12 Mayıs , 2024, 14:35:31

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - office

76
ben 40 ım çıktıktan sonra  yürüme bandına çıktım. ama her ihtimale karşı 5-6 ay ağırlık kaldırma, bisiklete binme gibi egzersizlerden uzak dur. dikişlerin acımasın:) pilates topu işe yarıyor gerçekten tavsiye ederim :)
77
selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum, yazılanları okuyorum sadece. bu aralar sebepsiz yere çok sinirliyim. heryere çatasım geliyor. 1 hafta önce hafif bir kanamam oldu, çok korktum hemen doktoruma yetiştim. şükür bir sorun yok ama neden olduğu da belli değil. yatıp istirahat ediyorum. ercan iyice bebekleşti son zamanlarda. herşeye bağırıyor kızıyor. bir süredir mecburen annem ilgileniyor, belki de ona bu kızgınlığı.
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz. valla çok özledim sizleri kızlar. ama sinirlerim çok bozuk. yani şu mesajı yazarken bile ağlıyorum sinirden :BangHead: :y25:
78
bak pınarcım ne zorluklardan geçmişsin ama allah gönlüne göre vermiş maşallah  :nazar: inşallah kucağına da alırsın. hiçbirşeyi takma keyfini çıkar  ;)
alttan bakma konusunda; ben 5 haftalıkken gittim doktor göremediği için baktı ama 7. haftadan sonra alttan kesinlikle bakılmıyor diye biliyorum.
79
silik olması şöyle dursun belli belirsiz çıkması bile bir işarettir. söylenenlere malesef ilk haftalar dayanmak zorunda kalabilirsin, insanlar böyle malesef iyi habere tahammülü olmuyor bazen. inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla. rabbim yazdıysa kısmetini iki dünya bir araya gelse bile doğar, inançlı insanlarız biz çok şükür  :flowers:
80
benim oğlum doğduğunda gözleri yeşille mavi arasıydı, mavisi gitti yeşili kaldı  :) dedesinin de gözleri yeşildi ona benzedi herhalde  :)
81
eğer hamileyseniz adet olmadan birkaç gün önce yapılan test bile genellikle doğru çıkıyor. yani en azından benim tanıdıklarımda öyle oldu. bence birkaç gün bekleyin, olmadı bir kan testi yaptırırsınız.  :)
82
canım bence bir diyetisyene görün. ben hamile olmadan önce gitmiştim gerçekten çok faydası oldu. 1 ayda 5 kilo verdim. ama sana minik bir iki tavsiyede bulunabilirim. sabahları aç karnına oda ısısında 1 bardak su iç. 2 dilim normal incelikte ekmek, yarım yağlı peynir, 1 salatalık, 1 domates sabah kahvaltısı. çayı ya şekersiz iç ya da tatlandırıcı kullan. aralarda mutlaka meyva ve yoğurt ye. akşam 6 dan sonra bişi yeme. birde günde 8 büyük su bardağı su iç. günde 1 saat de egzersiz(yürüyüş, step v.s.) yaparsan çok faydasını görürsün. :flowers:
83
kızlar ben geldim
goncacım eylülümün sonuçlarına çok sevindim canım. yaramazların hoşuna gidiyor cipsler tabi sonra da alerji oluyorlar  ;)

anitacım malesef o ağlayarak yaptırma işi bizde de var, ama ben çok katıyım bu konuda pek bana sökmediğini biliyor ama babası hemen indiriyor yelkenleri sinir oluyorum  :cildir:  :)

jbdun allah iyiliğini versin çok güldüm okurken demek "öküz" diyor. ay yarım yarım ne tatlı diyordur aslında  :ehi: aynı sorunun benzeri de bizde var. ercan da sinirlendiğinde veya değişik bişi gördüğünde "yuhh yaniiii" diyor. bu kelime bir kez bile söylenmedi evde ama nerden öğrendi bilmiyorum. şimdi duyduğumda hiç tepki vermiyorum ama o bana duyurana kadar tekrarlıyor deli olucam :suclu:

