Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ygs

1
pazar günü  ateşlendi die doktora götürdük...boğazları  kızarmış bişey yok dedi ama antibiyotik ateş düşürücü verdi..ertesi gün baktık kolları ve bacaklarında kızarıklar var bi kaç tanesi sulu....ara ara ateşi oluyo çok keyifsiz yerinden kalkmıyo offf  yaaa...ben ilaçları hala veriyorum kızlar bi sakıcası yoktur heralde dimi?? sağlık ocağında doktor ver dedi ama ne bilim....
2
ya  dikişin arasında yer var yuvarlak demire geçiriyorum ama çıkıyo bide ters kalıyo açık tarafıı :cildir: :cildir: :cildir:
3
Sizin Seçtikleriniz / göbişleriniz geriliyormu?
02 Aralık , 2010, 22:32:58
kızlar özelliklede akşam  yemeklerden sonra çok kaçırıyom heral  :k06:  :k06: herhangi bişey sürüyormusunuz...
4
Pastalar - Kekler / kızlar kek ustası varmı????
01 Aralık , 2010, 18:13:10
borcamda harika yaparım ama kek kalıbında kabardıktan sonra çatlıyo hamuuru çıkıyo üstüne felan...lütfen neden böle oldunu bilen varsa anlatabilirmi :cildir: bide su sade keke kakaoyla şekil nasıl veriliyo :icon_scratch:
5
Sizin Seçtikleriniz / şalgam suyu içen varmı???
30 Kasım , 2010, 22:27:15
kızlar zaten öncedende çok severdim hamileliğim beri daha çok seviyorum...nette araştırdım öle bi çok faydalı yazıyo ama başka bilgisi olan varmı :amin: