19 Nisan , 2024, 20:47:43

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nazlıyarim

1
Sonucunu bende merak ettim aslı
2
12+3 günlük oldular maşallah hersey yolunda gidiyor çok şükür inşallah darısı benim ve evlat isteyen tüm dostlarımızın başına. :amin:
3
Evet aslicim yum.sorun var dhea diye bir ilaç ve gnc ek takviye kullanıyorum vücudum bunlara tepki verdi inşallah hersey güzele doğru gidiyor.
4
3 aşılama 2 tüp bebek başarız Hikayem var kızlar hatırlayanlar bilir.3 tüp bebeğe başladık ankarada gürgan klinikte 2 aydır vitamin ve dhea kullanıyorum ve geçen ay rahim traslama işlemi oldum.akimdan tırnagima kadar test yaptılar genetik Testimi üniversite de yaptırdım ücretsiz diğer tahlillerim den de ücret almadı özel hastane neyse diyecegim şu meğer benim genetik olarak homozigot kromozom bozukluğum varmış ben hamile kaliyormusum farkında olmazmisim günüm geçmese bile fakat vücut bunu atiyormus okadar zahmet çektim psikolojim alt ust oldu daha öncebu test yapılsaydi okadar dedim teyzeleri mde halalarda düşük var karın lar ında ölen var kimse bu testi bana yapmadı kahroldum duyunca  :crybaby2: diyecegim 7 yılim heba oldu  :crybaby2: birkaç defa günüm geçmişti ve akabinde çok şiddetli 10 gün süren kanamam olmustu seçici olun merkezlerde paraları çöpe atmayın bazıdDr. Lar arabasını yada evini değiştirsin diye savurmayın emeklerinizi.buradan memnun kaldım inşallah Rabbim timur hocayı ve ekibini bana vesile kılar da bu sefer yavrum kavuşurum
5
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: kan testi sonucum
30 Kasım , 2014, 15:48:17
 :hello2:  :muzz: :muzz: :love9: :flowers: çok sevindim canımm maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almani nasip eylesin bende 3 tüp tedavimi olucam inşallah hayirli olur benim sonucumda.
6
Inşallah hamilesin canım ama yinede kan testinin sonucu beklemelisiniz.  :opucuk:
7
Alıntı yapılan: duygucuk - 15 Aralık , 2013, 15:10:00
kızlarrrrrrrr  bebeğimin cinsiyetini öğrendim pipisi göründü dün  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:  paşam olacakmış benimde  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt: annesi pipisini yer onunnnn çok sevinçliyim çok ama çok hareketliydi maşallah   :nazar:  :nazar:  :nazar:  RABBİM OLMAYAN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH BİZLERİDE TAMAMINA ERDİRSİN...     :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:
maşallah canım çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
8
ah canım benim zeytin yağı içsen her sabah aç karnına bir kaşık
9
limonlu ılık su hem kkolestrolu dengeliyor kilo vermede yardımcı ayrıca kilolu olunca tansiyonda sorun oluyor onuda düşürüyor idrar söktürüyor ödem olayı olmuyor ve vücudun her sabah c vitamini alması açısından da faydalı babam kullanıyor canım gayette iyi gidiyor bende her sabah bi yemek kaşığına sıkıp içiyorum.su içmede bir soorunum yok günde 2 lt den fazla içerim.sizlerde yapın
10
canımın içi sabahları aç karnına  1bardak ılıksuya yarım limon sık iç...gör bak neler oluyor gün içinde de bol bol su iç sakın ihmal etme ama.kafanada çok takma olur mu allahım hepimizi evlat sahibi yapıcak inşallah... :amin:
11
hem kız hem erkek halasıyım :) tekim başka yok benden  :laughing7:
12
Alıntı yapılan: makaron - 05 Kasım , 2013, 10:19:11
Kızlar oncelikle hepınıze tek tek tesekkur ederım. İnsan benım gıbı olumsuzluklar yaşayınca hep bir korku oluyor ve gonlunce sevinemuyor.

Ama biliyorsunuz tüp için gun beklıyorduk boyle bir zamanda rabbim bize boyle bir hediye gonderdıyse de vardır bir hikmeti dıyorum. Rabbim dualarımı geri çevırmedi binlerce milyonlarca şükürler olsun.

Bu ay çok dua ettım. İnşallah artık bu tüpten sonuç alırız dedim ama adet olamayınca korktum noluyo diye hıç umutlanmadan test yaptım ki 520 çıktı. Şimdi dualarım inşallah bu kez tutunur diye ve diger bekleyen arkadaşlarıma.
canım çok sevindim içime doğmuştu hatta kendi kendime bulantıdan giremiyor galiba dedim rabbime hamd olsun inşallah kucağına da almayı nasip eyler rabbimden sağlıklı bi gebelik geçirmeni diliyorum maşallah :nazar: :flowers: :occasion5: :love9:
13
maşallah canım maşallah şimdi sana asla bebek sahibi olamazsınız diyen dr.a test sonucunu gösterip işte allahın mucizesi budur şükürler olsun rabbbime ama o zaman moralimi bozduğunuz için alın bunu....çerçeveletip duvara asın demek gerek...rabbim nazarlardan sakınsın  :nazar: :amin:
14
Alıntı yapılan: birbuçukyıl - 01 Kasım , 2013, 15:25:12
Kızlar günlerdir doğrudüzgün takip edemiyorum. Bir iki tane yorum okusam başım dönüyor. Ne yesem çıkarıyorum.
Bilgisayar ekranından tiksindim, yumuşatıcı kokusundan, ütü kokusundan hatta battaniye kokusu diye bir şey uydurdum ondan da tiksiniyorum. :igrenc:. yeni hamile kalanlar varsa tebrik ediyorum. Aslıya,Burcuya, Figene aklıma gelen gebelik için bekleyen herkese dua ediyorum. Bir süre ara vermek durumundayım. Hepinizi öpüyorum.  :opucuk:
rabbim yardımcın olsun canım battaniye kokusu inan çok şaşırdım  :icon_scratch: bol bol dinlen
15
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: slm kizlar
01 Kasım , 2013, 19:49:46
 :basardim: tebrik ediyorum maşallah ne güzel vermişşsin kiloları 10 kg nedirki eminim onuda verirsin sen  :nazar: ne demişler azimle şapaan duvarı deler  :suclu: biliyorsun  2 kere tüp bebek yaptırdım ben öncelikle moralini yüksek tut sonunda mutluluk olacak diye kendini şartlandır inşallah gelicek kuzun....