Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cute552

16
Kızımin uzun zamandır burunları hep dolu temizlesemde genizleri sanki balgamli bu sabah bi baktım sağ gözü capaklabmis temizledim gözünün içi kizarik hafiften birazda sulanik duruyor birazda hiriltisi var doktora gitsem hemen ilaç yazicak daha başka yöntemlerle atlatamazmiyiz hemen ilaca başvurmak istemiyorum kızım 5. Ayın içinde ne yapmam lazım kızım emerkn cok terliyor fazla saçı yok ama başı sırılsıklam oluyor ne yapmam lazım
17
Kızım 5 ayından 10 gün aldı ona bugün yogurt verdim elma puresi yaptım haslayarak acaba meyveleri haslayip pire haline getirip kavanoza kaysam nekadar süre saklayabilirim birde aptamille yoğurt mayalaniyormus nasil yapılıyor deneyen varmi
18
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Rüyalarımız
26 Mart , 2013, 17:59:45
Rüyamda bahçe içinde sıralanmış incir ağaçları vardı birsürü ağaçlar da yaprak gözükmüyor incilerden  eşimle el ele bahçeye girdik yerler incir dolu zemin gözükmüyor ağaçlardan taşmış incirlerin üzerine basa basa girdik bahçeye elime inciri aldım ama ne yaptım hatırlamıyorum beyaz incir değil öteki mor renkli olan incirlendendi sizce incir gormek ne demek
19
duygucum aynı sorun bizdede var 2.5 aylıktı salyaları başladı akmaya 3 aylıktı aşı olmaya gittik eli hep ağzında dedim doktora oda elini keşfediyor dedi 3.5 aylık oldu azına baktım dişleri sıralanmış şimdi deli gibi kaşınıyor geçenlerde gece doktora götürdük huysuzlugundan doktor dişlerinden dedi ve ağrı kesici ateş düşürücü verdi arada huysuz olduğunda veriyorum rahatlıyor doktora erken değilmi dediğimde 2 aylıkken bile çıran bebekler varmış şimdi kaşıntısı başlar 5 ayında yada 1 yaşında çıkartır dedi nrmalmiş 4 aylıkken başlaması kızım 4 aylık şimdi haa bide genetikmiş eger sen veya eşin erken çıkarmışsa ondan da erken çıkara bilirmiş ben 5.5 aylıkkenken çıkartmışm benim kızda bana çekmiş.
20
bugün 2. günü olucak bakalım nekadar sürücek normalde 1. günü fazla gelir oda çok değil tabi 2. gününde azalma olur 3. günü dahada az 4. günü bikaç damla sonra kesilirdi eger 4 günde böyle devam ederse doktora gidicem bakalım ne olucak.
21
doğum yapalı 4 ay olucak 22sinde dün adet oldum gerçek anlamda daha önce az az kısa sürede gelirdi şimdi ise pet yetiştiremiyorum benim adet kanamalarım 3 4 gün sürer kesilirdi öyle fazlada kanamalı olmazdı şimdi ise pette beyaz yer bile kalmıyor kayınvalidem ilkse fazla gelmesi normaldir dedi ama ben pek emin olmıyorum sizdede böylemi oldu ilk defa bu kadar kanamalı adet görüyorum dgumdan sonraki ilk adetinizin kanama miktarı neydi?
