16 Mayıs , 2024, 08:05:52

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - yasemin10

91
Emelcim ve Sukeyna Allah yavrunuzu size bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına  :amin:
92
İyi akşamlar kızlar

Uzun zamandır bir fırsat bulup giremedim.

Esracım senin sıkıntına benzer sıkıntı bende de oluşmaya başladı. Kendimi tuvalete zor atıyorum ama 4-5 damla geliyor gelmiyor. 3-5 saat sonra yine aynı durum. Sona doğru yaklaşıyoruz ondan olabilir. Kızım gittikçe aşağılara inmeye başladı.  :tongue3:

Sombahar maşallah kuzuna  :nazar:  :nazar:

Miray aramıza hoşgeldin. Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.  :amin:  :amin:
93
Betülcüm ve Elifcim geçmiş olsun.

Biraz önce doktordan geldik.  :love9: Aylin Cemrem  :love9:  2100 gr olmuş.  :nazar:  :nazar: Ben de 13. kilomu tamamlamak üzereyim   :y25:  :y25: bu gidişle 16-18 kiloda dalyayı yapacağım.  :crybaby2: Gerçi kızım iyi olsun da gerisi teferruat.

Evet Esracım eşyaları yıkayıp ütüleyince geleceğine iyice inanıyorsun. son 7 haftaaaaaaaaaaaaa
94
Betülcüm geçmiş olsun. İyi düşün iyi şeyler olsun. Doktorlar şimdiye kadar kordonunda eksik damar olduğunu( tabii doğruysa) olduğunu fark etmemişler mi? Sürekli aynı doktora mı  gidiyorsun? Farklı bir kadın uzmanına da görün olmazsa. Kalbini ferah tut paşan anne karnında naz yapıyor. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin  :amin:  :amin: :amin:

Sümeyracım hareket ediyordur da sen hissetmiyor olabilirsin. Daha çok minik senin yavrun. Çok teleşlanıyorsan doktorunu ara o sana yol gösterir.

Esracım Allah arkadaşlarından razı olsun. ne güzel gelip sana yardım etmişler.  :icon_thumright: Ben de biraz önce ütüyü  bitirdim. Doğum çantasına konulacakları bir kenara ayırdım. Akşama benim eşyalarla birlikte hazırlarım  :love9:   :love9: heyecan bastı.   :k06:  :k06:
95
Esracım doktor bacaklarının uyuşmaması için bir ilaç önermedi mi? Niye uyuşuyormuş bacakların biliyor musun?
96
Evet Esracım aramızda iki gün var. Ben de marttan önce kızımın geleceğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi gününde doğan bebek çok nadirmiş Banada niyeyse 20 Şubatta Aylin Cemrem gelecekmiş gibime geliyor.  :love9:  :love9:
Bugün kızıma aldığım kıyafetlerin hepsini yıkadım. Kurusunlar bir aksilik olmazsa akşama hepsini ütüleyip yerine koyarım. Bugün duygusala bağladım resmen. Kızımın eşyalarını asarken ağladım resmen. Rabbime şükürler olsun bu duyguları bana, bize yaşattığı için  :amin:  :amin: :amin:
97
Canım çok geçmiş olsun. Daha öncesinden böyle bir rahatsızlığın adını dahi duymadım. Umarım kuzun en yakın zamanda sağlığına kavuşur.  :amin:  :amin:
98
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün canım. Darısı hayırlı vakitte bizim başımıza inşallah :amin:
99
Canım yeni bir yıl yeni ümitler. Rabbim hayırlı bir zamanda meleğine sana gönderir inşallah  :amin:  :amin:
100
Günaydın kızlar  :k06:

Nasılsınız görüşmeyeli? umarım her şey yolunda gidiyordur. Bizde kızımla çok şükür iyiyiz.

Esracım Elif'e katılıyorum sezeryan düşüncesi nerden aklına geldi?  :icon_scratch: Allah'tan bir aksilik olmazsa ben de normal doğum düşünüyorum. ama şartlar el vermiyorsa el mahkum sezeryanla miniğime kavuşurum.
Kızlar çok heyecanlıyımmmm  :love9:  :love9: Kızıma kavuşmama yaklaşık 7 hafta kaldı.  :love7:  :love7:

Rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin  :amin:  :amin:  :amin:
101
Zahircim aşını olmana sevindim. Gerçekten de korkulacak bir şey yok. Her şey insanın beyninde bitiyor. Kendini sıkarsan ister istemez biraz acı duyuyorsun ama o da dayanılmayacak bir şey değil. Aşısını yaptıracak olanlar lütfen internetteki yorumları okumayın. Sakin olun yeter.
102
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Kızımın ense kalınlığı 1.2mm çıkmıştı. sanırım 3 mm de sınırdı.
103
Canım inşallah yeni yılın ilk ve en güzel hediyesini alırsın. rabbim gönlünüze göre versin. :amin:
105
Herkese mutlu seneler  :wav: :wav:

Sombaharcım öncelikle geçmiş olsun. Canım çoğu gitmiş azı kalmış dikkat et kendine ve miniğine. Ona da maşallah  :nazar:  :nazar: her geçen gün hızla büyüyorlar.