Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nesssli

31
Alıntı yapılan: derbeder - 26 Ekim , 2011, 13:50:46
canim belki strese baglidir?? pko filan varmi sende? bu dogum kontrol hapini kullanmayin yaa, ilerki donemde gogus kanseri riski tasiyor.
ya ben aslında hiç istemiyorum ama sprel taktırdım kaydı şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar gidicem şansımı deniycem neden böyle oluyo bilmiyorum dr lar adeti düzeltmek için kullanıyolar bende aksine düzeni bozuyo bende hiç pko olmadı yoktu adetlerim çok düzenliydi :(
32
Yine başladım bugün söktürücüye bu ay doğum kontrol  hapı kullanmıycam :(
33
Kızlar ya doğum kontrol hapı kulanıyorum her ay gecikiyo söktürücüyle adet oluyorum doğum konrtol hapı kist yaparmı ki ???
34
Alıntı yapılan: gülendam83 - 08 Ekim , 2011, 22:48:05
kızlar kahverengi leke geliyordu iki gündür dr tutunma kanamasıdır ama düşükte olabilir demişti beta hcg yaptırdım iki kere değerler 160,76 yüksek çıktı eve gelmiştik  bi arkadaşım var korkma kahverengi lekeden bişey olmaz ben hamileyken uzun süre geldi dedi bende sevindim bu  akşama kadar iyiydim...leke de gelmiyordu ta ki saat 8 30 a kadar ....kırmızıları gördüm acile gittim yine de bi ümit vardı beta hcg yaptılar 40 a düşmüş yani düşük....çok mutsuzum ama kendim için değil eşim ve oğlum için onlar çok istiyordu :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: tabi bende çok istemiştim ama eşimi üzgün görmek beni daha çok üzüyo Allah hayırlısını versin....
bence sen biraz beklemişsin arkadaşımm leke başlar başlamaz ilaç vermişti benim dr um demekki iyi bir dr a denk gelemedin o hapı verıyolarki gerçekten zaten sağlıksız bir gebelikse düşüyo ama hap düşmesini engellyor.
35
Alıntı yapılan: ayse_deniz_kucuk - 07 Ekim , 2011, 11:54:49
Alıntı yapılan: KasrıCinan - 07 Ekim , 2011, 11:49:00
canım tebrik ederim şimdi nasıl heyecanlısındır kimbilir.ALLAHIM o anki mutluluğu heyecanı yasamayı herkeze nasip etsin.ben hatırladım simdide ayy kuş gibi uçacak gibiydim. :nazar: :nazar: :flowers: :flowers: :flowers:

çok sağolasın canım benim sorma heyecanımı. okulda çocukları saldım bugün valla:) birde bugün adet olacakmışım gibi kasık ağrım ve beyaz kremsi bir akıntım başladı... valla bazen hastalandım zannedip lavaboya koşuyorumm
bende de aynı şekildeydi hep adet oldum zannediyodum gidiyodum bakıyodum kii bişi yok :D
36
Alıntı yapılan: nghy - 23 Eylül , 2011, 14:33:55
arkadaşlar size güzel haberlerim var bugün ayrıntılı ultrasona giirdim doktor kafasında hiç bir şeyinin olmadığını söyledi :) herşey normal dedi neyse sonuçları alıp ilk teşhisimi koyan doktorun yanına gittim doktor kendi de bakmak istedi tekrardan baktı işte. çok şaşırdı ve dediki herşey yoluna girmiş çok mu dua ettin dedi :) Rabbime şükürler olsun ki yavrum iyi şu anda :) Rabbim işte çok büyük O  istediği zaman olmayacak bişey yok çook şükür.. dualarınız için çok çok teşekkür ederim Rabbim yavrularımızı korusun inşallah çok mutluyum arkadaşlar çok sağolun yanımda olduğunuz için. inşallah böyle devam eder yavrumun durumu..  :amin:  :amin:
Ben sana demediiiiim miii :D çok sevindimm arkadaşım :)
37
çok sevindimmm :)
herkesin bebişi olsun inşallah :)
38
sıkma canını düzelir herşey yoluna girer.
39
banada ilk oğlumda hidrosefali yani beynin su toplaması hastalığı dendi ağlayarak 2 gün geçirdim haftasonu p.tesi bakırköy doğum evine gittim ayrıntılı usg ye girdim oradaki doktor baktı bana dediki sen git o doktora senin kafan su toplamış ne söyleyeceğini şaşırmışsın diye söyle dedi sonra o gün sevinçten ağladığımı hatırlıyorum çok şükür hiçbişeyi yokk seninde inşallah yüzün güler cuma günü :)
40
bencede inşallah bebişin gelmiştir :)
41
Benim en büyük belirtimm ateşlenmeydi doğal olarak çok üşüyodum ve çok uyuyodum :)
42
bence en güzeli bi kan testi yaptırman çıkacak sonuca göre eğer düşük başlamışsa bile dr sana bunun için uygun ilaçlar vericek eğer şimdi düşük yapıyorsan tamamen elinden kaybedebilirsin
44
çok güzel çıkmış değerin hayırlısı Allahtann haftaya keseciğinide görürsün inşallah pıt pıt kalp seslerini tekrar hamile kalasım geldi :)
45
öyle diyolar ama çıkıyo sonuç daha önceden sen bi ara şansını dene istersen :)
meraktan kurtar bizi :)) hayırlı sonuçlar çıksın inşallah