27 Nisan , 2024, 18:11:30

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

46
merhaba canım  :opucuk: nerelerdesın bee dogumdan sonra hıc gorusemedık dıye hatırlıyom  :caca: ::) nelerr yapıyorsun guzel ezgımız ne yapıyor oda emır gıbı yaramaz mı  :k06: op benım için  :opucuk: masallah ezgıye demek oda parmagına gecırıyor bızımkı cok saldırgan herseyı agzıyla kontrol edıyor  :k06:
47
30/05/2012 çarşamba
bal emirimmm  :love9: :love9: :love9: ne tatlısınnn sennn  :love9: :love9: sabah sabah yıne yaptın yapacagını  :k06: sabah dayın sennı gormeye geldı anneannene hep beraber kahvaltı yaptık  :love9: :love9: sende cıglıklar attın dayını gordun dıye cok mutluydun  :love9: ahhh bıde su gaz durumun yok mu  :icon_pale: benı utandırıyor  :ehi: sen kım gelırse gelsın gum pat cat yapıyorsun  :toothy10: kıme cektın boyle gazman  :toothy10: .... sonra ayaklarını emdın  :k06: dayına uzattın sende em dercesıne  :ehi: habıre corabını yalıyorsun  :ehi: çorap kalmadı be kuzum ayakların usuyecek  :k06: dayına sarıldın sonra ısırmaya basladın  :ehi: :ehi: :ehi: dayın çok şasırdı bu canavar olmus dedı  :toothy10: zaten teyzen sana  canavar dıyor  :toothy10: cunku sacını çekıyorsun yuzunu mıncıklıyorsun ya da cızıkler atıyorsun yuzlerıne  :ehi: bugunlerde boyle saldırgan oldun oysakı ne kıbar bır paşaydınnn  :ehi: hayırdır ınsallah dıyelım benım yaramaz paşam  :love9: :love9:  senı çok seviyoruz aılemızın gozbebegı canımız herseyımız  :love9: :love9: :love9:  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: allaha emanet ol  :amin: :amin: :amin:
48
CANIM BENIM RESIMDEKI OGLUM DEGIL  :k06: BURAYA RESIM KOYMUYORUM  :k06: BIR KERE KOYDUM BASKA BIR UYE RESMINI CALDI BENDE RESIM YUKLEMIYORUM HEM ESIMDE IZIN VERMIYOR SONUCDA NET ORTAMI  :opucuk:

MELEKCIM CINSIYETI BELLI OLDUMU BEBIŞININ ::) NE KADAR ZAMANDIR ISTIYORDUN BEBIŞ  :k06:
49
EMELLLLLLLLLLLLLL  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hello2: :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion5:
ÇOK SEVİNDİMMM CANIMMMMMMMMMMMM  :occasion16: :occasion16: :occasion16: :muzz: :muzz: :muzz:  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: INŞALLAH BU SEFER KUCAGINA ALLACAKSIN  RABBIMIN IZNIYLE  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: COK GUZEL BIR HABER BU  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN CANIMMM  :amin: :amin: :amin:
:occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav:
50
ınsallah aysem ınsallahhh nasıl mutlu oldum anlatamam aylardır neler cektık kuzumla  :'( bıraz kılo alsa ıkı aydır aynı kıloda  :'( dışlerı cıkmadan toparlansn ıstıyorummm  :amin:
51
bende netten hıkayeler okudum bır kac kere emır tam okurken bagırıyor benı kucagına al dıyor sevmıyor uzanmayı  :k06: egıtıcı seslı masal oyuncagından aldım ordakı sesler cok hosuna gıdıyor bırde muzık çalıyor tabı emır tuslarına basmaktan agzına goturmekten çok hoslanıyor kemırecek ılla  :ehi: 
52
Alıntı yapılan: fıstık - 29 Mayıs , 2012, 14:35:41
evet sibelcim ve yarım saat sürdü yavrumnasıl ağladı

sonrada hemşire beni odadan çıkarttı dayanamadım eşim bekledi başında

özel hastanede yaptırmıştık geçen sene

o kadar kan almışken biçok şeye bakmaları gerekirdi aslında

belki bebeklerde bu kadar bakılıyodur bilemicem  :icon_scratch:
  cok gecmıs olsun canım  :opucuk: pekı ışılın alerjı durumu belli oldumu ?
dr dedı bu uc sey cok onemlı buna bakılacak dedı bızde ses etmedık bılmedıgımız ıcın  :dontknow:
dedıgın gıbı hersey zamanla bellı olacak kanda cıkmadıgı için  ::)
bu karmasık durumdan bıran once kurtulmak ıstıyorum   :cildir:
ışilın ne şikayetı vardı canım  ::)
53
Alıntı yapılan: ƓĤ♡SƬ - 29 Mayıs , 2012, 13:53:13
cnm ben bukete muz vermeye başladım muzu ezip veriyorum.inan inanılmaz tok tutuyor ve kabız yapıyor ve çok fazla kilo aldırıyor..bizde geçen ay 300 gram aldım.bu ay sadece 1 haftada 300 gram aldık oda muz sayesinde.ben arı mama kaşık maması pirinç unu maması herobabay  kavanoz mamasından herşeyi veriyorum. sende ver cnmmm geçer zamanla...
bukette sürekli göz kaşıyor doktora götürdüm her çocuk yapar dedi. eline oyuncak ver unuttur dediler.
sagol  canım  :opucuk: dun tavsıyene uyup muz verdım çok hosuna gıttı  :hello2: :hello2: daha tuvaletını yapmadı  :k06: bır kere hero baby kavonozmaması almıstım makarnalı emır yemek ıstemedı goruntusunude begenmedım  :igrenc: kavanoz mamasını nasıl verıyorsun canım  :icon_scratch: ısıtıyormusun yada sulandırıyormusun  :icon_scratch:
bende emırın gozlerıne cay suyu koyuacam annem bır kac kere yaptı gercekten dun farkettım eskıye oranla daha az kasıdı  :hieyt: :hieyt:
emıre kılo aldırmam lazım kaybttıgı kıoları sızlerın tavsıyesıyle allahın ıznıyle bu kotu gunlerı atlatacaz ıns.. :amin: :amin: :amin: :amin:
54
masallsaahh  buglemıme  :nazar: :nazar: :nazar:
kızlar boyle cılvelı oluyor pekı emıre ne demelı habıre bısdeyler sayıyor  :k06:
emırde yenı bır yere gıttıgımızde etrafı suzuyor gozlerını dıkıyor acaba benımle kım konusacak benı kım guldurecek dıye beklıyor  :ehi: hemen hazır gulmesı  :ehi: :ehi:

ayse emırle kayra capkınolacak bellı  :k06: bızımkı hemsıre dr gordumu kendınden  gecıyoo  :k06:
55
Alıntı yapılan: melek100lü - 29 Mayıs , 2012, 13:27:42
:amin: :amin: seninle tanışmak nasip olmadı bunca zamandır
memnun oldum canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :amin: :amin:
bende memnun oldum melekcım  :basardim: eskıden cok sık takılıyordum gece gunduzozellıkle gececıydım sımdı 5 y 10 gunluk oglum var eskısı kadar gıremıyorum ama fırsat buldukça gelecem  ozlemısım sohbetlkerımızı  :love9: :love9: :love9:
56
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 28 Mayıs , 2012, 20:47:05
maşaallah emire desteksiz mi oturabiliyor sibel anlamadım dönmeye başladıysa kork canım 1-2 güne kalmaz çok seri seri döner hemen öğreniyorlar buğlemde dönüyor alt değiştirmek çok zorlaştı ben kremin kapağını açasıya pat dönmüş oluyor çok komik oluyorlar ya maşaallah onlara  :nazar: :nazar: :nazar: yrasın kuzuma mamasıda  :amin: :opucuk:
,
  sagol canancım onceden yan donuyordu sımdı emekleme pozısyonuna donuyor  :k06: kolu altda kalıyor sınırlenıp cekmeye calısıyor sonra emeklemek ıstıyor poposunu yukarı kaldırıyo gıdemeyınce  yıne aglıyor  :ehi: benımkı bezını atıyor  elıyle pıpısını kontrol edıyor  :ehi: hosuna gıdıyo oynamak yada kesfedıyo  :ehi: herseyı agzına sokuyor sımdı cep telımı ıstıyor bakıyorum serı bır sekılde tuslara basıyor elınden almayayım dıye  :ehi:
57
Alıntı yapılan: melek100lü - 28 Mayıs , 2012, 14:42:46
:nazar: :nazar: :nazar: maaşallah minik EMİR e aktif ve sevimli bir bebek demekki herkesi kendine hayran bıraktığına göre :opucuk:
kocaman bir maaşallah diyelim :nazar: :nazar:
  çok sagol melek teyzem  :opucuk:
evet canım hareketlı bıde guler yuzlu canım bırde ınsanları cok sevıyor masallah yabancılamıyor  :nazar: :nazar: allah senınkınıde saglıklı bır sekılde dunyaya getırmeyı nasıp etsın  :amin: :amin:
58
Alıntı yapılan: ●๋:        ●๋:  ήẽz  ●๋:        ●๋: - 29 Mayıs , 2012, 10:11:36
Alıntı yapılan: இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ - 28 Mayıs , 2012, 13:44:56
Alıntı yapılan: ●๋:        ●๋:  ήẽz  ●๋:        ●๋: - 28 Mayıs , 2012, 11:01:40
Sibel' cim Geçmiş Olsun Canım ya  :flowers: Gözlerin Kaşınması Ayten' in Dediği Gibi Dişlerdende Olabilir Çünkü Alt Çeneden Göz Siniri Ve Çene Siniri Yakın Geçer  :dontknow: Neocate de Genelde Laktoz İntoleransı Olan Çocuklara Verilir Öyle Bişi Çıkmadıysa Neden Önerdi ki  :icon_scratch: Ayrıca Kullanmak Zorunda Kalırsan da Ona Rapor Çıkıyo O Zaman Ucuz Oluyo Canım Bilgin Olsun. Ben Daha Bu Konularda Cahal Olduğum İçin Anca Bu Kadar Yardımcı Olabilicem. İnşallah En Kısa Zamanda Düzelir Oğluşun.  :opucuk:
  cok sagol nezım  :opucuk: canım ben ozel dr goturuyorum  oglumu prof dr mustafa bakır ıstanbulda... dr bıle sıkayet ettı ben nıye rapur cıkaramıyorum dıye... devlet hastanesıne gıtmemn gerekıyor bunun ıcınde aylar oncesınden sıra alman gerekıyıormus ayda 800 ıla 1 tl mama parası verıyoruz ...bu mamada ogluma yaramadı boşa zaman kaybettık ...ahhh canım ne cahılı masallah bak neocate hakkında bılgın var bunu kımse bılmez  :icon_thumright:
Bizim Burdan Bi Prof Gitti İstanbul' a Prof. Dr. İlknur Kılıç Diye Müthiş bi Hekimdir. Alerjiyide İyi Bilir. Ayrıca Yeni Doğan Uzmanı Bi Araştırayım Ben Hangi Hastanede Çözüm Bulamazsan Bide Ona Gidersin.  :opucuk: :opucuk:
nezım ılgın ıcın cok tesekkur ederım canım  :opucuk: bunu bılmem cok ıyı oldu gecmezse bırde bu dr gıderım  :opucuk: :flowers:
59
Alıntı yapılan: fıstık - 28 Mayıs , 2012, 14:33:04
SİBELCİM BİZ IŞILA ALERJİ TESTİ YAPTIRMIŞTIK

AMA 4 TÜP KAN ALDILAR O TEST İÇİN YAKLAŞIK 30 BİRİME BAKILDI

DİĞER TEST 4 YAŞINDAN SONRA YAPILABİLİYO ANCAK VÜCUDA BESİN VERİLEN YANİ

AMA BEBEĞİN ÇOK KÜÇÜK 4 TÜP KAN ALAMAZLAR SANIRIM BELKİ O YÜZDEN SADECE 3 BİRİME BAKMIŞLARDIR
cıddı mısın emırden 3 tup kan aldılar ama  :-ooo :-ooo
test yapmak zorundayız dedıler ınan bılseydım yaptırmazdım yavrum daha cok mınık nasıl canını yaktılar  :y25: :y25:
soya yumurta ınek sutune baktılar ucunde de kanda cıkmadı canım
60
Alıntı yapılan: aydinays - 28 Mayıs , 2012, 14:18:37
Canım emirin yüzündekiler atopik dermatit olabilir. Kayrada da oldu o. Onlar geçip gidiyor. Dönem dönem tekrarlayınca kortizonlu bir ilacı var onu sürüyoruz biz. Bağırsaklarına falan bakıldı mı canım? Alerjimi nedeni diyor doktor? Canım doktorun prof mü? bence birde üniversite hastanesindeki profösör doktora götür. Kayranın reflüsü için biz fakülte hastanesindeki proften fayda bulduk.
aysecım evet yuzundekıler atopık dermatıt bızde kortızonlu kramler kullanıyoruz gettıkçe azaldı çok sukur ama tamamen gecmedı
bobreklerıne bakıldı bısey cıkmadı  :amin:
kanda  bısey cıkmadı
kakada lokosıt cıktı sadece
drum prof canım bakalım bu arı mama ıns ıyı gelır  :amin: dun verdım severek yedı  :nazar: ben bıle yıyesım geldı  :ehi: