Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - DENİZLİ

1
Tüp Bebek Özel Bölüm / denizli cok mutlu
20 Aralık , 2011, 12:01:24
 :k06: :k06: :k06:nmeraba arkadaşlar denizli cok mutlu cemre m 9,5 aylık oldu.sizleri cok özlemişim. :flowers:
2
 :k06: hayırlı günler kızlar.22 haziran 2010 salı  günü istanbul tüpbebek merkezinde yapılan trasnsver sonucu 2,5 aylık hamileyim. :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
3
 :crybaby2: arkadaşlar 3 aydır aranızda yoktum .yeni işlerimi hallettim. belki hatırlıyanınız vardır beni.8 yıllık evliyim 2. tüpbebebk denemesi olcak.aşılamada oldum. eşim 8 ay önce varikoselden ameliyat oldu.doktorlar tekrar tüpbebek dediler. istanbul tüpbebek merkezi varmış tavsiye etti buradaki doktorumuz.bu merkeze giden yada duyan varsa bilgi paylaşırmısınız . :director:
4
  DENİZLİDE TÜPBEBEK UYGULAMASI YAPTIRAN VARSA VAZ GEÇSİN.YAPAN TEK YER VAR ORASIDA ÖNCE PARA DURUMUNU SORUYOR HAL HATIRDAN ÖNCE.DOKTOR HASTA İLİŞKİSİ YOK.SEN SUSUYORSUN HEP DOKTOR KONUŞUYOR.HALİNİ ANLATAMIYORSUN.İYNELER RAPORA YAZILANLAR HARİCİNDE KENDİ İSTEGİNE GÖRE OLACAK.DOKTOR BEYİN. RAPORDAKİ İYNELERİN COGU KALIYOR AMA DIŞARDAN CEBİNDEN ALDIGIN İYNELER CABASI.SENİN İYNE VURULMAKTAN KOLLARIN GÖBEGİN MORARMIŞ.DOKTORA NE.GELELİM YUMURTA ALDIKLARI GÜNE BAŞKA TANIMADIGIN DOKTORLAR GELİYOR.HADİ UYUŞTURUYORLAR BİŞEY HİSSETMİYORSUN.AMA TRANSVER OLURKEN CEKTİGİN ACI HİÇ BİR ŞEYE BENZEMİYOR....EN ÖNEMLİSİDE SEN 12 GÜN YATIYORSUN AMAN DİKKAT EDEYİMDE BİŞEY OLMASIN.12. GÜN TAHLİL YAPILIYOR. SONUÇ  NEGATİF CIKIYOR.DOKTORA SORUYORSUN SEBEB NE OLABİLİR TUTMAMASINDA.DOKTORUN CEVABI İSE DOGRU İLACI KULLANMAMAIŞIZ OLUYOR.EBE İNSAN EVLADI SANA OKADAR PARA VERDİK.RAPOR İLAÇLARINI BEYENMEDİN SENİN YAZDIGIN İLÇLARI ZARZOR ALDIK.GETİRDİK ELİNE VERDİK.OZAMAN AKLIN NERDEYDİ.......KIZLAR BAŞIMDAN GECENİ ANLATTIM.EŞİMİN ÜROLOGA GİTMESİ GEREKİYORMUŞ MEGERSE  YANİ ANLIYCANIZ. 1 HAFTA ÖNCE VARİKOSELDEN AMELİYAT OLDU.İNŞALLAH BUNDAN SONRA İŞLER YOLUNDA GİDERDE YAŞADIKLARIMIZI UNUTURUZ.SİZE TAVSİYEM DOKTORUNUZU VE HASTANE ŞARTLARINI ÖGRENMEDEN BU İŞE BAŞLAMAYIN. (BU OLAYI 4 SENE ÖNCE YAŞADIM )ALLAH HERKESİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH. :amin:
5
merhaba kızlar 8 yıldır  bu kelimeyi söylemeyi o kadar istiyorum.(ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN banada evlat nasip ettin )adetime 4 gün var.inşallah bu ay hamile kalmışımdır.evet biraz canım sıkılıyor. akşam eşimin halası gile gittik misafirlige.ben eşim ve kayınvalidem.biraz hoş beş sohbet ettik.evin gelini hamile kaldıgını ögrenmiş. herkes mutlu.herkes bana dönerek allah olmuyanlarada versin demeye başladılar.belki niyetleri kötü degildi ama benim biraz canım sıkıldı.benden sonra evlenen akrabalar 2. ye hamile nerdeyse ama benim 1 bile yok.canım cok sıkılıyor.aglamak cözüm degil biliyorum.herşeyi icime attıyorum bu seferde baş ağrısı ve mide agrısı gecmiyor.beni dinledigin için allah razı olsun. :amin:
6
Sizin Seçtikleriniz / dogmuşum
06 Şubat , 2009, 10:39:48
 meraba kızlar hayırlı cumalar hepinize 5 şubat yani dün benim dogum günümdü. sabah kalktıgımda cok mutluydum.yeni yaş yeni umutlar. eşimi kaldırdım işe gitmesi için hazırlandı akşama görüşürüz dedi ve gitti.neyse dedim  :'( aşagı kata indim kayınvalidem hatırlar dedim ( kızının oglunun ve damadının dogum gününü herkesten önce hatırlar -kutlar ) ama tık yok. neyse annem ykın oturuyor. kahvaltımı yaptım. annemin perşembe toplantısı vardı. hazırlandım gittim. annemdede tık yok.neyse akşam oldu yattım.  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: hiç kimse hatırlamadı. :sad1: ama olsun ben yinede mutluyum.eşim gecde olsa SABAH YANAGIMA :opucuk: TAMAM.
    BEN BU YILDOĞUMGÜNÜ HEDİYESİ OLARAK EN ÇOOOOK İSTEDİĞİM. :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:


                                                                                 
7
ARKADAŞLAR GÖMÜLÜ DİŞLERİMİ (20LİK DİŞ) ALDIRIYORUM.SÜREKLİ AGRI KESİCİ ANTİYOBETİK İÇİYORUM.DİŞ HEKİMİ BİR SORUN OLMAZ DEDİ AMA BEN GEBELİKTE ZARARLI OLDUGUNU DUYMUŞTUM.KONUYLA İLGİLİ BİR BİLGİSİ OLAN VARMI.ENDİŞELİYİM :'(
8
 :flowers:SELAM KIZLAR 7 YILLIK EVLİYİM.BÜTÜN TEDAVİLERE RAGMEN BEBİŞ YOK.SİZCE ADETİN 14.VE16. GÜNÜMÜ GEBELİGİ ARTIRAN GÜNLER Mİ? SİZCE KACINCI GÜNLER BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? ANNE VE ANNE ADAYLARI. :k06:
9
MERHABA ARKADAŞLAR BEN DERYA 7 YILLIK EVLİYİM.BÜTÜN TEDAVİLERİ DENEDİK.AMA OLMADI.ŞİMDİ SORUYORUM SİZE HAMİLE KALMAK İÇİN ADETİMDEN SONRA Kİ KAÇINCI GÜNLER ÖNEMLİDİR.GEBELİK ŞANSI GERÇEKTEN ADETİN 14-16. GÜNÜMÜDÜR.BİDE BUNU DENEMEYE KARAR VERDİM.BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.ANNE VE ANNE ADAYLARI ARKADAŞLARIM. :k06: :k06: :k06:
10
Anne Olmak İstiyorum / HAMİLELİK
21 Ekim , 2008, 17:42:55
LÜTFEN CEVAPLAYIN.TEŞEKÜRLER.