goncacım valla malesef bende arada bağırıyorum, çünkü bazen zıplıyor sinirlerim. allah yardımcımız olsun valla  :flowers:
84
yıllardır konuşulan bir konudur bu. bir kesim sezaryen için dış kaynaklı bir operasyon, insanımız çoğalmasın diye yaptırılıyor dedi bir süre. orkid, çocuk maması,yoğurt,güneş kremi hatta diş macunu için bile duydum bu tarz şeyleri.  nedense bu paranoyanın bir tek bizim ülkemiz için geçerli olduğunu düşünüyorum (konuyu açan arkadaşımı tenzih ederim). kimse bizi kısır,sakat veya özürlü bırakmaya çalışmıyor arkadaşlar. adamlar neden böyle birşeyle uğraşsınlar ki. gördük işte bir bombayla halletmek varken bu kadar uğraşı neden? shekerkiz arkadaşımın dediğine katılıyorum, bu kadar zamandır(nerdeyse 1970 lerden beri) piyasada olan bir ürün. genellikle de bu tarz asparagasların rakip firmalar tarafından yapıldığına da şahit oluyoruz. yani bizim insanımızı yine bizim insanımız kandırıyor. elbette kullanıp kullanmamak şahsa ait bir karar,saygı duymak gerek.
85
Protesto / Ynt: BOYKOTT!!
21 Ocak , 2009, 22:34:14
Alıntı yapılan: gülay t. - 21 Ocak , 2009, 20:14:48
Ben Fatih'te oturan bir örtülü bayan olarak Vakko eşarplarını takıp yazısını da reklam yapar gibi arkasına getiren bayanları bu savaştan önce de kınıyordum şimdi de kınıyorum. Ben kendimi 'zengin' ve 'sosyetik' göstereceğim diye birileri bir yerlerde ölüyorsa yazıklar olsun bana. Ay bu konuda çok hassasum..
kesinlikle  katılıyorum arkadaşım. malesef örnek olması gereken kesim "görgüsüzlük" denizinde boğulurken kime neyi anlatabiliriz ki??
86
Protesto / Ynt: BOYKOTT!!
21 Ocak , 2009, 22:32:21
Alıntı yapılan: sekaya - 21 Ocak , 2009, 19:18:16
Alıntı yapılan: office - 21 Ocak , 2009, 13:04:36
elbette bu sizin düşünceniz saygı duyarım ancak kesinlikle katılmadığımı belirtmek zorundayım. protesto edelim almayalım tamam. ama unutmayın ki o kanser bugün başlamadı. israil filistini bugün vurmuyor sevgili arkadaşım. eğer biz önlemimizi daha önce almış olsaydık bugün bunları konuşuyor olmazdık. üstelik daha önce de yazdığım gibi bunlar bildiğimiz ürünler peki bilmediklerimiz??? mesela hacı şakir in yahudi ürünü olduğu gün gibi biliniyor ve vakko nun, neden buraya yazılmamış? eğer farkındaysanız onlara asıl para kazandıran ürünleri çıkaramıyoruz hayatımızdan. kola almadan hepimiz yaşarız ama bilgisayarsız, telefonsuz,ilaçsız  yaşayamayız. bunların alternatifi olabilecek düzeyde ürünler çıkaralım ülke olarak, yada sadece şurada yazan ürünleri almıyoruz deyip komik olmayalım bence. bu da benim düşüncem.

office arkadaşım herkes istediği gibi düşünebilir ilacı yada bilgisayarı ben bir vatandaş olarak üretemiyorum onu yetkililere söyliceksin. benim elimden gelen bu ürünleri almamak. evet ben elimden geldiğince bildiğim ürünleri almamaya dikkat ediyorum bunu söylemekten de hiç utanmıyorum ayrıca burda şovda yapmıyoruz bizim gösterdiğimiz hassasiyete komik olma durumu diyemezsiniz.

siz bir ülkeyi temsil etmiyorsunuz sayın sekaya, her yazılanı üstünüze almayın. bilgisayarı ilacı üretemediğinizi söylüyorsunuz ama sabunu da üretemiyorsunuz. demek ki yazımın muhatabı değilsiniz. ben bu yazıyı genel olarak yazdım, ülke olarak şunu-bunu almıyoruz deyip sadece vicdanlarımızı rahatlatmaktan ileri gidemiyoruz ve bence trajikomik bir durum bu kusura bakmayın. elbette ki hassasiyet gösterebilirsiniz ama (genel olarak söylüyorum!!) uzun vadede devam edecek bir durum olarak görmüyorum ne yazık ki.
87
teşekkür ederim :) benim 2,5 yaşında bir oğlum var, allah nasip ederse 7 ay sonra da bir bebişim daha olucak. inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin. cuma günü hayırlı haberlerle dönersin inşallah ;)
88
ismim rana  :) adet olaman üzüldüm ama herşeyin hayırlısı, doktora görünmekle çok iyi yapıyorsun bakalım ne dicek. inşallah yakında senden de alırız iyi haberleri. doktordan sonra yaz buraya da tamam mı :)
89
merhabalar, allahım hepinize tez zamanda yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu. :amin:  gülay arkadaşım yanlız doğru anladım değil mi? adetin 3 hafta gecikti. bence bir tahlil yaptır, belirtileri bekleme. bazen hiçbir belirti olmayabiliyor çünkü. ben ilk oğluma hamileyken hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım çünkü. hadi bakalım inşallah hamilesindir  :amin:
90
gonca ne desen haklısın valla. inşallah bir etkisi olmaz bebişime  :y25: bu sene içinde 8 kere faranjit olmuşum. sanırım kronik bir hal aldı artık  :crybaby2:
eylülümün yediklerinden kaynaklanıyordur bence de . inşallah bişi çıkmicak kuşumun  :flowers: