCİ TAHLİL YAPIŞIM.BUGÜNKÜ DEĞERİM 11317,94 SİZCE NE KADAR İYİ DAHA ADETİMDEN BİR HAFTA GEÇTİ.PAZARTESİ GÜNÜ BİRDE YAPMIŞTIM TAHLİLİMİ O ZAMAN 2710,48 İDİ.SİZDE ARADAK FARK İYİMİ???