Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mandalinaportakal

91
dün eve gidince enerji patlaması yaşıyordum  ;D
banyoyu domestosla temizledim,sildim. tüm odaları viledayla sildim.
yemek yaptım 2 çeşit.
üstüne bi de elmalı kurabiye pişirdim  :basardim: :basardim:
92
kim ister ki? çocuğuyla,eşiyle başbaşa tatil yapmak varken  ;D ;D
93
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
23 Eylül , 2014, 10:47:49
Alıntı yapılan: makaron - 23 Eylül , 2014, 10:43:04
Evet canım kalktım çay demledim inan iyice eve kapandım. Aslında iznim bitti bir hafta da gittim işe ama benim kv bir haftada pes etti baksmıycam rahatsızım dedi. Şimdi bakıcı arıyoruz ben de rapor aldım. Napıcam bilmem. Senin hala kv mi bakıyor.
canım bi laf vardır.tırnağın varsa başını kaşı diye.benim annem de kayınvalidem de kısa zaman içinde pes etmişti.yine de bir süre idare ettiler Allah razı olsun.bir dönem kendim baktım oğluma sonra kreşe verdik.şimdi çok mutlu,severek de gidiyor.ama senin oğlun daha çok küçük,ana kuzusu.ücretsiz izin alma şansın yok mu?
94
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
23 Eylül , 2014, 10:46:04
selam hanımlar.36 hafta olduk allahın izniyle.yarın nst'ye giricem
95
ben sana sabaha kadar dil döksem de anlamayacaksın.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
96
arkadaşım ben sana artniyetli cevap vermedim.
anlatmaya çalıştığım şu,sıvı kenarıma geldi,bikaç damlası üstüne düştü demişsin.demek ki içeriye sızma riski var.bahsettiğin ilacın ve muadillerinin mutlaka 12 saat içinde alınması gerek,yoksa etkisi azalıyor.sen geç kalmışsın.
bunları üst üste koyarsan risk var diyorum.bunda kötü niyet nerde?
97
tabi,benim yaptığım ayıp.
yoksa sen nur alem nursun.
98
ne tuhaf şeysin yahu.yaşına acıyıp kızamıyorum da.
ama belli ki ilahi bir tokat yemeden hayatın gerçeklerini farkedemeyeceksin.
murat hayırlı olsun şimdiden Allah analı babalı büyütsün  :amin:  :nazar:
99
ben de sardım göbüşü
faydasını da gördüm. kısa zaman içinde toparlandı ve sıklaştı
100
benim de bir arkadaşım (yanlış hatırlamıyorsam) bu kiste rağmen hamile kalmıştı. hatta sezeryanla doğum yaptı, doğumla birlikte doktor kisti almıştı. darısı başına arkadaşım
101
hamile kalma şansın ya da riskin (sen tercih et) çok yüksek.sıvı bana değdi diyorsun,silmişsiniz ama bunun hiçbir faydası olacağını sanmam.artı söz konusu hapı çok geç içmişsin.
yaşın çok küçük,Allah akıl fikir versin.
102
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
22 Eylül , 2014, 10:47:24
selamlar
cumaya kaç gün kaldı  :ehi:
103
bazı anneler neden bebeklerini kucaklarını almaktan imtina ediyorlar anlamıyorum.sonuçta onlar bizim canımız,kucaklamak için 9 ay bekliyoruz ve dünyada çocuğunu kucağında tutup sıkı sıkı sarmaktan daha büyük bir zevk yok bence.
ben oğlumu ilk aylar hiç düşürmedim kucağımdan.zaten bikaç kilo bişey ne yükü olur bana?ha ev işleri yemek temizlik vs de azıcık eksik oluversin o bikaç ay boyunca hiç de dert değil.o ilk aylar asla geri gelmiyor ve bir zaman sonra çocuklar yalvarsak da kucağımıza gelmeyecek.bence fırsat varken tadını çıkarmak lazım.
104
biz de pekçok damla ve bitkisel krem kullanmıştık.maalesef zamandan başka bir şey pek kar etmiyor gaz sancısına.bebeğin sindirim sistemi geliştikçe sancılar azalmaya başlıyor.
eğer biberon kullanıyorsan mutlaka dr browns tercih et. bebeğin hava yutmasını engelleyen bir mekanizması var. faydasını görmüştük biz.
105
Alıntı yapılan: serap41 - 19 Eylül , 2014, 22:26:43
pıhtılaşma sorunu nasıl ortaya çıkıyor,ben de pko luyum tedavi görüyorum tüp bebek tedavisine geçcez de acaba bende de var mıdır böyle bi sıkıntı  :sad1:
bir dizi testlerle ortaya çıkıyor. doktorunuz dikkatliyse rahim içinde bir sıvı birikimden yola çıkarak pıhtılaşmadan şüphelenip bu testleri isteyebilir. bende öyle olmuştu. ama testler temiz çıktı şükür