28 Nisan , 2024, 17:39:01

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - iskorpit

16
öncelikle geçmiş olsun.
ben arnica bora 2400 watt kullanıyorum . çokta memnunum.. tavsiye ederim
17
merhaba,

evet kalınabiliyormuş ama biraz daha zahmetli geçiyormuş.

benimde yok safram ve aynı hastaneden başka bi hastayla tanışmıştım.. ilk çocuğu safrası varken olmuş ve pek zorlanmamış ama diğer çocuğunda safrası yokken hamile kalmış ve doğurmuş.. mide bulantı ve yanma hasasiyeti daha fazlaymış.

sağlıklı bi gebelik süreci geçirmenizi dilerim
18
Alıntı yapılan: **fatoş** - 18 Ekim , 2013, 17:45:23
h.g cnm öncelikle nice arkadaşlarımızın mutluluğunu paylaştık burda umarım sende yaşarsın aynı mutluluğu rabbim gönlüne göre verir ama herşeyin hayrılısını versin önceliklee :amin:

tşkler h.b  :flowers:

inşallah hayırlısıyla hamileyimdir..  :nazar:

kafama çok takmaktan mide bulantılarım başladı ama ilkinden biliyorum bu kadar erken başlamaz ve bedenim bana oyun yapıyıyor  :cussing:
19
merhabalar siteye yeni üye oldum bende hamile kalmak istiyorum 21 ekim bat tarihim umarım hiç gelmez o kırmızılar  :caca:

5 yıllık evliyim..2 senelik evliyken bir düşüğüm oldu .. bi ara tüp bebek maceramda oldu şimdi yeniden doğal olması için bu ay ilk kez korunmasız ilişkiye girdik..inşallah tutunur bana bebeğim ve hamileyimdir..

dün dayanamadım ve test yaptım 5dk içinde çıkmadı 2.çizgi 25dk sonra çıktığı için değilim sanırım :( bide açık pembe 1.2 damlalık kadar kanamam olsada hamilelik belirtisi olarak hiçbişeyim yok :( göğüslerm hassas değil mesela..uykum yok..bitkin değilim.. miğdem bulanmıyor vs vs hiç bişeyım yok yani :( o yüzden kendimi heveslendirmek istemiyorum..bu 5 yıllık süreçte yeterince yıprandığım için artık olmayan bişey için kendimi yıpratmayayım dedim açıkcası ;) evde sadece 1 test kaldığı için onuda adettimden sonra yapmaya karar verdim..tabi adet olmazsam.

yinede bakalım kısmet,herşeyin hayırlısı olsun
20
benimde dün açık pembe renginde çok az 1-2 damla kadar kanamam oldu..umarım hamileyidir.. 21 ekim bat tarihim ..