Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - aleyna635

1
kızlar yaklaşık 50 günlük bir oğlum var.çok şükür fazla sorunu yok derken.oğlum günlerdir kendine alışkanlık haline getirmiş gbi kendini kasıyor geriyor.yaparken ağlamıyor ağlasa ya gaz diyecem ya da bir yeri ağrıyorda öyle yapıyor diyecem.ama sanki huy edinmiş gibi her uykudan uyanınca ya da mama yedikten sonra sımsıkı kendini kasıyor.haliyle mamadan sonra böyle olunca yediklerinide kusuyor.siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı? ya da bu konuda bilgisi olan var mı?lütfen bilgilerinizi paylaşın...
2
slm kızlar 6 günlük bebeğim var.sütüm geldi  çok şükür ama başka sorunumuz var.göğüs uçlarım yok denılecek şekılde az olduğu için bebeğim emmekte zorlanıyor ve dolayısıyla istemıyor.aç kalmasın diye doktor mama yedirmemizi istedi.ama ben illa ki benım sütümden faydalansın istiyorum.kaç gündür denemediğim şey kalmadı.ağlamaktan çatlıyor ama istemıyor yinede göğsümü.pompayla çekip kaşıkla yediriyorum ama nereye kadar.pompayı kendimizle mi gezidrecez sürekli.sizin bildiğiniz bir yöntem varsa göğüs ucu olsun diye.yada bebeğim emsin diye okunacak bir dua varsa lütfen yardımcı olun bana.
3
KIZLAR BU İKİNCİ TAHLİL YAPIŞIM.BUGÜNKÜ DEĞERİM 11317,94 SİZCE NE KADAR İYİ DAHA ADETİMDEN BİR HAFTA GEÇTİ.PAZARTESİ GÜNÜ BİRDE YAPMIŞTIM TAHLİLİMİ O ZAMAN 2710,48 İDİ.SİZDE ARADAK FARK İYİMİ???
4
KIZLAR RABBİME BİNLERCE KEZ HAMD OLSUN.SONUNDA O GÜZEL GÜNÜ BİZDE YAŞADIK VE HAMİLEYİM.HEPİNİZİN YARDIMLARIYLA DUALARIYLA RABBİM SONUNDA KABUL ETTİ DUALARIMIZI.UMARIM HERKES BU GÜZEL DUYGUYU YAŞAR.BANA DUA EDİN.SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALACAĞIM GÜNLERİDE NASİP ETSİN... :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
5
KIZLAR BUGÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM.DEĞERİM 2710, 48 ÇIKTI. SİCE DEĞER İYİMİ.BEN PEK ANLMADIM NETTEN BAKTIM KAFAM KARIŞTI.YARDIMCI OLUN LÜTFEN.DİLİYORUM RABBİM BU YOLDA YÜRÜYENLERİN KUCAĞINI EN KISA ZAMANDA BEBİŞLE DOLDURSUN.EMEKLERİNİZ BOŞA ÇIKMASIN...
6
bu ayda olmadı kızlar.her ay beklemekten yoruldum.ne yaptıysam olmadı.evet belki bunda da vardır bir hayır kesinlikle buna şüphem yok rabbim daha iyi bilir tabiki.ama çok çok çok üzülüyorum ve yoruluyorum artık.pes etmek istiyorum bu çocuk olayını kafamdan söküp atmak istiyorum.kendimi buna alıştırmak istiyorum.ama her adet dönemimde yine baştan üzülüyorum.çok doktorlara gittim.aşılama yaptım bitki kürleri denedim.yakıyı denedim.süt buharı, sıcak su buharı, ev ebelerini bile denedim umut olarak.ne dediyseler yaptım.hatta hatta hiç birşey yapmadan boş bekle dediler ölede yaptım.ama yok yok yok.rabbim biliyorum imkansız çocuğu olmaz diyenlerin çocukları bile oldu.bana her doktor olur dedikçe neden olmuyor ALLAH ım sana yalvarıyorum çok bekletmeden bana da ver. :amin: :amin: :amin: :amin:
7
KIZLAR BUGÜN AŞILAMAMIN 13. GÜNÜ İDİ TEST YAPTIM AMA MALESEF DEĞER0.100 ÇIKTI DOKTOR YOK HAMİLE DEĞİLSİN DEDİ.YANINDA ÇALIŞAN  BAYANDA İÇİME BİRAZCIK ÜMİT DÜŞÜRDÜ.BELKIDE ÜZÜLMÜYÜM DİYE ÖYLE SÖLEDİ.KAÇ GÜN SONRA TEST YAPTIR YINE DEĞER YÜKSELEBİLİR.100 OLUNCA HAFİF BİR KIMLDANMA VAR GİBİ DEDİ.BENDE AZIZIK OLSA ÜMİTLENDİM P.TESİ YİNE TAHLİL YAPARIM DEDİM.AMA AZ ÖNCE BİR NOKTA DENİLECEK KADAR PEMBE BİR LEKE GÖRDÜM VE HAİFTEN KARIN AĞRIM VAR.YANİ OLAN ÜMİDİMDE BİTTİ.ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM.OYSA AŞILAMA YAPARSAM HEMEN OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM....İÇİMDEN HİÇ MUTLU OLMAK GELMİYOR ARTIK :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
