Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - °♥° b@ş@k°♥°

1
bende girmeyeli çook uzun zaman oldu. ayşe hanımlar hızlı çıkıp ikinciye hamileymiş.. hayırlı uğurlu olsun.. çook değişiklikler var.. ama ayşe hala buralarda... :)))
2
MERHABA ARKADAŞLAR... UZUN ZAMANDIR GİRMİYORDUM BENDE. İŞLER ÇOK YOĞUN.. BORAN EV İŞ DERKEN YIPRANIP GİDİYORUM. BEBEĞİNM 8,5 AYLIK OLDU VE ÇOK YARAMAZ.. HENÜZ DİŞİMİZ YOK. TUTUNUP HER YERE KALKIYO.. YARAMMAZ AMA USLU.. ÖRTÜLERİ ÇEKİŞTİRİYO.. ALLAH TÜM BEBEKLERİ KORUSUN HATUNLAR..
3
aynı hikaye bendede vardı. 2 sene doktor doktor gezdim. en son glukopage kullandım.. ve oğlum 6 aylık şu an.. :D
4
ARKADAŞLAR ÇALIŞMANIN ZORLUKLARI VE BEBEKLERİMİZ...
5
ESRACIĞIM FAKÜLTEDEMİ OLDU BU OLAY YOKSA ZEKAİ TAHİRDE Mİ?
6
pınarcığım ben fakültede 8 saat suni çektim ve sonunda dayanamadım baygın düşmüşüm acil sezeryana aldılar. benide normal doğum için çok uğraştılar ama yapamadım itemedim mi yoksa kordon mu dolanmıştı bilmiyoruz. ama çıkmadı bi türlü oğlum. doğduğunda kafasında şişlik vardı. o sancı çektiğim dakikaları hatırlamak bile istemiyorum. şimdi üstünden 17 hafta geçti ama hala hastanenin önünden geçemiyorum. bi de saimekadında oturuyorum çok yakın hastane bize.
7
HER HASTANEDE ÖYLE.. KİM NÖBETCİYSE O YAPIYO.. EVET CANIM TIP FAKÜLTESİNDE YAPTIM.TIP FAKÜLTESİNİN EN GÜZEL YANI YANINDA REFAKATCİ ALMALARI. Bİ DE DOKTORLARIN SENİNLE ARKADAŞ GİBİ OLMALARI. MESELA BEN SANCI ÇEKERKEN BENİM YANIMA GELİP "AZ KALDI TATLIM, DAYAN NE OLUR" DİYE KONUŞUYORLARDI. GÖKSU BEY DOĞUM SONRASI ODAMA GELİP YARIM SAAT BEBEĞİMİ SEVDİ.
8
ben doğumumu tıp fakültesinde yaptım.. ama zekai tahirde doğum yapan kuzenin var. yeni yaptı o çok beğeniyoor orayı. tıp fakülteside iyidi.. özellikle göksu bey var doğum salonunda çok kaliteli bi doktor. doktorların çoğu genç ve arkadaş gibi davranıyorlar..
9
Jinekoloji / Ynt: Tüylenme Sorunu
24 Ağustos , 2010, 09:58:34
DOĞUMUMA BİR HAFTA KALA AĞDA YAPTIRDIM BEN. AMA HER YERİM YANDI. ÇÜNKÜ DERİ ÇOK GERGİN OLUYOR..  SU TOPLADI. DOKTOR DEMİŞTİ ASLINDA. AMA BEN HEP AĞDA YAPIYORDUM. HİÇ JİLET KULLANMAMIŞTIM YANİ. Bİ KERE BACAĞIMDA DENEDİM HER TARAFIM KAN İÇİNDE KALMIŞTI.. SAKIN AĞDA YAPMAYIN. DERİNİZ KABARIYO. KREM KULLANIN..
10
EK GIDALARA BAŞLAMADIN MI KARDELEN SEN?
11
CANIM ÇALIŞIYORUM BEN ANNE SÜTÜNÜ SAĞIYORUM AMA DOYMUYO.. ŞİMDİ AZ AZ MEYVE SUYU VERİYORUMMM.
12
BENİM OĞLUŞUM 3,5 AYLIK 7700 GRAM VE APTAMİL KULLANIYORUM..
13
12 HAFTADA HİSSEDİLİYOR..
14
evet arkadaşlar doğum yaptım. allah geride kalanları kurtarsın. benim çok zor oldu doğumu. çarşamba günü 5 gibi suyum boşaldı. hastaneye gittim sancı sıfır. suni sancı verdiler en şiddetli olanından. sancıki öle böle değil.. tam saat 11'e kadar tüm doktorlar başımda ıkın babam ıkınnnnn... kabus gibiydi.. sonra doktorun biri bu olmayacak böle dedi bebek riske giriyo.. sezeryana alalım dedi. haznem darmış bebek kafasını uzatıyo ama çıkamıyoo.. dudaklarım morarmış halim sıfır.. 11 de girdim sezeryana 11.30 da doğmuş melek... bi oğlumuz olduu. 3700 doğdu. boyu 55 cm.  :nazar: kucağıma aldığımda sanki o yedi saatt sancı çeken ben değilimm... ben zor doğurdum allah size bi çırpıda doğurmayı nasip etsin arkadaşlar. zor ama sonrası süper...  :nazar:
15
kızlar benim perşembe son. giremezsem kusura bakmayın.. listeden çıkabilirsiniz. suni sancı ile perşembe doğuracağım inşallah.. kendinize çok ii bakın hayırlı şafaklar..