06 Mayıs , 2024, 01:40:51

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - __nil__

101
kızlar benim adetim gecikmişti biliyor bazı arkadaşlar ben doktora gittim.vajinal ultrasonla  baktı.%100 gebelik yok diyemem yani büyük ihtimalle yoktur ama rahimde kalınlaşma gördüm bu nedenle de emin olmak istiyorum hamilelik olup olmadığından dedi.o nedenle de kan testi yaptırdı...

bu rahim kalınlaşması konusunda bişiler bilen yada böyle bişi yaşayan var mı??? tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz???
102
arkadaşlar adetim 3 gün geçtiğinde yani dün test yaptım ama ben çizgi filan gremedim yani şeffaf gibi çizgi oluo ama o hep oluodu..ama sonra gece fotosunu buraya koydm arkadaşlar çizgi var filan dediler bende anlamadım. testi koyuyorum.


Uploaded with ImageShack.us


daha sonra bu sabah ilk idrarımla test yaptım.2-3 dk içinde bişi çıkmadı benimde çok uykum vardı yattım ama sonra uyuyamadım merak ettim gittim baktım teste böyle gzüküyordu...ama böyle olmaması gerekiyor değilmi,test mi bozuktu acaba...sonra uyanınca baktım yine sadece tek çizgi vardı...2.testi de koyuyorum size



Uploaded with ImageShack.us
103
adeti düzenli olan kadınlarda yumurtlama tarihleri hep aynı mı???bunu nasıl anlayabiliriz??
104
1.TARKAN İNCİ TANEM
2.TARKAN İNCİ TANEM
3.TARKAN İNCİ TANEM

benim tek şarkı var...100 yaşına da gelsem bu şarkıyı duyduğumda gözlerim dolacak yada hüzünleneceğim :y25:
105
izliyormusunuz bu diziyi?
106
kızlar benim bikaç aydır ateş basıyor herkes üşürken ben sürekli kısa kollu kıyafetlerle geziyorum.hep sıcak geliyor bana.çok rahatsız edici bi durum bu..internete baktım ama bişi bulamadım pek,menapozdan bahsediyor hep ateş basması deyince..neden olur ki???? :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
108
kızlar ya ben çok yemek seçiyorum..özellikle kışın hiçbir sebzeyi yemiyorum nerdeyse,çok yemek seçtiğim içinde yemek yaparken ve yapçağım yemeği seçerken çok zorlanıyorum.bu nedenle de olur olmaz şeyler yediğim için hem sağlıksız oluyor hemde kilo alıyorum..ne yapıcam ben..hele hamileyken iyice sorun olur sanırım bu...

yemediğim yiyecekler; ıspanak,pırasa,lahana,kereviz,karnabahar,sarmısak,sirke,dana eti,kuzu eti, işkembe vb. tavuk suyuna yapılmış çorbalar,mantar,börülce,bakla,brokoli,semiz otu,dereotu,turp,kabak,pancar vs. daha aklıma gelmeyen bisürü şey...ayrıca sütü de sevmem.
109
bu diziyi izleyen var mı kızlar?????beğeniyormusunuz :icon_scratch: :icon_scratch:
110
kızlar yarın eşim 15:30 da ameliyata giricek çift taraflı varikosel ameliyatı olacak..14:30 da yatışımız yapılcak..yarın akşam orada kalıcaz eşimle..inş güzel geçer herşey..sizlerinde dualarını bekliyorum.. :amin: :amin: :amin: :amin:
111
kızlar eşim salı günü çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..doktor bu ameliyatı genelde epidural yaptıklarını söledi.ameliyat bi saat sürcekmiş,1 GECE orada kalıcaz..eşimde epidural istemedi,ben 1 saat yatamam öle daralırım sıkılırım hem stres yaparım dedi,genel anestezi olcak...doktor uyardı ama genelde hemen uyanınca bikaç saat ağrın olcak ve bunları hissetçen dedi,ama epidural olursan o uyuşukluk geçene kadar ağrında azalır dedi ama eşim kabul etmedi.

SİZLERİN EŞLERİ NASIL OLDU AMELİYATI VE SONRASI NASILDI AĞRI AÇISINDAN????
112
Arkadaşlar bu duayı 2 arkadaşım yaptı ve olumlu sonuç aldı....kaynak belirtemiyorum ama perşembe gününe az kaldı diye ....faydam olması açısından yazıyorum....

Perşembe gecesi yani cumaya bağlayan gece....2 rekat Allah rızası için...2 rekat Peygamber efendimiz (s.a.v.) için...2 rekatta hacetiniz için namaz kılıyorsunuz....sonra oturduğunuz yerden kalkmadan....her bir tesbihe 3 ihlas bir fatiha okuyorsunuz.....okudunuz 99 oldu....birde imamesine okuyun 100 adet olacak....sonra o tesbihi kıbleye doğru yüksekçe biryere asıyorsunuz....dileğiniz olduktan sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve bu tesbihleri çevrenizdekilere dağıtıyorsunuz...camiyede verebilirsiniz...dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi yerinden alıyosunuz....