8
KIZLAR BENIM BU AY HEM AKINTIM ÇOK OLUYOR.ÖNCE YUMURTLAMA DÖNEMİDİR DEDİM PEK ÖNEMSEMEDİM.AMA HİÇ GEÇMİYOR SÜREKLİ AKINTI VAR VE SOL KASIKLARIMDA ŞİDDETLİ AĞRI OLUYOR.ÖZELLİKLE İLİŞKİDEN SONRA BAYA SÜRÜYOR.SİZCE BUNUN SEBEBİ NEDİR YAA.UMARIM SORUN ÇIKMAZ BUNDAN... :'( :'( :'(
9
SLM ARKADAŞLAR...TAM AŞILAMA YAPMAYI DÜŞÜNÜRKEN DOKTORUMUZ EŞİMİN MORFOLOJİ DEĞERİNİN % 2 OLDUĞU İÇİN AŞILAMA DA TUTMASI MÜMKÜN DEĞİL DEDİ.ARANIZDA BU SORUNU YAŞAYAN VAR MI???NE YAPMAM GEREK? NETTEN ALDIĞIM BİLGİLERE GÖRE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ VE BAZI VİTAMİN TABLETLERİ İYİ GELİYORMUŞ.DENEYEN VE BİLGİSİ OLAN VARMI ???LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA  :'(  :'(  :'(
10
slm arkadaşlar bende 6 yıllık evliyim.1 yıllık evliyken 2 hamilelik yaşadım biri düşük biri kürtajla sonuçlandı.kürtajdan bu yana 5 yıl geçmesine rağmen hamile kalamadım.duyduklarıma göre kürtaj sonrası kolay hamilelik gerçekleşmezmiş.ve sanırım bende de oldu.doktor hiç sorunumuz olmadığını ama zamanla olacağını sölediler.belkıde zamanla olur haklılar ama benım yaşım geçtikçe geçiyor.33 yaşına girdim.artık anne olsam mutlu olurum.adetlerim çok düzenli senede bir defa belkı günüm geçer ama sonunda adet olurum.ve bu ay yine günüm geçmeye başladı.hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bu kezde.korkudan test alıp yapmadım bile.çünkü günüm geçince ne zaman test alıp yapayım dediğim gün birden adet oluyorum  :crybaby2: şimdi de nerdeyse bir hafta geçti halen yapmadım adet belirtilerim var.ama hamile de kalsan adet belirtilerin olur diyolar.test yapmadan hamile olduğumu  nasıl anlayabilirim.bunun evde başka bir formülü yok mu arkadaşlar...gerçekten test yaptırmaya korkuyom....  :crybaby2:   :crybaby2:  :crybaby2:
11
kızlar dr bana bu ay perugon inneye başladı.klomenden başarı alamadık.bu ay inneye başladı.aranızda bunu kullanıpta hamile kalan varmı???lütfen paylaşın benimle.
12
İlişkiler / eşiniz yalan konuşursa???
15 Ocak , 2010, 01:00:08
kızlar eşiniz size yalan konuşuyorsa  bazı konularda.onu değiştirmek için ne yaparsınız.ben her yolu denedim.ama eşim bazı konularda yalan sölemekten vazgeçmiyor.ben onu doğru yola koymaktan vazgeçtim artık.kendi haline bıraktım.ama hepte düşünüyom.acaba halen yalan konuşuyormu.????
13
 slm arkadaşlar.dr bana ameliyattan sonra vajınal tablet verdi.nette okudum bunu kullananların arasında hamile kalanlar varmış.sizin bu tablet hakkında bilginiz varmı yada kullanan varmı aranızda...
14
slm kızlar ve anne olmak isteyenler.ben bir ay önce adet dışı kanama gördüm doktora gittim.dr rahim ağzında parça olduğunu söledi.ve amelıyatla aldılar.dr o parçanın hamileliğe engel olabileceğini söledi.ameliyatın üstünden 20 gün geçti ve ben halen adet olmadı.eşimle ameliyattan 10 gün sonra beraber olduk dr söledi.sizce o kanamalar adet sayılır mı ben adet günlerimin değiştiğini düşünüyom.ve çok merak ediyom ne zaman adet olacam diye...aranızda böle problem yaşayan oldumu...