29 Mart , 2024, 18:30:28

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mandalinaportakal

46
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
30 Eylül , 2014, 10:56:58
özel sektördeyim Figen.şaka maka sonuna geldik Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin  :amin:
ben de çalışmayı sevip evde sıkılanlardanım ama bebiş olunca vakit eğlenceli geçiyor
48
aklından bir nebze olsun atmayı başarabilirsen her şey daha kolay olacak.ben ilk bebekte saplantı haline getirmiştim.doktorlar her şey yolunda demesine rağmen neden olmuyor diye kendi kendimi yedim durdum.bu stres de bana aylar kaybettirdi.ama ikincide çok rahattım.olacağı varsa olur dedim.2. ay hamileydim
49
ben de birinci için çok uğraşmıştım.tüp değildi gerçi.ama ikinci pat diye çıktı geldi  :nazar:
50
ben adetime 2 gün kala yapmıştım.hassas diye tabir ettikleri testlerden almıştım.ama genelde en doğru sonuç adet 1-2 gün gecikince çıkıyor.
51
bulantılar 6. haftadan sonra başlıyor canım.şu an kendini çok dinlediğin için sana bulantın var gibi geliyor.inşallah hamilesindir ama kendini fazla dinlememeye çalış.
52
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
30 Eylül , 2014, 09:14:39
evet canım  :basardim:
sonrası bana tam bayram  :hieyt:
53
benim yumurtlamadan hemen sonra göğüs ağrılarım başladı.normalde adetime 1-2 gün başlardı.ayrıca kahverengi tonda yerleşme kanaması da yaşadım ben her iki hamileliğimde.hatta 2. bebekte günler önce tahmin ettim hamile olduğumu.ilkiyle belirtiler aynıydı çünkü
54
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
30 Eylül , 2014, 08:54:18
günaydın  :hello:
nasılsın ayşe?
55
ben iki hamileliğimde de kullandım ovulasyon testini. :basardim:
56
36 haftadayız.eşyalarımızı yıkadım ütüledim ama henüz çanta/valiz yapmadım.izne ayrılayım rahat rahat yaparım diyorum.bayram tatilinde hallederim artık
57
Allah analı babalı büyütsün  :amin: :nazar:
58
ben zaman zaman pedagogumuzla görüşüyorum oğlumun gelişimi için.hatta geçenlerde konuştuk eşimle,bayramdan sonra uğrayalım yine diye.sorun olduğu için değil olmaması için gidiyoruz.rutin konuşmalar yapıyoruz,oğlanın haline tavrına bakıyor,yaşına göre gelişimini değerlendiriyor.desteklemek için neler yapabiliriz onları anlatıyor bize.ben çok memnunum,çocuk bakımı anne babanın seyrine bırakılmamalı bence,mutlaka bilen birinden fikir alınmalı.oğlum çok mutlu bir çocuk,kardeşini dört gözle bekliyor.bunda pedagogumuzun çok katkısı var.bizi abi-kardeş ilişkileri konusunda çok iyi bilgilendirdi ve hazırladı.
59
arkadaşa katılıyorum,hamilelik isteyen kadınların en büyük düşman stres.ne zaman kafanı rahatlatırsan o zaman daha kolay hamile kalırsın.ben oğlumda 1 seneye yakın kendimi yedim olmuyor diye.
sonra 2. çocuğu istedik,nerdeyse hiç kafama takmadım,2. ay hamileydim
60
Allah sağlıkla size bağışlasın yavrunuzu  :amin:
sağlıkla bir avazda al kucağına inş
ne kıymetli olur şimdi o bıdık  :love9: