Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - fatma

16
Başarı Hikayeleri / Efe'me kavuşma hikayem
03 Mayıs , 2013, 23:09:10
Bende 26 yaşımda evlendim 2 sene çocuk düşünmedik korunmak için hap yutuyordum.Hapı bıraktım dr 6 ay ile 1 sene arası olur dedi kendi haline bırakın dedi bekledik.1 sene geçtikten sonra denemediğimiz birşey kalmadı rahim filmi çektirdim,eşim varikosal ameliyatı oldu,çatlatma iğnesi vuruldu.Heray adet olduğum zaman geçiyor kendimi hamile zannediyorum akşam ayrı sabah ayrı test yaptım ağlamaktan ve dua etmekten başka elimden birşey gelmiyordu.4 sene sonra eşim sperm testi yaptırdı tekrar ama bu sefer özelde.Morfoloji bozukluğu çıktı.Ve bendede yumurtlama bozukluğu oldu.Çünkü devlet hastnelerinde yapılan testlerde morfoloji ve kruger testleri yok hep dediler ikinizdede birşey yok beklerseniz olur.Ama beklenen bebeğimiz birtürlü olmuyordu.Gitmediğimiz hastane ve dr kalmadı.En sonunda Tayfun Özçakır diye eniştemin tavsiyesiyle bir dr tanıştık.Benim cildimin yağlılığından sende polistikover (yumurtlama bozukluğu) var dedi ve eşiminde morfolojisi için ikimizde 1 ay ilaç tedavisi olduk.Ve direk dedi beklemek istemezseniz % 50 tüp bebekle bebeğiniz olur ama beklerseniz daha % 18 dedi ve biz daha aşılama bile olmadan tüp bebeğe karar verdik.Ve ilk denememizde bebeğimiz tutundu çok şükür Allah'a.Mehmet Efe diye 2 yaşında bir oğlum var.Ve oğlum 16 aylıkken 2.çocuğum şuan 40 günlük Zeynep im canım kızıma kendiliğimden hamile kaldım.Arkadaşlar içmediğim ot,su kalmadı hatta hacdan zemzem suyu bile getirdiler yıkandım.Allah'tan duanızı eksik etmeyin.İnşallah herşey gönlünüzce olur.Bende paylaşmak istedim.
17
İnan ki çok üzüldüm.Allah acısını verdiği gibi sabrınıda verir inşallah.Allah kalanlara sağlık sıhhat ve sabır versin. :(
18
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun  :flowers:
19
Hepinize çok teşekkür ederim,Hakkınızı helal edin.Cumanız mübarek olsun  :flowers:
20
Allah razı olsun çok teşekkür ederim  :love9:
21
Arkadaşlar eşimin şifa bulması için 500 adet yasin suresi topluyorum. Çevremden 100 adet okudular Allah razı olsun. Farklı kişilerin okuması gerekiyormuş. 1 kişi 1 adet okuyabilir. 6 Nisan Cumaya kadar bitirmeyi istiyoruz. Duası yapılacak. Sizde çevrenizdekilere duyurur bana adet bildirirseniz çok sevinirim. Eşimin ismi Erhan. Allah razı olsun.
22
Selam benim oğlum 6 ayın dolmasına 1 haftası var.Ek gıdalara başladım.Öğle öğünü olarak 1 adet babymix ilk yoğurdumu veriyorum.Üzerine yinede anne sütü içiyor.Akşam üzeride meyve püresi olarak sadece elma veriyorum.Cam rendeden püre yapıyorum besin değerini kaybetmesin diye.Artık sebze çorbalarına geçiş yapacağım 1 haftamız kaldı.Oğlum yeni tatlar tadacak :)
23
Pastalar - Kekler / Ynt: Kurufasulyeli Kek
19 Temmuz , 2008, 01:05:05
HAY ALLAHIM NE GÜZEL TARİFLER YA AYŞE GERÇEKTEN DEĞİŞİK BİR TARİF BENDE DENEYECEĞİM , ISPANAKLI KEKTEN SONRA KURU FASULYELİ KEKİ DUYDUM YA İNANKİ HEPSİNİ YAPACAĞIM KOCAMA  :laughing7:
24
İlişkiler / Ynt: nerde kalmıştık...
20 Haziran , 2007, 16:15:30
amin..
arkadaşlar  7 temmuz da evleniyorum en sonunda..bana mutluluklar dileyin  :love7:   :basardim:
25
İlişkiler / Ynt: aldatılma
20 Haziran , 2007, 16:00:08

Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.
Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz???
Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus:
Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim.
Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz! :tongue3:


26
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
20 Haziran , 2007, 15:52:10
 :laughing7: enteresanmış.. ay ay okuyunca bi şok oluyorum bu kayınvalide ve gelin ilişkilerini ben 7 temmuzda evleniyorum 1 yıllık nişanlıyım ama Allah var yukarıda kayınvalidem iyidir birşeye karışmaz etmez sadece bizim mutlu olmamızı ister ben çok farkediyorum biz nişanlımla güleryüzlü olunca oda çok mutlu oluyor evlatlarını gerçekten seviyor ve bizleride kendi kızıymış gibi görüyor Allahtan görümcemiz yok :k06: olsaydı belki bu kadar sevmezdi bizi .Biz 3 eltiyiz hepimize eşit davranır Allah başımızdan eksik etmesin..İnşallah hep böyle devam eder.. :occasion14:
28
terbiye
29
CANIM TEYZOŞUM  :love9:
İYİKİ VARSIN SENİ  ÇOK SEVİYORUZ ERHAN-FATOŞ
30
canım dostum doğum günün kutlu olsun kızın ve eşinle beraber sağlıklı bir şekilde uzun ömürler diliyorum :flowers: