27 Nisan , 2024, 15:25:19

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - sarı lale

1
Anne Olmak İstiyorum / histeroskopi ameliyatı
22 Aralık , 2008, 14:18:23
arkadaşlar herkese tekrar merhaba yaklaşık 3 aydır hastanelerde sürünüyorum rahimde septum olduğundan ameliyat olmam gerekiyor histreskopi ve laporoskopi birlikte yapılacakmış daha ameliyat günüm belli değil çünkü tiroit hormon testim yüksek çıktı onun içinde tedavi oluyorum acaba aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olan veya başından geçen varmı cevaplarsanız tşk ederim.
2
Tanışma Bölümü / HERKESE YENİDEN MERHABA
14 Ağustos , 2007, 15:41:06
arkadaşlar uzun zamandır siteye giremedim herkes iyimi? antalyada oturunca yazın misafir eksik olmuyo allah yokluğunu vermesin.eski ve yeni arkadaşlara tekrar merhaba demek istedim iyi paylaşımlar  :love3:
3
Arkadaşlar şu an hamile değilim ama bu konuda herşeyi fırsat buldukça okuyorum.hamileyken anne yetersiz kalsiyum alıyorsa bebek kalsiyum ihtiyacını annenin kemiklerinden karşılıyormuş fakat ileride kemik erimesi olabiliyormuş.bol bol yoğurt yiyin arkadaşlar.
4
Anne Olmak İstiyorum / KIZIMA KARDEŞ
11 Mayıs , 2007, 20:04:01
Merhaba arkadaşlar kızım 12 yaşını doldurdu ben 2. bebeği çok istiyorum ama hamileliğim riskli kızım haricinde iki doğum bir düşük bir kürtaj yaşadım hepside çok kötüydü allah kimsenin başına vermesin. en son doğumum geçen yıl anneler günüydü şimdi yaşasaydı doğum gününü kutlayacaktım ama napalım allahın takdiri.allahım hepinizin bebeklerini size bağışlasın o acıyı kimseye yaşatmasın. inşallah birdaha anne olabilirim benim içinde dua edin nolur :(
5
Hemşeriler :) / Adana'yı Bekliyorum
10 Mayıs , 2007, 18:59:18
 :-[ MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ADANA'LIYIM İYİ PAYLAŞIMLAR HERKESE.