Uygulaması basit ve gerçekten etkili bir duadır....umarım dilekleriniz kabul olur....

---ALINTIDIR----


arkadaşlar bi sitede grdüm dikkatimi çekti ben okudum dualarımı.sizlerle de paylaşmak istedim.rabbim kabul etsin inşş :amin: :amin: :amin: :amin:
113
ÇOK kalabalık olmucaz ama evvime ilkkez geliyorlar.neler yapsam bilemedim. :dontknow:
114
merhaba arkadaşlar...geçen gün gülbeyaz nickli arkadaşımız bebek istediklerini olmuyor diye çok üzüldüğünü,ancak daha sonra eşinin rahatsızlandığını ve ardından eşinin kanser olduğunu yazmış..şuan herşeyden önce onun için eşinin sağlığının geldiğini de burdaki arkadaşlarla paylaşmış.

şimdi bu arkadaşımızın eşine şifa olması dileğimizle 4444 kere salavati tefriciye duasının okumaya ne dersiniz? okuyan arkadaşlar okudukça sayıyı buraya yazsın.hep beraber dua edelim.
115
İlişkiler / eşim depresyona mı girdi???
12 Kasım , 2010, 12:50:35
arkadaşlar biliyorsunuz 1 senedir çouk sahibi olmaya çalışıyoruz.eşimde çift taraflı ileri derecede varilkosel,sperm azlığı ve morfolojide bozukluk var bu nedenle henüz bebek sahibi olamadık.eşima byramdan sonra ameliyat olucak ama eşimi hiç iyi görmüyorum.3-4 gündür işe gitmiyor gitsede erkenden geliyor,sonra gece gündüz uyuyor,hep halsiz başı ağrıyor,benle çok fazla konuşmuyor,sonra konuşalım diyor geçiştiriyor,yalnız başına çıkıp geziyor,haber bile vermiyor,napçağımı bilemiyorum.psikoloğa gitmeyi kabul etmiyor,herşeyi içine atıyor.napıcam ya ben?????
116
merhaba arkadaşlar benim normalde adet günüm 3 gün sonra ama doktorum kullandığım duphaston adlı ilaç bitince hemen test yapmamı söylüyor.yani doktora göre yarın test yapmam lazım.bugün doktorum dediki,yurtdışına çıkıcam ay sonuna kadar yokum,yarın git kan testi yaptır gebelik varmı yokmu emin olalım ona göre önlem alalım dedi.ama ben hamile olmadığımdan çok eminim,yani varikosel var eşimde bundan dolayı da sperm sayısı az ve morfolojisi bozuk.bu koşullarda hamile kalmam mucize gibi bişi.o yüzden test yapmak ve bian içinde olsa heveslenip sonucu görünce yıkılmak istemiyorum...off çok kararsızım. ne yapmalıyım sizce? test yaptırsam mı yoksa doktora yaptırdım bişi çıkmadı die bahane mi uydursam???
117
http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=10772&bid=1

ATAM NE GÜZEL NE KUDRETLİ BİR SESİN VARMIŞ..ÇOK İSTERDİM O DÖNEMDE YAŞAYIP SENİN SESİNİ CANLI DİNLEMEYİ..ASLINDA ŞUAN DUYULMASI GEREKEN SENİN SESİN DEĞİL SÖYLEDİKLERİN AMA DUYMUYORLAR ATAM,KAPATMIŞ HERKES KULAKLARINI...AMA BİZLERDE BURDAYIZ ATAM,SEN RAHAT UYU YERİNDE,BEKÇİSİYİZ BİZ CUMHURİYETİN VE İLKELERİNİN...İZİNDEYİZ ATAM..
118
çantanızda neler bulundurursunuz?yanınızda hep taşıdığınız şeyler nelerdir?
119
dün akşam halam bana çok sevdiği bi kişiden bebek çikolatası almış böle mavi biberonlu..onu bana getirdi bunu sakla.b irtek sana vermek istedim.bu sana uğur getirsin dileklerin kabul olsun dedi..bende onu yanımdan hiç ayırmıcam.ordan aklıma geldi.sizinde varmı böle şeyler???
120
arkadaşlar ya kaç gündür çok kötü öksürüğüm var.gece uyku uyuyamaz oldum.doktora gittim şurup filan verdi ama daha bi faydasını göremedim.başka ne yapabilirim sizce..bu arada girp gibi değilim yani burun akıntısı vs. yok sadece boğazımda sorun. :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: