28 Mart , 2024, 11:29:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nefis:)

1
// valla canım benim oğlanda doğduğundan beri bi tara çevirip uyuyordu yastıkla alıştırana kadar canım çıktı bazen boş bırakırsam uzun süre yine o yana çevirip yatıyo. o konuda idare ettik te şimdide herşeye tepeden bakıyo kafasının üst kısmı düzleşmeye başladı valla napacamı bilemiyorum yastıkla düzelcek bi şeyde diil. ilk çocuklar böyle oluyo sanırım. hayırlsıyla kafası düzgünce bi büyürse  :crybaby2:  :y25:
çok zor valla tek başına zooorrrr :y25:  :y25:  :y25:  :y25:
2
valla canım bende huges mendil ve bez kullanıyorum
fakat bebeğim ilk doğduğunda fena halde pişik oldu biz o zaman ıslak mendil kullanmadık eşim bi top  :) pamuk olmıştı onu ılık suyla ıslatıp siliyorduk
bi de bu amerikan bezi dedikleri bi bez var tülbente benzeyen hani eskiden bebebekler bezleniyordu ya onu muşambasız kullandık
gerçi bayaa bi zor olduu :) sürekli üst değiştiriyorduk ama napalım  :dontknow: tatlışımın poposu çok kötüydü. bende bepanten kullanmıştım şükür geçti  :nazar:
bi dahada olmadı hiç :occasion14:
3
evde olmanıza çok sevindim  :occasion5: canım çok geçmiş olsun. allah nazarlardan  belalardan korusun tüm bebekleremiziiii. :nazar:
4
teşekürler kızlarr bu ay dr a gidicem zaten aşısıda var bakalım bi de onla konuşalım
5
selmacım senin kızın beş buçuk aylıkmış gene iyii
benimki daha küçük ama napcan dediğin gibi sanırım işe başlayınca alışacağız :honk
valla bazen çalışmayayım diyorum ama malum tek maaşlada olmuyo
hayırlısı canım ya
işe başlamadan ne desem boş
senin bakıcın nasıl memnunmusun barii??
6
valla canım ben annemlerden ayrı bi şehirdeyim kardeşim küçük olduğu için yanıma gelemiyo mecburiyet canım :'(  :y25:
7
güzelim ben yozgattayım ve şu an ezan okunuyo şu ezanlar yüzü suyu hürmetine allah bebeğine acil şifalar versin canım :amin: :amin:
bu arada ben nefise
benimde üçbuçuk aylık bi bebeğim vaar oda ilk doğduğunda hastandı. dr.a götürdük eğer cigerlerine inerse hastaneye alırız dedi ödüm koptu seni çok iyi anlıyorum
ama canım biliyorsun ki bebğimizle bizim aramızda özel bi bağ var senin hissettiğin her şeyi o da hissediyor.
bence sen güçlü ol ki bebğinde güçlü olsun. canım inşallah bebeğinin hastalığı tez zamanda geçer. lütfen sen güçlü ol ve allaha sığınn :amin: :amin:
8
merhaba arkadaşlar  :wave: oğlum şu an 3,5 :nazar: aylık ve yakında çalışmaya başlıcam ve bakıcıya vericem :crybaby2: her an beni bulamıyacağı için bebeğime yavaş yavaş ek gıdalara başlamak istiyorum. yalnız hani önce bi iki çay kaşığıyla başlayın diyolar ya valla benim oğlana bi şeyi tattırıyorum ondan sonra yemek için ağlıyo kandırmak için bi saat uğraşıyom emziriyorum sonra kanıyor korkuyorum emmeyi bırakırmı :y25:
bi de ilk başlarda ne vermeliyim
şu an elma suyu armut suyu falan verdim bi kezde hero babynin elma armut püresinden verdim
yardımınıızzzzzı bekliyorum kızlarr
9
Tanışma Bölümü / Ynt: tanişmak istiyorum
01 Nisan , 2009, 12:43:08
merhaba kızlar ben nefise ya konuyla alakasız ama msjlarınızı altında takvim gibi resim var ya onu bende yaptım ama nasıl yayınlayacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :laughing7:
10
ayyy sağolun kızlarrrrrrrr beni mesut ettinizzz :opucuk:
işte benim oğlan üçbuçuk aylık ve ben çalışıyorum yakında işe başlıcam
bu nedenlede bebeğimi bi bakıcıya vericem. canım çok sıkılıyoo nası bırakıp gidicemm bilmiyorum :y25:
11
merhaba 3,5 aylık bi oğlum var  :nazar: ve yanımda bebek bakımı hakkında bana yardımcı olacak kimse yok. :y25:
bu nedenle aklımda bi sürü soru ve korku var. umarım kendi tecrübe ve bilgilerinizden benide faydalandırırsınızzzz.. :help: