19 Nisan , 2024, 10:46:27

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mandalinaportakal

136
ben iki hamileliğimde de kullandım incir kürünü.iyi sonuç aldım darısı başına :amin:
137
kalın yorgana ihtiyacımız yok.zaten evler çok sıcak oluyor yaz-kış.uyku seti kullanıcam ben de
138
bir kez bübschen aldım.kokusu hoşuma gitmedi.bir de sanki yağlı yağlı oldu oğlumun saçları.bence sebamedle devam etmek en iyi fikir.
139
şampuan: sebamed
sabun: sebamed
pişik kremi: sebamed
bez: prima
ıslak mendil: Uni baby
pudra: bübschen
bebe yağı: johnsons baby
140
oğlum 3 yaşında.hiç hazır çorba vermedim.dışarı bile gideceksek kendim pişirir yanıma alırım yiyeceği çorbayı yemeği.zaten en son kaç sene önce hazır çorba aldım hatırlamıyorum bile
141
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
12 Eylül , 2014, 12:10:17
aynen.bir zaman sonra tüm zorluklar masal gibi geliyor insana.ben şimdi oğlumun yüzüne bakarken içim titriyor.evlat bambaşka bir şey,Allah kimseyi mahrum bırakmasın
142
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
12 Eylül , 2014, 12:03:27
hiç öyle deme canım.çocuk büyük nimet.nice insanlar senelerce peşinde koşuyor.onlardan biri de benim.oğluma zor kavuştum,hatta 2. çocuğum olmaz derdim.Allahın inayeti,nerdeyse hiç beklemeden hamile kaldım kızıma.varsın huysuz olsunlar,anneyi babayı yorsunlar,ama yeter ki sağlıklı olsunlar.kucaklarımızı boş bırakmasınlar
143
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
12 Eylül , 2014, 11:55:08
inş canım.bebeklerin zorluğuna oğlumdan antrenmanlıyım.eşime hep diyorum en az 3 ay unut beni :) eğer bebek abisine benzerse çok zor günler beni bekliyor.ama umut verici yanı,her şey zamanı gelince geçiyor.şimdi oğlum ana kuzusu,bir dediğimi iki etmiyor,yaramazlık,huysuzluk nedir bilmez.kendi kendine oynar,uykusu gelince yatar uyur,yemeğini kendi yer.bana pek ihtiyaç duymuyor :nazar:
144
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
12 Eylül , 2014, 11:43:31
çalışmayı çok seviyorum aslında.hamilelik,bebek olmasa bırakmayı düşünmem.bu dönem benim için hem dinlenme hem enerji tazelemek için bir fırsat olacak.
145
dolap tıklım tıklım.kış hazırlıklarıyla doldurdum.haftalık sebze meyve de eklenince bakliyatlara vs yer kalmıyor.
146
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
12 Eylül , 2014, 11:37:02
en geç 3 hafta sonra izne ayrılıyorum  :muzz:
147
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
12 Eylül , 2014, 10:59:39
günaydın bugün cuma  :hieyt:
148
canım bingo.tam da dediğin gibi dün içinde ceviz,badem bulunan cam kavonozu bir açtım kelebekler uçuştu.kendi kendine böceklenmiş sanırım sıcaktan.attım hepsini.diğer kavanozlara baktım,temizdi.umarım biter.
149
Allah şifa versin canım.detaylı bilgim yok ama eltimin oğlu havale geçirdi.yoğun bakımda kaldı bir süre.şükür beyin fonksiyonlarına bir şey olmadı.doktorun dediği bundan sonra ateş konusunda çok hassas olmaları gerektiği.en ufak ateş yükselmesinde hastaneye götürüyorlar.orda doktorlar kontrollü olarak düşürüyorlar ateşini.dediğin ilacı eltime bir sorarım bakalım bilgisi var mı.
150
dün akşam 1-2 tane kelebek gördüm mutfakta dolapları kontrol ettim bişey yok. kuru bakliyatları kontrol ettim onlar da temiz. zaten her şeyimi cam kavonozlarda saklarım. dışardan ya da komşulardan mı geliyor acaba  :dontknow: