18 Nisan , 2024, 05:37:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mandalinaportakal

661
belki de henüz küçüktür yemek disiplini için.biz bulamaç şeklinde beslenmeyi 8-9 aylıkken bıraktık mesela.ama her çocuk her alanda aynı olacak diye bir şey yok.inş en kısa zamanda çözersiniz.
662
çok sağolun.eşim benden daha hevesli 6 tane test almış.elimin altında onca test varken yapmadan durmak çok zor :)
663
teşekkür ederim.
öyle mi dersin?aslında acayip meraklanıyorum sanki ilk hamileliğim olacak gibi.sabredebilsem keşke adet günüme kadar.
664
bu disiplin işi aslında.çocuklar sandığımızdan zeki,bizim kodlarımızı kolayca keşfediyorlar.özellikle yemek konusunda biraz ısrarcı olmak gerekiyor.mesela bir hafta boyunca yemek saatine yakın beslemeyi bıraksan,sofrada yemezse aç kalacağını anlasa/hissetse belki birşeyler değişir.ne dersin?
665
Anne Olmak İstiyorum / kardeş istiyoruz
09 Ocak , 2014, 11:05:59
herkese selam aranızda yeniyim.2.5 yaşındaki oğluma kardeş istiyoruz.bu ikinci ayımız bakalım olacak mı.adet günüme 3 gün kaldı şimdilik kanama ve lekelenme yok.normalde adetime bir hafta kala kahverengi lekelerim olur haber verir bana.oğlumda adetime iki gün kala test yapmıştım çıkmıştı acaba bunda yarın yapsam çıkar mı  :suclu:
666
ben oğlumu 1 yaşından sonra yemese de her akşam sofraya oturttum.bir de yemeğe belli bir süre kala beslemeyi bıraktım ki acıksın sofrada bizle bir yesin.çocukların o yemek dışında bir alternatif olmadığını öğrenmesi gerekiyor.sofrada yemeyen çocuğa ayrı yemek hazırlamak büyük hata aslında ama anne kalbi elvermiyor.
667
bunu bende denedim bakalım sonuç ne olacak.rahatsızlığımdan dolayı iki gün kaçırdık,sonradan okudum onları.inş Allah kabul eder.
668
mideni üşütmekle emzirmemenin ne ilgisi var anlayamadım.bende bir çocuk annesiyim,defalarca hasta oldum ama emzirmeyi bırakmadım.keşke hiç kesmeseymişsin anne sütünün yerini tutabilecek birşey yok.