22
kızım 4 aylık olcak 22 sinde zaten doğumdan sonra sütüm yetmiyordu şimdi ise yok gibi kızım doğduğundan beri ağlıyorum o derece mama veriyorum mecburen kızım 2. haftada gazlanmaya başladı hep ağlıyordu oda benim başımda emzirirken tabi emmek istemiyor gaz  yüzünden ağrıdan oda bu seni bırakıcak emmicek bazende memede ağlardı karnı goruldar hemen ağlamaya başlardı oda bana bişey gelmiyorsa ondan ağlıyordur diyip durdu zaten lohusayım kız ağlıyor diye üzülüyorum bide göğüs uçlarım çok yaraydı onun sitresiyle hep olumsuz konuştu bazen içimden kızımın kısmetini aldığını düşünüyorum öyleyse onun hesabınıda öteki tarafta vericek. :caca:
23
tekken okadar zor gelmiyordu ama çocuk olunca olmuyor onunla ilgili bişey olsun gözüm dönüyor geçen yüz üstü yatırdım kasları gelişsin diye daha anca 1 2 dakka olucak belki aman yoruldu kız diye çevirdi ben onun kötülüğünü istermiyim onada söylüyorum ben onun canı yansın istermiyim dedim doktorların yazılarını okudukça uygulamaya çalışıyorum geçenlerde koltuguna koydum tutmayı öğrensin diye oyuncaklarıyla o isityor uyandığında önüne alsın konuşsun onu güldürsün veriyorumda öle yapsın diye ama sonra hep yanında insan isticek diyorum alışsın tek başına oynamaya tek kaldığımda nasıl baş ederim hep onunla konuşamamki sürekli biraz kırıldı bana ama napıyım
24
ama artık sinirime dokunuyor sürekli bak bunun gözleri mavi kalcak diye devamlı söylüyor artık böyle konuşması sinirimi bozuyor çocuk hıçkırır üşüdü bu hapşırır üşüdü bu bende sonunda anne bu benim karnımdada hıçkırıyordu acaba biyerden soğukmu sızıyorda üşüyor dedim özellikler doktora onun yanında sordum hıçkırırğını oda yemek borusunun kapakçığı gelişmedi için olur dedi endişe etmeyin dedi ama kadın hala üşüdü deyip duruyor çocuk bi hıçkırırğı tutmasın öyle endişe ediyorki aman emzir bazen geçmiyor napsak ne etsek panik havasına bürünüyor böyle bi kadın o yüzden bende sinirleniyorum.  :BangHead: :BangHead: :BangHead:
25
kızlar kızımın doğduğu günden itibaren açık maviydi gözleri 2 ayından itibaren ortasında kahveler belirmeye başladı halada var kahverengi dışa doğru çıkarken açık mavi duruyor kızım 4 ayından 14 gün aldı kayınvalidem bunun gözleri mavi kalıcak diyor ama ben de kahverengi olduğu için ihitmal vermiyorum olsaydı saf mavi olurdu diyorum benim göz rengim ela eşimin ise kahverengi onlara göre 40 çıktıktan sonra değişmezmiş bende doktorların yazılarını okuyorum 6 ay bazen ise 1 yaşı bulabilirmiş değişmesi anlatıyorum kafası almıyor bana bişey söyleyinde kadına anlatayım laf tükendi bende  :honk: :honk: :honk:
26
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
04 Mart , 2013, 13:59:34
BİZİM DOKTOR 4 AYINI DOLDURDUĞUNDA YOĞURT LA BAŞLA DEDİ BAZI ANNELER 4 AYIN İÇİNDE VERİYORLAR DOKTOR AYINI DOLDURSUN ÖYLE BAŞLA DEDİ  DAHA 18 GÜNÜMÜZ VAR AYRİYETTEN APTAMİLİN KAŞIK MAMALARI VAR 4 AYLIK OLANLARINDAN ONLARDANDA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM DOLDURDUĞUNDA.
27
mamayı daha iki haftalıkken 2 ölçek verdim doymadı 3 ölçeğe çıktı bide ekstradan beni emiyodu bütün gün doktor senin sütün yetiyo aslında desede emmek istiyordu 1 ay 3 ölçek içti aylar ilerledikçe 4 ölçeğe çıktı gece gündüz beni emdi bide günde 2 defa mama yedi şimdi ise ben yetemiyorum mamayla besleniyor ben ise vücuduna anne sütü girsin diye gece birde gündüz birkaçkez emiyor oda doyurmuyor eskisi gibi ardından mama veriyorum zaten azaldı sütüm emziiği ise doğdugu günden beri veriyorum ama nafile alıp atıyor bişey gelmiyor diye belki çok iştahlı olduğundan hep yesin istiyor bizim kızın dün fark ettik 3 ayını doldurdu ama dişeri beyazlamış zaten eli hep azında salyalarıda akıyordu süreklü doktor erken dedi bakmadan azına ama dün dişlerine bakarken beyazladığını gördük.
28
emziğe bi türlü alıştıramadım miğdesi almıyor öğürüp duruyor ama hep veriyorum belki alır diye alışsa benim için daha iyi olucak maması olana kadar çatlıyor ağlamaktan
29
5 ölçek denedim kustu arkasından bidahada vermedim ama bidaha denerim aptamilin arkasında ayına göre 5 ölçek yazıyor ben 4 veriyorum 5 verdiğimde kustuğu için vermemiştim yine deniyim ben.
bide çok tükürük çıkartıyor eli hep azında emiyor acaba dişleri kaşınıyor olabilirmi? birine sorduğumda tükürüğü fazla geliyordur ondan demişti ondanmıdır?
30
daha başlamadım 4 ölçek içiyor ama çok cabuk acıkıyor.