Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Nazenin

1
Güzeller.... Genelde Pantolon Üstü Tunik Giydiğim İçin Üst Almadım Henüz. Elimdekilerle İdare Ediyorum. Bir Adet Pantolon Aldım O da Göbeğim Çıktığı İçin. Normlade Göbeksiz Ve Kalçasız Bir Sıpaydım da Ben. 30 Yaşındayım 18 Gösteririm  :basardim:
2
14 Haftalıkım 4 Kilo Aldım. 53 le Hamile Kaldım 57 Kiloyum Şu An. Boyum 164. Hedefim 65  :tongue3:. Bebeğim de Kilo/Gram Alıyor Anası Gibi.  ::). Yalnız Bir Farkla Babasına Çekmiş. Babasında Göbek Var Ondada  :laughing7:.

Sağlıklı Olsun da . Göbekmiş Kiloymuş FarkYapmaz.  :amin:
3
1 Saat Kadar Önce Geldim Doktordan . 14 Haftalıkım Ama Bebeğim Bir Hafta Önden Gidiyormuş Gelişimde.Bir Ara Göbeğe Benzer Bişey Gördüm Ekranda. Evt Dedi Doktor Hanım,Böyle Giderse Tontiş Bişey Olacak Dedi. Annesine Benzemiyevek Bu Konuda. Babasına  Çekecek  ;D. Erkek Olma Olasılığı Yüksek O Zaman. :suclu:

123 Gr Olduğunu Öğrendik Fakat,Cinsiyetinden Emin Olamadı. Küçük Bişey Görüyorum Erkek Olabilir Ama,Bir Dahaki Kontrolünde Kesin Biliriz Dedi.  :amin: :nazar:
4
Tanışma Bölümü / Ynt: Yeni Katıldım
28 Ocak , 2011, 14:03:59
HoşGeldik  :love3:
5
Hoşbuldum Teşekkür Ederim. Allah Hepmizin Yüzünü Gül'dürsün. Herkese Sev'dirsin .

Min'el Aşk'ım Canım Benim "tatlış" Diyen Tatlı Yüreğin Dert Görmesin.
6
Doğma Büyüme Denizliliyim. Herkese Selamlar  :wave:
7
 :wav:

Allah Razı Olsun Kızlar . Gönlümüze Göre Olsun Herşey   :icon_flower:
8
Geçen Yılın Ocak Ayında (29 Yaşında) Evlendim.Evliliğim Boyunca Hiç Korunmadık.Herhangi Bir Problemimiz Yoktu.2010'un Eylül Ayında TSH Hormonumun Düşük Olduğu Teşhis Edildi.Tedavi Gördüğüm Rahatsızlığımdan Ve Kullandığım İlaçdan Dolayı Gebelik Mümkün Değil,Önce TSH'ı Normale Getirelim,Demişti Doktor  :(..Kasım Ayındaydık.Kurban Bayramı Arefesi Haftasında Gecikmem Oldu 3 Gün.Doktorla Görüştüm Kullandığın İlaçtan Olabilir ,15 Gün Gecikmen Olursa,Kadın Doğuma Görünmelisin Dedi.Girecek Olan Hafta Tatil Olacaktı Ve Ben Doktora Gidemeyebilirdim. Bu Yüzden Eczaneden Test Aldım.Doktor Olmaz Dese Bile +Merak+Heyecan+Neden Olmasınlarla Test Yapacaktım  :tongue3:... Kurban Bayramının Son Günü Mübarek Cumaydı,Eşim O Gün Yapmamı İstedi. :icon_thumright:.Bozulmaması İçin Dolaba Koy Demişti Eczacı Bayan,Akşamdan Dışarı Çıkarmıştım,Oda Sıcaklığında Olsun Diye.Ayy Sanki Pasta Yapıyorum :D..Sabah Oldu Bismillah Dedik Saat 7'de Yaptım.Daha Önce Ne Kadar Çok Okusamda Test Nasıl yapılıyor Diye Bir Kez Daha Okudum :icon_scratch:. Sonuç Beklenilecek Yazıyordu Bi 3-5 Dk.Doğru Olduysa Önce Kontrol Çizgisi Sonra Pozitif İse Diğer Çizginin Çıkacağı YazıyorduBen Damlayı Damlattım,İki Çizgide Çıktı Aynı Anda :-ooo..  :icon_scratch: :-\. Kesin Dedim Yanlış Yaptım Ben. Ya da test Bozuk :dontknow:.Ben Bu Düşüncelerle Bu Ruh Halimde Büyük Katkısı Olan Zat-ı Muhtereme Testin Sonucunu Gösterdim."yani" Dedi."Yani Hamile Olabilirim,Yalnız Doktorada Gitmeliyiz Kan Testi Kesin Olur" Dedim.Cumadan Pazartesiyi Beklemek Bu Kadar Uzun Olmamıştı. Gün Geldiiii. :amin:. Doktora Gittik. Ultrasonda kesecik Gördü Ve 5 Haftalık Hamile Olduğumu Söyledi.  :occasion5:.

Şimdi 14 Haftalıkım.Yani sanırsam 3,5 Aylık Oluyormuşum. İlk Gebelik Acemiyim hesaplamada  ::). Bu Hafta Sonu Cumartesi Günü Mümkün Olursa Cinsiyetini Öğrenicez.

Arkadaşlar ,  Ummadığınız Anda Bir'i Güzel Şeyleri Çıkarıyor Karşınıza,Siz Yeterki O'nu Unutmayın.  :love9:
9
Selam Anneler ..

Bende Temmuz Annesi Olacağım Allah'ın İzniyle .
10
 :hello: ..

Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Ben de 3,5 Aydır Anne Olmaya Adayım. 1 Yıl 15 Günlük Evliyim. Allah İsteyen Herkese Nasip Etsin..Benim Gibi Hamile Olanlara İse SağSalim Kucağımıza Almayı Nasip Etsin.  :love9: