29 Nisan , 2024, 06:49:41

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - sibell&gökhan

1
nedendir bilinmez ama bugünlerde içimde adını koyamıyacağım bir sıkıntı var düşünüyorum taşınıyorum tabiri caizse ama birtürlü içinden çıkamıyorum çıldırmak üzereyim.etrafımdaki hiçbirşey mutlu etmiyor beni bazı arkadaşlarımla paylaşıyorum hepsinin söylediği işin var bebeğin var durumunuz iyi niye sıkılıyosunki gibi konuşmalar yapıyolar ama malesef bunların olması bile sıkılmamı bu durumumu ortadan kaldırmaya yetmiyo...herşey üstüme üstüme geliyo gibi oluyo acaba debresyondamıyım ?
2
SERPİLCİM SENİN ADINA CİMCİMEYE BEN SAYFA AÇTIM ARTIK FISTIĞIMI BURADANDA TAKİP EDECEM HATTA İLK RESMİ PATLATALIM DİMİ
İŞTE SERPİL SİBEL VE CİMCİME TUANAAAAAA KARŞINIZDA  :hello2: :hello2:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
3
CANIM ARKADAŞIM SENİN ADINA BEN AÇTIM SENDE ARAMIZA HOŞGELDİN ARTIK SENİ VE TUANAYI DAHA ÇOK GÖRECEĞİM İÇİN ÇOK SEVİNÇLİYİM BUNLAR BİZDEN SANA  :flowers:
4
KIZLAR DÜN AKŞAM ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIMLA MUHABBET EDİYODUK SÖYLEDİKLERİ KARŞISINDA ŞOKE OLDUM ÇOCUKLARINA GÖSTERİLEN İLGİDEN ŞİKAYET EDİP DURUYOMUŞ RESMEN ADAM KISKANDIĞINI İTİRAF ETMİŞ KENDİ EŞİME SÖYLEDİM SENDE KISKANIYOMUSUN DEDİM TEK KELİMEYLE BANA SAÇMALAMA MANYAKMISIN SEN YA DEDİ  :caca:
5
ARKADAŞLAR EN KISA ZAMAN OĞLUM GÖKHAN ÖZEN ANNESİ YANİ BEN DENİZ SİBEL VE BABAMIZ TUNCER KISACASI TÜM SEVDİKLERİMİZİN RESİMLERİNİ SAYFAMIZDA GÖREBİLECEKSİNİZ.İŞALLAH  ::)

YA ASLINDA İŞ YERİMDEKİ BİLGİSAYARIMIZDA RESİMLERİMİZ VAR AMA Bİ TÜRLÜ BECERİPTE KOYAMADIM NEDENİNİ Bİ TÜRLÜ ANLIYAMADIM. :icon_scratch:

DUR BAKALIM TEKRAR DENİYECEM  İYİ ŞANSLAR BANA
6
benim oğlum canım oğlum kıyamayız sana hayatımıza hoşgeldin dünyam benim biz seni çok seviyoruz tuncer sibel gökhan ÖZEN