Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sarı lale

1
Hemşeriler :) / Ynt: ADANA'LI ARKADAŞLARRR
12 Eylül , 2009, 01:07:16
merhaba canım uzun zamandır giremedim siteye adanadamı oturuyorsun
2
canım 7 ocakta randevum var kan vericem 9 ocaktada USG tiroit için bu tahlillerin sonucuna göre ameliyat için gün verecekler inş bir sorun çıkmaz
3
Alıntı yapılan: SERİHAN - 27 Aralık , 2008, 14:08:53
merhaba ;

bebeğin ve senin için çok üzüldüm , inş. bundan sonra hep güzelliklerle karşılaşırsın k.i.b.
:wave:
sağol canım benim iyi dileklerin için çok tşk ediyorum senin bebek varmı cnm.
4
Tanışma Bölümü / Ynt: HERKESE YENİDEN MERHABA
27 Aralık , 2008, 14:27:07
kızlar nasılsınız görüşmeyeli anlatın bakalım   :k06:
5
mrb canım önce 21 haftalık 2 yıl sonrada 29 haftalık 1600gr ağırlığında bebeğim doğdu malesef biri hiç yaşamadı öbürü 4 gün yaşadı allahım kimseye yaşatmasın evlet acısını hepinize yavrularınızla beraber sağlıklı uzuuuuun ömürler diliyorum allahım meleklerinizi korusun  :nazar:
6
Alıntı yapılan: dias - 27 Aralık , 2008, 12:44:20
merhaba arkadaşlar.ben 9 ekimde erken doğum yaptım.ortada hiçbirşey yoktu ve herşey normaldi.bebeğim yaşıyordu.kanamayla hastanye yattım ama ne kanama.sonra 1 gün geçti ve su kesesi rahme düştü hafif kasılmalar ve doğum gerçekleşti.neden? yok..böyle bi olay sizde yaşadınız mı ne oldu?benimle paylaşın
çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın bende daha önce 5 aylık doğum yapmıştım ama kanama filan yoktu birden sancım başlamıştı 750gr doğmuştu tabi hiç yaşamadı ama benim rahimde şekil bozukluğu var septum o yüzden ameliyat olucam senin ilk hamileliğinmi canım inş en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine.
7
çok tşk ederim canım ben antalyada yaşıyorum sonunda bende iyi bir doktor buldum zaten tıp fakültesine gidiyorum inş benimde ameliyat sonrası iyi olur hayırlısı bakalım
8
evet canım korkulacak bişey yok ilk haftalarda keseyi veya bebeği net görebilmek için alttan bakılıyo merak etme sağlıkla gelsin bebeğin inş.
9
çok tşk ederim canım iyi doktoru kaç yıl önce bulabilseydim keşke ölen bebeklerime yazık oldu  :crybaby2: inş ameliyattan sonra yine olur hayırlısıyla ben şimdi tıp fakültesine gidiyorum
10
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: umudum kalmadi
24 Aralık , 2008, 17:44:20
canım hiçbir zaman umudunu kesme olumlu düşün olumlu olsun inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun
11
Alıntı yapılan: pinar79 - 23 Aralık , 2008, 22:44:28
canım sanırım düşüklerden dolayı bu ameliyat önerildi bende de myom olduğu için ilk gittiğim doktor bu ameliyatı önerdi ancak 2.doktora gittiğimde bana çeşitli hormon testleri istedi 3-6ocak gibi tahlilleri verecem ona göre karar verilecek bunun için bende çok araştırdım.ben 5 aydır bebiş istiyorum ama olmuyor şimdi bunun nedeni araştırılıyor.
canım ben 6 defa gebelik yaşadım beşini kaybettim çok şükür bir tane kızım var rahimi ikiye ayıran bölme olduğu için bebeğin yeri dar geliyomuş  ya düşük yada erken doğum oluyo allah kimseye yaşatmasın umarım sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun :amin:
12
tşk ederim leyla79 septumdan dolayımı ameliyat oldun canım ve kaç ay korundun acaba ne kadar sonra hamile kaldın oğluşunla mutlu günler dilerim.
13
teşekkür ederim canm ben netten araştırdım ama burda benim durumumda ameliyat veya tedavi  olan arkadaşlar varsa bilgilerimizi paylaşırız diye düşündüm ilgilendiğin için sağol cnm.
14
canım çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın acını çok iyi anlıyorum bende kaç defa bebeğimi kaybettim çok şükürki bir tane kızım var allahım en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuştursun.
15
Anne Olmak İstiyorum / histeroskopi ameliyatı
22 Aralık , 2008, 14:18:23
arkadaşlar herkese tekrar merhaba yaklaşık 3 aydır hastanelerde sürünüyorum rahimde septum olduğundan ameliyat olmam gerekiyor histreskopi ve laporoskopi birlikte yapılacakmış daha ameliyat günüm belli değil çünkü tiroit hormon testim yüksek çıktı onun içinde tedavi oluyorum acaba aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olan veya başından geçen varmı cevaplarsanız tşk ederim.