28 Nisan , 2024, 09:19:11

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - NADİRE

31
ilk verem aşısı iyi geçtiyse buda iyi oluyor doktorumuz öyle söyledi ;) çokta kötü degil korkma ;)
32
derin canım öyle laf arasında geçti eltinden tanıyorlar senide ;) komşu oldugumuzu duyunca merak ettim bende :) yakın zamanda gördük diyince :) gitmesen iyi olurdu komşu olurduk :) ebrar senle hala komşuyuzzzz ne güzel :))
33
iletilerim gitmiyor yaa :((
34
evet tatlım 4 e girdiyse bir danış olması gerek ..
35
evet komşularımmm varmışş bende VIP ASANSÖR duymuşsundur kurban pazarının önünde ordayım ;)
36
evet sevil ismim nadire ;) neresinde bende cevizledeyim :)
37
NERDESİN SEN SİVASLIM BU ARADA İSİM NE?
38
HIMMM RUTİN KONTROLLERİNİZ YOKMU CANIM ? HER AY?
39
:))) BENDE ORDAN KARTALA GELDİM :))) ANNEN FALAN VARMI BURDA
40
:))) evet yaa 65 cm oğlum pardon sanki biraz zayıf ama :( 7000 7500 arası oluyormuş normali benim paşamda 7500 olsaydı iyi olurdu ama bunada şükür :) derincim ayrıca sen anadolu yakasındamı oturuyorsun ? sanırım aynı semt'teyiz ??
41
bende neler bıraktı neler :(
42
canım emzirmeye çalıış biberonla alışınca bollugu seviyor ilk dönemler emzirme seansları 2 saate kadar bile uzabilir çenesi yoruldugu için için yavaş yavaş emiyor... bide sen kendini korumaya çalış emzirmeden önce su iç bu çok önemli ;) ve biliyorum kolay degil ama sabret..
43
BU ARADA BENİM MELEGİMDE AŞI OLDU GECE 3'TEN SONRA ATEŞİ VARDI AMA ÇOK HUYSUZLANMADI KORKTUM BEN :( AMA ŞÜKÜRLER OLSUN SABAHA KARŞI GEÇTİ VE HUYSUZLANMADI :) BU ARADA BU SOGUK SICAK OLAYI BEN GENELDE HİÇ İNANMAM BÖYLE ŞEYLERE AMA BANADA OLAYI BU SICAKTA ÇORAP GİYİYORUM EGER KENDİMİ SICAK TUTUYORSAM OGLUM GÜZEL EMİYOR BİRAZ SOGUK ALSAM EMERKEN SANCILANIYOR VE EMMEYİ BIKARIYORUM ÇOK DENEDİM GERÇEKTEN HER SEFERİNDE AYNI OLDU MALESEF :(
44
EVET EBRARCIM ÇALIŞTIGIM İÇİN SANIRIM 2 AYDAN SONRA AZALMAYA BAŞLAMIŞTI ŞİMDİDE İYİCE AZALDI AMA YİNEDE OLDUGU KADAR VERİYORUM BALKIZ EVET BOYU 1,65 ÇOK KISA MI?  YOKSA??
45
MERHABA ARKADAŞLAR aras güney bugun kontrol oldu 4 aylık bebegim aşılarımızı vurulduk boyumuz 1,65 kilomuz 7,150 baş cevresi 41,5 1 sabah elma şeftali ilerleyen günlerde mandilina ve üzüm verebilirsiniz dedi öglen arası yogurt akşam arası pirinç unu maması günde 2 kez emiyor diger ögünler aptamil 1 çilek vermeyin dedi ayrıca bal 1 yaşına kadar verilmiyor sakın vermeyin bir çok olumsuz etkileri var sabahları çay kaşıgı ile biraz pekmez verebilirsiniz dedii ;))